From Dust | PC

from-dust-thumbnail.jpg

Developer : Eric Chahi
Publisher : Ubisoft
Genre : Adventure

بالاخره در E3 امسال اطلاعات جدیدی از عنوان بازیساز بزرگ Eric Chahi منتشر شد From Dust که قرار است یک عنوان خلاقانه باشد شاید در نگاه اول شما را به یاد عناوینی چون Black & White یا Populous بیندازد اما مطمئنا خلاقیت Chahi که خالق عناوینی چون Heart of Darkness و Another World محسوب می شود میتواند یک تجربه ی عجیب و جدید را رقم یزند .

• Like
Reactions: Hamidreza
من بازی رو نصب کردم اما موقعی که اجراش میکنم لاونچر یوبی سافت دنبال اپدیت میگرده اما اصلا پیدا نمیکنه و ارور میده که مشکل از اینترنت شما هست و درکل هیچ کاری نمیشه کرد کسی راه حلی داره؟!

من بازی رو نصب کردم اما موقعی که اجراش میکنم لاونچر یوبی سافت دنبال اپدیت میگرده اما اصلا پیدا نمیکنه و ارور میده که مشکل از اینترنت شما هست و درکل هیچ کاری نمیشه کرد کسی راه حلی داره؟!
باید با وـ.ـی پـ.ـی ان وصل بشی بعد درست میشه. (مال من هم همینطور بود)

حالا بازی رو برای کسانی که بازی نکردن کمی شرح میدم:

نصب و کرک
من خودم بازی رو از p30day دانلود کردم و کرک کردم. همین اول بگم کرک کردنش یه مقداری اذیت می کنه و احتیاج به وـ.ـی پـ.ـی ان و اینترنت سرعت بالا داره (چون بعد از ریختن بازی باید Ubisoft Launcher رو اجرا کنید که هم خودش هم بازی رو پچ میکنه. نمی نویسه حجمش چقده ولی روی هم رفته فکر کنم 10 مگی بشه). اگر کسی مشکل داشت بهم بگه کامل توضیح بدم چجوری کرک کنه.

سبک بازی
بازی توی شاخه استراتژیک قرار میگیره. شما کنترل یک قبیله انسان اولیه رو بدست میگیرد و نقشی خدا مانند ایفا می کنید. البته بگم اینجا نقش خدا مانند شما اصلاً شبیه Black & White نیست و بیشتر شبیه Heaven & Hellـه و یه جورایی تازه و جدید.

شما یک کراسر کرم مانند هستید (کرم مانند منظورم یک نور زرد رنگـه که روی زمین کشیده میشه و شبیه کرم میمونه وگرنه کرم نیست!) که Breath نام داره و دیدی از بالا (زیادی دور. به قدری که انسان ها اندازه نقطه هستند) و یا نزدیک تر (به اندازه بازی هایی مانند Warcraft III) دارید. پیشنهاد می کنم همون دید دور رو انتخاب کنید چون با انسان کاری ندارید و کنترل محیط برای ما مهم هست. یعنی کل بازی درباره کنترل محیط توسط شماست.

شما به قبیله با دکمه Space دستور میدید که به فلان Totem (مجسمه) برن و اونجا قبیله بسازن و بعد شما باید راه رو برای اونا هموار کنید. موانع توی راه شامل مواد مذاب، آب، سونامی، پستی و بلندی و غیره میشه. شما باید با سبکی Black & White مانند از روی زمین خاک بردارید زمینی هموار برای انسان ها درست کنید تا محل مودر نظر برسند. یا مثلاً آب سر راه را بردارید یا کوهی بسازید که جلوی مواد مذاب رو بگیره.

در طول مراحل اتفاق هایی همچون سونامی، فوارن آتش فشان، تغییر شکل محیط و غیره چند ثانیه یکبار تکرار میشن تا شما را وادار به با برنامه جلو رفتن بکنند. همین فوران آتش فشان و مذاب باعث میشه محیط تغییر شکل پیدا کنه و رفته رفته مکان هایی که مواد موذاب روی اونا جاری میشه تبدیل به کوه ها و تپه های متعدد بشن. و راه رو برای شما سخت بکنن.

همچنین Totem هایی که تسخیر می کنید به شما قدرت های مختلفی میدن. (حداکثر 4 قدرت در هر مرحله موجوده). قدرت هایی مثل تبخیر تمامی آب های موجود در صحنه. خاموش کردن تمامی آتش ها (در بازی هر تکه ای از Map رو که تسخیر می کنید و به روی آن خاک میریزد تبدیل به بیشه میشه که اگر به 100% برسونید یک فایل داستانی متنی آزاد میکنه. این بیشه توسط مواد مختلف مثل مذاب و درخت های آتش زا آتش میگیره یا زیر آب دفن میشه). از قدرت های دیگه میشه به Infinite Earth میشه اشاره کرد که در مدت زمان کوتاهی به مقدار نامحدودی خاک هر کجا که بخواهید میتونید بریزید. قدرت های دیگه ای مثل یک نوع سیاه چال وجود داره که هر چیزی رو بخواهید (از هرچیزی منظورم همون مواد مذاب و خاک و آب هست) از روی زمین برمیداره و نابود میکنه و دیگه لازم نیست جایی مواد برداشته شده رو خالی کنید. به درد پاک سازی برخی مناطق می خوره. قدرت های دیگه ای هم مثل برداشتن عنصر بیشتر و غیره هم وجود داره. کلاً در هر مرحله ای هستید باید از قدرت ها استفاده کنید تا بتونید ادامه بدید.

داستان
داستان بازی همونطور که تو بخش سبک بازی گفتم خلاصه میشه به رسوندن به قبلیه به Totem های معین در مرحله و در آخر باز شدن راه خروجی و رسوندن 5 نفر به اونجا.

گرافیک
گرافیک بازی چیز خاصی نیست و حرفی برای گفتن نداره. با یک گرافیک ساده و معمولی روبرو هستید. البته گرافیک اصلاً شما رو اذیت نمیکنه و گیم پلی جای نسبتاً خالیه اون رو پر میکنه.

صداگذاری
صداگذاری هم خیلی خوب نیست. راوی داستان با یک زبان غریبه صحبت میکنه و زیرنویس انگلیسی داره. صدای محیط هم محدود به همین آب و فوران آتش فشان و داد و بیداد افراد قبیله میشه که باز هم در حد معمولی هست.

نتیجه گیری
در کل بازی سرگرم کننده ـست. شاهکار نیست ولی جالبه. یک مرحله می تونه مدتی طولانی وقت شما رو به خودش اختصاص بده. اگر از کمبود بازی رنج می برید و دوست دارید چند ساعتی سرگرم بشید این بازی رو توصیه می کنم.

کرک جدید بازی اومده که راحته و مال skidrow هست.
لینک صفحه
اول محتوای پوشه رو توی بازی بریزین و بعد داخل همون پوشه کرک یه پوشه دیگه هست که اونم بریزین توی گیم لانچر.
من با همین روش بازی کردم.

آخرین ویرایش:
حیف که زیاد اهل این جور بازی های استراتژیک یا به قولی نقطه بازی نیستم... ولی خداییش این یکی خیلی فرق میکنه ! پس فردا میرم تو کار دانلودش :d

گیم اسپات رسما گفته بازی کنسولیزه است هم پرفورمنسش هم کنترلش یعنی اپتیمایز از pc راحت ترم هست این یوبی چپ افتاده با pc
این یعنی باید بی خیال بازی بشیم اصلا با این جور حالت ها که کنسولی میشه حال نمی کنم
چون پایرت خور کردنش سخته آشغال شد عمو جون ؟ یا کاغذیه ؟
شما یاد نگرفتی که به نظر دیگران احترام بزاری هر کی یک نظری داره و قابل احترام !

دوستان پایریت خور پی سی خوشحال باشن! به گفته یوبیسافت تا چند روز آینده یه وصله ای به بازی اضافه خواهد شد که نیاز به لاگ این و آنلاین بودن بازی رو برمیداره!
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or