frimware 2.40 از روی سرور برداشته شد

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
frimware 2.40 بعد از عرضه یک سری مشکلاتی رو به وجود اورده بود از قبیل فریز هنگ و همین طور مشکلات کنرترلی
و لذا سونی ضمن معذرت خواهی frimware 2.40 رو ورداشت تا احتمالا بعد از رفع مشکلات پیش امده که که نارضایتی های بسیاری رو هم به مراه داشت دوباره قرار بده
http://www.sonyps3news.com/2008/07/ps3-firmware-24-taken-off-the-servers/
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام
frimware 2.40 بعد از عرضه یک سری مشکلاتی رو به وجود اورده بود از قبیل فریز هنگ و همین طور مشکلات کنرترلی
و لذا سونی ضمن معذرت خواهی frimware 2.40 رو ورداشت تا احتمالا بعد از رفع مشکلات پیش امده که که نارضایتی های بسیاری رو هم به مراه داشت دوباره قرار بده
http://www.sonyps3news.com/2008/07/ps3-firmware-24-taken-off-the-servers/
موفق باشید
ما که آپدیت کردیم ! چی کار کنیم ؟!

ما که آپدیت کردیم ! چی کار کنیم ؟!

کاری نمیخواد بکنی ، این مشکلات همه گیر نبوده ، یه سری مشکل داشتن یه سری نداشتن ... ( مثلا من خودم نداشتم )

شما هم اگه مشکل داری که باید وایسی تا یکی دیگه بدن بیرون ( احتمالا زود این کار رو میکنن ) اگر هم نداری ، که هیچی ...

سونی روی مشکلات frimware 2.40 کار میکند

سلام
همون جور که اطلاع دارین دیروز frimware 2.40 بعد از مدت کوتاهی که عرضه شده بود از روی سرور برداشته شد که دلیلشم مشکلات فراوانی بود که برای کسانی که دانلود کرده بودن این برنامرو به وجود اومد
حالا سونی ضمن معذرت خواهی اعلام کرده که داره روی تمام مشکلاتی که این برنامه به وجود اورده کار میکنه تا این بار بعد از عرضه ی دلی به وجود نیاد
البته لازم به ذکره که سونی هنوز زمان مشخصی رو برای عرضه ی دوباره اعلام نکرده
منبع
موفق باشید

به نوشته ی سایت sonyps3news فرمور 2.40 برگشته بر روی سرور ها ولی من که هم از سایت و هم از خود PSN چک کردم و چیزی نیومده ! همون 2.36 رو دوباره گذاشتن فقط ! ( توی کامنت هاش هم مردم نوشتن که نیومده ! واسه UK هم یکی نوشته ! )
درضمن طبق نوشته ی این سایت مشکلاتش هم حل شده.

منبع: sonyps3news.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or