Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
حجمش 8 گیگ هست اگه ایران هستی بعید بدونم بتونی لذت ببریی چون پینگ بالا میخواد و نقشه ها خیلی بزرگ هست این بازی بروز اکشن هست
بازی هیا که لیست کردی من دوتاشو میدونم خوبه پنلت ساید و تیم فورتیز که تیم فورتیز به نظرم برای شما مناسبتر باشه یه بازی دیگه هم هست تازه اومده تاپیک شو میزنم حتما دانلود کن بازی خوبیه

دمت گرم محمد رضا

پينگ بالا مثلا چقدر ؟ عايا خودت پلنت سايد 2 رو بازي ميکني؟ واسه بازي هم ***** ميخواد؟

سلام به همگي

چندتا سوال

1 - اين بازي planet side 2 رو کسي بازي کرده حال ميده؟
2 - اين بازي‌هاي انلاين رو ميشه از جايي خريد ! اخه رو اعصابه دانلود من همش تو کار دانلود فيلمم !! جاي دان فيلمها رو ميگيره؟ جايي رو سراغ داريد بشه ازش خريد؟ البته هم مطمئن باشه !! در ضمن اگه خلاف قوانين تالاره اسم سايت شو پخ کنيد!!!

اين بازي‌ها بيشتر مد نظرمه واسه خريد:
- DOTA 2
- LOL
- Planet Side 2
- Team Fortress 2

اما سوالام کامل جواب داده نشد!! اگه بقيه دوستان هم نيز اطلاعاتي دارن متشکر ميشم!!! :-b

دمت گرم محمد رضا

پينگ بالا مثلا چقدر ؟ عايا خودت پلنت سايد 2 رو بازي ميکني؟ واسه بازي هم ***** ميخواد؟

اما سوالام کامل جواب داده نشد!! اگه بقيه دوستان هم نيز اطلاعاتي دارن متشکر ميشم!!! :-b

Planet Side 2 این بازی برای شما که توی ایران هستی لذت بخش نخواهد بود جدا از حجم بازی سیستم بالایی میخواد با اینترنت عالی وگرنه لگ زهرمار میکنه بازی رو Team Fortress 2 بازی خوبیه من بازی کردم همیشه هم شلوغه سوم شخص اول شخص هست و خیلی سرگرم کننده اون دوتا رو هم امتحان نکردم چون نمیدونم چه جوری هست

Loadou

بازی سوم شخص شوتر هست گرافیک عالی و گیم پلی خوب بازی عین توی عکس هاست نه کمتر نه بیشتر بازی تازه ان شده فکر کنم سه یا چهار روزه و به همه پیشنهاد میشه چون توی استیم بود تاپیک شو نزدم حجم بازی دو گیگ هست و ارزش داره کاستوم و شخصی سازی اسلحه داره و خیلی مهمه بازی توی دو مد یکی ماموریتی یکی هم باهم داره مثل کپچر کردند یا انرژی جمع کردند واسه دیتا بیس هست و چهارتا نقشه داره دوتا کارکتر هست یکی زن و یکی مرد جالبه بدونید وقتی بازی شروع میشه حریف جلوت واستاده باید زرنگ باشی یا نارنجک بندازی تا کشته بشه برعکس همه بازی ها که از یه نقطه شروع میشه اونا که بازی Team Fortress 2 دوست دارند اگه این بازی نکنن سخت در اشتباه هستن

95142509488750034179.jpg

54573680575155074450.jpg

83034436977235456085.jpg

58235452822554359488.jpg

22222697220338859396.jpg

56361847690055118191.jpg

95258254906225593150.jpg

30885891875154640407.jpg
لینک بازی در استیم

The Mighty Quest for Epic Loot
بازی رایگان شرکت یوبی سافت هستش.
سبک Hack n slash. مثل دیابلو.
با این تفاوت تو این بازی شما دانجن رو خودتون طراحی می کنید.شما یه قلعه دارید که باید براش یه دانجن طراحی کنید.وقتی دشمنان بهش حمله می کنن.و میمیرن شما امتیاز و XP می گیرید. و می تونید سطح دانجنتونو ارتقا بدید.
سایت بازی.

The Mighty Quest for Epic Loot
بازی رایگان شرکت یوبی سافت هستش.
سبک Hack n slash. مثل دیابلو.
با این تفاوت تو این بازی شما دانجن رو خودتون طراحی می کنید.شما یه قلعه دارید که باید براش یه دانجن طراحی کنید.وقتی دشمنان بهش حمله می کنن.و میمیرن شما امتیاز و XP می گیرید. و می تونید سطح دانجنتونو ارتقا بدید.
سایت بازی.

دروود حجم دانلودش جمعا چقدر هست
با سپاس

دوستان همونطور که می دونید{شایدم ندونید:D} شرکت بازیسازی EA یه بازی رایگان ساخته به اسمه FiFa World ولی جدیدا یک آپدیت داده که من نمی تونم دانلد کنم.
ممنون میشم برام آپلود کنید.
لینک بازی:FIFA World - Official EA Free To Play Football Site

دوستان این قضیه ش چیه؟
چه فرقی با فیفای اصلی داره؟ گیم پلیش بر اساس کدوم فیفاس؟

سلام
من تصمیم گرفتم بازی جدید فری تو پلی اومد اینجا بذارم و دیگه تایپک نزم جدا گونه چون واقعیتشو بخواید حوصله ام نمی گیره اما نمیخوام بچه های فروم هم بازی هارو از دست بدن یا دیرتر بازی کنن میخوام ابدیت باشه فروم قسمت انلاین بازی کردنش توی معرفی بازی جدید
امروز یک بازی معرفی میکنم به نام Defiance یک بازی MMO open-world shooter هست گرافیک بازی عالی برای یک بازی هم سبک و رایگان ( این بازی رو من انجام دادم یک ساعت) بازی صحنه های دمو رئال تایم داره البته برای هر کاربر جدا پخش میشه ولی بعد از تموم شدن همه هم رو توی نقشه میبینن و ماموریت هاشون انجام میدن بازی گیم پلی عالی داره اونایی این سبک بازی هارو انجام حتما راضی میکنه بازی سوم شخص هست و یه جورایی می تونید تابستون رو با این بازی سر کنید البته اگه کاری نداشته باشید لول و اسحله ها با جمع کردند پوینت قابل درسترسی هست

8c6173a7ab6265f01.jpg

c8e64dc9a80380d22.jpg

c8e6487af0d828ea3.jpg

c8e6f2c0e02ea0ea4.jpg

c8e62f4de4499f695.jpg

99074a9c412818a21.jpg

99073ba8a00f2bc22.jpg

9907dea69071e58c3.jpg

دانلود تریلر از اپلود .ir
سایت بازی

دوستان این تاپیک مهم بود و از مدیر ای قسمت میخوام این تاپیک رو مهم کنند چون هر ماه دو الی سه تا بازی میاد میانگین اینجا معرفی میکنم و اینکه هر بازی فری تو پلی اومد اینجا معرفی بشی خوب بود و طرفدار داشت تاپیک جدا گونه براش بزنن و اعضا قرار شونو اونجا یا مشکلات بگن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or