Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
باز من اومدم با یه بازی دوست داشتنی به نام FEAR Combat این نسخه از این سری فقط انلاین و مولتی پلیر هست اکانت میسازی کد میگیریی بازی رو دانلود میکنی کد و بهش میدی تمام خوبی این بازی اینه که سروزهای هست فقط افرادی که پینگشون بالاست میتونن وارد بشن یعنی من که پینگم 45 هست باید برم توی این رنج پینگ بازی کنم گیم پلیر فوق العاده عالی و نفس گیر هست سرعت بازی عالیه پیشنهاد میدم حتما دانلود کنید حجم بازی هم 1.30 گیگ هست ارزش گرافیک و گیم پلی رو داره هرچی باشه این سری از بازی رو مامیشناسیم و میدونیم چیز بدی نیست

در اخر اگه بازی رو که حجم 1.30 گیگ هست دانلودکنید تمام پچ ها تا تاریخ 2013/03/30 روش هست نمیخواد ابدیتی انجام بدید

ممنون از معرفی بازی ولی هیچ کدوم arctic combat نمیشه.. من که رفتم برای دانلود ..
در کل هیچ وقت نمیشه رو بازی های مجانی مخصوصا شوتر حساب باز کرد..
اگه واقعا میخوای یک بازی بدون دردسر داشته باشه و بعد از این همه لول و جمع کرد پول تعطیل نشه باید بازی خرید که مطما باشه
من که شاید cod ghosts اورجینالش خریدم اینجوری بهتره تا چندین سال راحت بازی میکنی.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط [WaRhEaD];2789273:
من تونستم اکانت بسازم، ولی تو آخرین مرحله که میخوام تو خود سایت لاگین کنم برای اتمام ثبت‌نام میگه اطلاعات اشتباهه، هم با یاهو امتحان کردم و هم با جیمیل، نشد که نشد!
مثل اینکه ثبت نامش رو بستن.

مرورگرت چی هست با مرورگر باید وارد بازی بشی من که فایرفاکس وارد بازی میشم

- - -ویرایش - - -

تو سایت FEAR Combat نمی شه ثبت نام کرد !

منم تست زدم ارور میده شاید یک دو روز دیگه درست بشه وقتی وارد ثبت نام شدی گزینه چیزبوک و بزن نمیخواد ایمیل و غیره رو بدی خودش همه کارارو انجام میده

- - -ویرایش - - -

ممنون از معرفی بازی ولی هیچ کدوم arctic combat نمیشه.. من که رفتم برای دانلود ..
در کل هیچ وقت نمیشه رو بازی های مجانی مخصوصا شوتر حساب باز کرد..
اگه واقعا میخوای یک بازی بدون دردسر داشته باشه و بعد از این همه لول و جمع کرد پول تعطیل نشه باید بازی خرید که مطما باشه
من که شاید cod ghosts اورجینالش خریدم اینجوری بهتره تا چندین سال راحت بازی میکنی.

اره حرفت و قبول دارم منم میخوام وایستم این بازی bf4 جدیدرو بخرم اورجینال بازی کنم واسه بازی

- - -ویرایش - - -

یکی دوتا بازی شوتر خوب هست هنوز فریی نشده اگه شد حتما میذارم واسه دانلود جالبی کار اینجاست که سایت nexon هم نمیتونی فعلا بازی کنی اینم یه بازی خوب شوتر داره هنوز واسه اروپا اماده نشده و میتونی فقط امریکا بازی کنی اگه سیستم خوبی داریی این بازی Gotham City Impostors حتما امتحان کن خوشت میاد فریی هست

یکی دوتا بازی شوتر خوب هست هنوز فریی نشده اگه شد حتما میذارم واسه دانلود جالبی کار اینجاست که سایت nexon هم نمیتونی فعلا بازی کنی اینم یه بازی خوب شوتر داره هنوز واسه اروپا اماده نشده و میتونی فقط امریکا بازی کنی اگه سیستم خوبی داریی این بازی Gotham City Impostors حتما امتحان کن خوشت میاد فریی هست

ارزش دانلود داره Gotham City Impostors خیلی سیستم بالایی نمیخواد که!!
محمد رضا خودت بازی میکنی ؟ اگه ارزش داره بگو از استیم دانلود کنم..

[h=2]System Requirements[/h]
  • Minimum
    • Processor: Dual Core CPU 2.5 GHz
    • Memory: 1.5 GB RAM
    • Hard Disk Space: 7 GB Hard Drive Space
    • Video Card: 256MB dedicated memory DX9 Video Card (GeForce 8600 or ATI X1800 or better)
    • DirectX®: DX9
    • Sound: DX9 compatible Sound Controller
    • Additional: Broadband Internet Connection

• Recommended
    • Processor: Quad Core CPU 2 GHz
    • Memory: 2 GB RAM
    • Video Card: 512MB DX9 High-Performance Video Card (GeForce 8800 or ATI X1900 or better)

حجم بازی 6 گیگ..

ارزش دانلود داره Gotham City Impostors خیلی سیستم بالایی نمیخواد که!!
محمد رضا خودت بازی میکنی ؟ اگه ارزش داره بگو از استیم دانلود کنم..

System Requirements

• Minimum
    • Processor: Dual Core CPU 2.5 GHz
    • Memory: 1.5 GB RAM
    • Video Card: 256MB dedicated memory DX9 Video Card (GeForce 8600 or ATI X1800 or better)

• Recommended
    • Processor: Quad Core CPU 2 GHz
    • Memory: 2 GB RAM
    • Video Card: 512MB DX9 High-Performance Video Card (GeForce 8800 or ATI X1900 or better)

حجم بازی 6 گیگ..

مگه اسکیرین سات هارو ندیدی فوقالعادس من بازی میکنم نصب کن ایدی رو بذار از استیم ادد کنم باهم بازی کنیم حتما پس امتحان کن شوتر بکش بکشه خوشت میاد گرافیکشم عالیه

مگه اسکیرین سات هارو ندیدی فوقالعادس من بازی میکنم نصب کن ایدی رو بذار از استیم ادد کنم باهم بازی کنیم حتما پس امتحان کن شوتر بکش بکشه خوشت میاد گرافیکشم عالیه

پس حتما دانلود میکنم ... گرافیک خیلی خوبی داره.. چند روز دیگه بازی نصب میکنم اگه بشه با این سرعت اینترنت بازی از استیم دانلود کنم.. اگه لینک مستقیم داشت خیلی بهتره بود..
بازی که دانلود کردم ببیننم اصلا میشه با پینگ اینترنت ایران بازی کرد..

Steam ID: hamidgga

Steam ID: hamidgga[/QUOTE]
اگه با این وضع نت تونستی راحت بازی کنی و خوب بود یه ندایی هم اینجا بده ما هم بیایم ;)

سلام . بازی savage 2 چطوریه ؟ حجمش چقدره ؟

حجم بازی یک گیگ هست مخلوطی از سوم شخص شمشیریی و استراتژیک رئال تایم هست بستگی به انتخاب نقشه داره من خوشم نیومد البته گرافیک بازی خوبه برای همچین بازیی که انلاین هم هست پینگ بالایی هم نمیخواد ولی حتما قسمت تمرین و تموم کن چون خیلی چیزا داره که باید یاد بگیریی

لینک دانلود بازی از خود سایت

بعد برو سایت ثبت نام کن

- - -ویرایش - - -

Steam ID: hamidgga
اگه با این وضع نت تونستی راحت بازی کنی و خوب بود یه ندایی هم اینجا بده ما هم بیایم ;)[/QUOTE]

نه میتونی بازی کنی ولی یادت باشه ابدیت اسلحه یادت نره چون خیلی تاثیر داره من ایران نیستم سوئد هستم ولی میدونم ایرانی هم هست چون نتوستم اسم پرشین و انتخاب کنم چون قبلا یکی ثبت نام کرده بود

- - -ویرایش - - -

خوب اینم یه بازی شوتر انلاین خوب و عالی که ارزش دانلود و بازی کردن داره Blackshot سیستم مورد نیاز

RAM: 512 MB of RAM | HDD: 2GB Free CPU: P4 2.0 GHz
Graphics Card: Nvidia Geforce FX 5700 / ATI Radeon 9550

حجم اولیه بازی 750 مگابایت هست که باید ابدیت بشه

حجم بازی کلا 1.30 گیگ هست گیم پلی عالی داره سرورهای یپنگ پایین داره یعنی برای کسایی که پینگ پایین دارن و اروپا. امریکا . و جهانی داره که در قسمت ورد یعنی جهانی ایرانی ها هم هستن حتما بازی کنید من که بار اول دو ساعت پاش نشستم و میتونید همون اول بهترین اسلحه رو برای ساعتی اجاره کنید 25000 هزار تا پوینت میده اولش و اسلحه اجاره بهترینش 2500 پوینت هست و مثل بازی arctic comba مود دیفیند داره که میتونید پوینت جمع کنید تنها فرقش اینه اونجا بیگانه بود توی این بازی ادم که میخوان حمله کنن به قرارگاه درکل بازی هست که حتما لذت خواهید برد باز میگردم بازی خوب شوتر بود نصب میکنم خبرشو بهتون میدم
ایدی من :TEZNADE

آخرین ویرایش:
خوب نمیدونم این بازی رو معرفی کردم یا نه ولی دوباره معرفی میکنم
Project Blackout

RAM: 512MB of RAM | HDD: 1 GB Free CPU: P4 2.4 GHZ / Athlon 2500+
Graphics Card: Geforce 5700/ Radeon9600 or equivalent

بازی خیلی سریع هست یعنی یه چیز مثل هاردکور cod سریع و تیز باید باشی وگرنه مردی بیمیریی هم سریع دوباره توی بازی هستی سروراش شلوغ و گیم پلی عالیه داره این بازی رو بعد بلک شوت دانلود کنید یعنی حتما بازی بلک شوت دانلود کنید این بزارید واسه بعد اون توی بازی اگه اسنپر قوی باشی توی هیچ بازی حریف نداریی من که کم میارم جلوی اسنیپر ها به هرحال حجم اولیه 500 مگابایت بعد میشه یک گیگ نقشه هم زیاد داره

ایدی من : teznade

آخرین ویرایش:
خوب امروز یکم شنگولم بازی معرفی میکنم بازی
Wolfenstein: Enemy Territory

همون بازی هست که توی کامپیوتر بهش میگن شماره یک گرافیک همونه گیم پلی همونه اول بازی توی قعله بودی اونو میگم اگه کسی هنوز دوست داره بازی کنه اونم مولتی حتما امتحان کنه خودتون میدونید جالبی اینجاست که واسه سه سیستم عامل مک و لینوکس و ویندوز عرضه شده و همه در کنار هم به خوبی و خوشی به مبارزه می پردازند بازی شلوغی هم هست حالا نمیدونم از ایران میشه بازی کرد یا نه چون من خودم نصب نکردم دیدم گفتم بزارم اینجا شاید کسی هنوز دوست داره

حجم بازی 260 مگابایت

لینک دانلود از خود سایت ویندوز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or