Free Radical تکلیف Haze را برای همیشه روشن کرد!

rezaigi2004

کاربر سایت
Free Radical در پی شایعات اعلام شده در مورد عنوان Haze و عرضه آن بعد از مدتی برای X360 , PC اعلام کرد به هیچ وجه روی نسخه دیگر هیچوقت کار نخواهد کرد آنها اعلام کردند این خبر را به دلیل افشا جمله earlier reports by Ubisoft that Haze was a PS3 exclusive just for now" اعلام کردیم.

منبع

من فکر کنم بارها گفته باشم زمانی که کمپانی هایی نظیر UBI و EA بازی انحصاری جایی بدن اونجا انتهای دنیاست.. خوبه بارها و بارها این حرف اثبات شده! همین آخریش Mass Effect مگه نبود؟ ببینید اینجور کمپانی ها اگر بدونن روی فلان کنسول در اون حدی سود ببرن که عرضه نرم افزارشون ضرری براشون نداشته باشه، اونو عرضه میکنن. ممکنه دیر و زود داشته باشه، اما سوخت و سوز نداره، مگر اینکه پشت پرده خبرایی باشه یعنی قرار دادی مثلاً با سونی سر یک عنوان خاص بسته باشن. این تجارته! کسی برای رضای الله کاری برای کسی نمی کنه!

Free Radical در مورد Haze تصمیم گیرنده نیست. فقط بازی رو میسازه و میده به Ubisoft
و این حرف Free Radical هم چیزیو رد یا تائید نمیکنه

نهایتش اینه که Ubi بازی رو میده به شرکت دیگه‌ای تا پورتش کنه

وقتی یک قراردای رو در اینجا Ubisoft با سونی میبنده دیگه نه کشی میتونه رد کنه نه تایید کنه برای نمونه در کنفرانس E3 2007 بعد از نمایش ترلیر عنوان Haze اعلام شد:

ممنونیم از یوبی سافت به خاطر این بازی فوق العاده زیبا ممنونیم از یوبی سافت!!!

کنامی ناشر MGS هست آیا میتونه الان عنوان MGS4 رو برای PS3 بدون کسب اجازه از سونی برای پلتفرم دیگه عرضه کنه!؟ (این سوال جواب قانع کننده فکر کنید)

فقط این رو میدونم و مشخص Haze صد سال سیاه نه برای 360 مخصوصا برای PC پورت نخواهدشد چون DMC که نیست!!!

Haze for PS3 "قطعا" فروش مطلوبی نخواهد داشت و Free Radical هزینه ساخت بازی رو از کیسه خودش نداده که زور بهش بیاد.ناشر و Ubisoft همه کاره بازیه و ایشونه که تصمیم میگیره بازی واسه چه پلتفرمی در چه زمانی عرضه بشه ..
کسایی که تجربه دارن (مثلا توی همین سایت خودمون) میدونن اگه عنوانی Time Exclusive باشه تا وقتی اون بازی واسه همون کنسول عرضه نشه هیچ حرفی واسه عرضش روی پلتفرم دیگه ای از طرف ناشر زده نمیشه تا وقتی که فروشش صورت بگیره و به حد مطلوب برسه .. چون اگه ناشر حرفی بزنه پولی که سونی داده حیف و میل میشه!

اینجا دیگه فروش مطلوب مهم نیست! اینجا اسم HAZE »هم هست که به عنوان یک بازی انحصاری تمام در اختیار کنسول PS3 هست سونی هزار بار پول ناشر و سازنده بازی رو به گردن میگیره اما این اسم رو از روی کنسولش حذف یا Timed Exclusive نمیکنه! مثل این میمونه MGS4 رو بعد از 3 سال بگه نمیخوام! سونی پولش به دلیلی که توضیح دادم برای افزایش عنوان های انحصاریش حروم نمیشه سرمایه گذاری برای سال های آتی و دلیلی برای فروش کنسولش میشه!

Free Radical نگفته!, نویسنده بازی Rob Yescombe این حرف رو زده!
البته در عنوان خبر گفته که Free Radical این حرف رو زده ولی در متن خبر نویسنده بازی تکلیف رو روشن کرده!:biggrin1:

دو جمله متضاد اما یک معنی با پست اول!

وقتی یک قراردای رو در اینجا Ubisoft با سونی میبنده دیگه نه کشی میتونه رد کنه نه تایید کنه برای نمونه در کنفرانس E3 2007 بعد از نمایش ترلیر عنوان Haze اعلام شد:

ممنونیم از یوبی سافت به خاطر این بازی فوق العاده زیبا ممنونیم از یوبی سافت!!!

کنامی ناشر MGS هست آیا میتونه الان عنوان MGS4 رو برای PS3 بدون کسب اجازه از سونی برای پلتفرم دیگه عرضه کنه!؟ (این سوال جواب قانع کننده فکر کنید)

فقط این رو میدونم و مشخص Haze صد سال سیاه نه برای 360 مخصوصا برای PC پورت نخواهدشد چون DMC که نیست!!!
رضا جان هنوز که جایی اعلام نشده سونی بابت MGS4 , Haze قراردادی بسته یا پولی داده که کلآ فقط برای PS3 ساخته بشن. ناشر بازیها هم که سونی نیست و شرکتهای دیگه هستن , پس هر لحظه ممکنه این کار صورت بگیره. نمونه ش Devil May Cry 4 که محل تولدش کنسول سونی بود و حتی توی اولین تریلرش , آخرش نوشت : Only On PS3 و میگفتن فلان قابلیت رو داره که فقط با PS3 اجرا میشه و ... ولی دیدیم که برای X360 , PC هم ساخته شد. یا Ace Combat که از 10 , 11 سال پیش 6 , 7 نسخه ش فقط و فقط برای کنسولهای سونی عرضه شد و بعد این نسخه آخری اصلآ برای PS3 نیومد ! یا Monster Hunter , Fatal Frame , ... . حالا دیگه Haze که یه عنوان جدید هست و بازیهای قبلی سازنده هاش (Time Splitters) هم برای کنسول مایکروسافت اومده هیچ بعید نیست برای 360 و PC هم بیاد. از این حرفها برای Assassin`s Creed هم زده میشد. یادمه من و بهزاد خیلی روش بحث کردیم و من هی گیر میدادم که چرا توی دو سه تا کنفرانس گفتن برای PS3 اختصاصیه و چرا توی سایت Ubisoft فقط نوشته PS3 . ولی دیدیم که برای 360 و PC هم اومد و حتی مثل اینکه از نسخه PS3 هم بهتر بود از جهاتی.
یعنی میخوام بگم روی هیچ چیزی نمیشه حساب باز کرد , تا وقتی که رسمآ اعلام نشه سونی مبلغی از بازیها رو تقبل کرده یا فروش PS3 انقدر بالا بره که سازنده نیازی به نسخه های دیگه نداشته باشه , هرکدوم از بازیهای PS3 ( به جز اونایی که ناشرشون سونی هست ) رو میشه روی کنسولهای دیگه هم فرض کرد.

رضا جان هنوز که جایی اعلام نشده سونی بابت MGS4 , Haze قراردادی بسته یا پولی داده که کلآ فقط برای PS3 ساخته بشن. ناشر بازیها هم که سونی نیست و شرکتهای دیگه هستن , پس هر لحظه ممکنه این کار صورت بگیره. نمونه ش Devil May Cry 4 که محل تولدش کنسول سونی بود و حتی توی اولین تریلرش , آخرش نوشت : Only On PS3 و میگفتن فلان قابلیت رو داره که فقط با PS3 اجرا میشه و ... ولی دیدیم که برای X360 , PC هم ساخته شد. یا Ace Combat که از 10 , 11 سال پیش 6 , 7 نسخه ش فقط و فقط برای کنسولهای سونی عرضه شد و بعد این نسخه آخری اصلآ برای PS3 نیومد ! یا Monster Hunter , Fatal Frame , ... . حالا دیگه Haze که یه عنوان جدید هست و بازیهای قبلی سازنده هاش (Time Splitters) هم برای کنسول مایکروسافت اومده هیچ بعید نیست برای 360 و PC هم بیاد. از این حرفها برای Assassin`s Creed هم زده میشد. یادمه من و بهزاد خیلی روش بحث کردیم و من هی گیر میدادم که چرا توی دو سه تا کنفرانس گفتن برای PS3 اختصاصیه و چرا توی سایت Ubisoft فقط نوشته PS3 . ولی دیدیم که برای 360 و PC هم اومد و حتی مثل اینکه از نسخه PS3 هم بهتر بود از جهاتی.
یعنی میخوام بگم روی هیچ چیزی نمیشه حساب باز کرد , تا وقتی که رسمآ اعلام نشه سونی مبلغی از بازیها رو تقبل کرده یا فروش PS3 انقدر بالا بره که سازنده نیازی به نسخه های دیگه نداشته باشه , هرکدوم از بازیهای PS3 ( به جز اونایی که ناشرشون سونی هست ) رو میشه روی کنسولهای دیگه هم فرض کرد.

آریا جان حرف هات کامل درست و قانع کننده بود این مسئله ای رو که گفتی میشه همون اخبار دقیقه 90 و طوفان بازی سازها که هر وقت یک چیزی بزنه سرشون میان اعلام میکنن اما در مورد اصل مطلب من همون حرف خودم رو رد نمیکنم اما حرف شما رو به خاطر تجربه ها تایید میکنم و کلا به قول تو نمیشه روی چیزی حساب کرد.

با سلام
شرمنده که ما هم اظهار نظر میکنیم :biggrin1:
امتیاز بازی متعلق به ubisoft ه, مثلا next-gen که در یه خبر میگه:
Ubisoft originally announced the new IP in May 2006
میرسیم به یوبی که تا جائی که من میدونم هیچوقت بطور آشکار نگفته این بازی انحصاری همیشگی PS3 میمونه, اتفاقا خیلی وقتا یه طوری گفته که انحصار زمانیه:
Ubisoft has never outright confirmed that it will be a permanent PS3 exclusive
شدیدترین چیزی که گفته اینه:
Ubisoft has told CVG that FPS Haze is "only being developed for PS3"​
اما در مقابل:
-----------------------------------------------------------------------------------------
در مصاحبه با IGN در E3 2007
Tony Key در سمت Ubisoft Vice President of Marketing وقتی ازش میپرسن این عنوان انحصار زمانیه یا برای همیشه انحصاری Ps3 میمونه, مثل Oblivion, آقای Key جواب میده: ... در اولین فصل از سال تقویمی انحصاری خواهد بود:

IGN: Is it a permanent exclusive or will it be timed, ala Oblivion?

Key: Haze will only be found on PS3 this holiday season, and will remain exclusive through the first quarter of the calendar year.​
در مصاحبه علاوه بر آقای Key چند تن از اعضای Free Radical (مثل Co-Founder)نیز حضور دارن و به این سوال تنها نماینده ubisoft جواب میده.

در همون روز مصاحبه با IGN یعنی 11 ژولای 2007, البته به نقل از PSU طی خبری با عنوان Haze re-confirmed as timed exclusive که :
سونی اعلام کرد که Haze در اولین فصل از 2008 در انحصار PS3 خواهد بود:
Sony announced that Haze will be exclusive to PlayStation 3 in 2007 and the first quarter of 2008, re-confirming previous reports that the PS3 is the title's lead platform
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
به نقل از CVG در 19ام ماه قبل (مارس) که Haze PS3 exclusive "for now", says Ubisoft یعنی Haze اختصاصی PS3 هست ولی در "حال حاضر":
Ubisoft has told CVG that the official stance on Haze remains that it's exclusive to PS3 "for now", in response to recent reports that the FPS will never come to 360
(که فکر کنم منبع خبر CVG سایت play.com بوده)

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
اینجا دیگه فروش مطلوب مهم نیست! اینجا اسم HAZE »هم هست که به عنوان یک بازی انحصاری تمام در اختیار کنسول PS3 هست سونی هزار بار پول ناشر و سازنده بازی رو به گردن میگیره اما این اسم رو از روی کنسولش حذف یا Timed Exclusive نمیکنه! مثل این میمونه MGS4 رو بعد از 3 سال بگه نمیخوام! سونی پولش به دلیلی که توضیح دادم برای افزایش عنوان های انحصاریش حروم نمیشه سرمایه گذاری برای سال های آتی و دلیلی برای فروش کنسولش میشه!
بهتره صبر کنی! هنوز MGS4 منتشر نشده که حرفی زده بشه چون سونی پول داده .. (در مورد Haze هم اینجوریه) این نسل با نسل قبل تفاوت خیلی زیادی با هم پیدا کردن و اتفاقاتی که از طرف مایکروسافت رخ داده نشون دهنده ی یک تغییر و تحول درست حسابی بوده که وضعیت فعلی سونی رو بطور کلی تغییر داده!

Haze عنوانی نیست که سابقه داشته باشه و برای سونی یک ریسکه!
پس Haze رو با MGS مقایسه نکن ..

هر چند MGS هم از 2 سال پیش شایعه Multi Platform شدنش رو دادن،تا وقتی که برای PS3 منتشر بشه و اون قراردادی که بین سونی و Konami (نه Kojima !) بوده تموم بشه تا برسه به منتشر شدنش روی کنسولهای دیگه ..

ببینید.
بحث انصاری بودن یا نبودن HAZE با توجه به پتانسیل بالای بازی برای تبدیل شدن به یک عنوان در خور توجه, تا حدود زیادی منشا تبلیغاتی داره و به قول یکی از دوستان این تجارت هستش و صدالبته کاملا وابسته به سیاست.
کنسول سونی برای بقا نیاز به راضی کردن طیف وسیعی از بازیبازها داره بلاخص در منطقه امریکای شمالی و اروپا که عناوین شوتر و خصوصا عناوین اول شخص طرفداران زیادی دارن و از این نظر PS3 نسبت به XBOX360 کاملا عقب هستش.
سونی روی HAZE به عنوان پیش غذایی برای اول شخص بزرگ خودش یعنی KIILLZONE2 حساب باز کرده و سعی داره با HAZE علاوه بر به رخ کشیدن قدرت سخت افزاری کنسولش این مطلب رو که(( PS3 از نظر بازی های اول شخص هم غنی خواهد بود و چه بسا عناوین انحصاری زیادی رو در اینده روی این پلتفرم شاهد خواهیم بود)) رو به بازیباز القا کنه.
شکی نیست که در سبک شوتر تا به الان PS3 حرفی برای گفتن نداشته و به غیر از Ressistance عنوان exclusive خاصی روی این پلتفورم دیده نشده پس همینطوری که گفتم قصد سونی با بزرگ کردن عناوین اول شخص و کلا شوتر کنسولش اینه که نقطه ضعفشو بپوشونه و بهتره منه بازیباز زیاد وارد این سیاست نشم و عقلمو خودم به دست بگیرم.
HAZE بنظر زیبا میاد و همین برای من مهمه هرچند اینطور که بوش میاد امکان مالتی پلتفورم شدن بازی زیاده هرچند که از اول هم بوده!
در مورد خود بازی هم همونطور که در تاپیک تصاویر بازی گفتم این بازی منو در نیمه دوم و در جناح پرامیس هند یادHL2 خصوصا اپیزود دو و white forest میندازه و نیمه اول بازی و همکاری بازیباز با منتل هم شبیه اینه که HL2 رو از دید نیروهای کامباین دنبال کنیم!!!
البته باز هم میگم من شدیدا منتظر این عنوان هستم و دوستش دارم.این نکته رو در نظر داشته باشید که تلاش سونی برای exclusive کردن بازی خبر از زیبایی اون میده همونطوری که 90-80 درصد عناوین بیادماندنی کنسولها exclusive بوده و هستن و یه قانون نانوشته هست که میگه عناوین انحصاریی که در قسمت های بعدی مالتی پلتفرم میشن قطعا دچار افت کیفیت شدن و فقط قصد فروش بیشتر با تکیه بر نام بازی دارن.اگر MGS4 هم همینطوری بخاد پیش بره چند پلتفرمی شدنش به هیچ وجه دور از انتظار نیست.البته این قضیه در مورد HAZE صدق نمیکنه چون از اول این بازی یک عنوان exclusive خصوصا با سابقه نبوده پس اگر بازی مالتی پلتفرم شد خوشحال باشید که یک بازی خوب در راهه.البته امیدوارم.......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or