Free Games with Plus | PS4

اگر بازی AAA رایگان نشد ، امیدوارم حداقل یه بازی ایندی خوب رایگان شه مثل:
Fat Princess Adventures , Bastion , Brothers a Tale of 2 Sons , Stories Path of Destenies , Salt & Sanctuary​
بازی ایندی عالی هم رایگان بشه به نظرم عیب نداره که هیچ عالیم هست
کلی بازی ایندی خوب داریم
باور کنید بازی فقط AAA نیست بازی مسقل خوب هم زحمت کشیده شده براش و سخته ساختش (با شما یا شخص خاصی نیستم . کلی میگم)
  • Like
Reactions: Sorcerer 17
Metal Slug 3 و Bastion جدید نیستن
من Magicka 2 , Broken Age , Metal Gear GZ رو خیلی دوست داشتم رایگان بشن که شدن B-) اینایی که تو پست قبلی گفتم هم دیر یا زود رایگان میشن حالا ببین :D
البته برادرها روی PS3 پلاس شده بود! و اگر اشتباه نکنم بعدا که برای PS4 اومد هم Cross Buy شد! قاعدتا نباید پلاس بشه دیگه:-"

Shovel Knight رو پلاس کنند! :| حداقل پلاس نمیشه،یکی از این تخفیفای خفن بزنند بشه زیر 5$ :-"

یک سری از یوزر های reddit توسط کدها داخل ایمیل سونی موفق شده بودند بازی هایی که برای ماه می بود را پیدا کنند با استفاده از همین روش برای این ماه را هم پیدا کردن ، طبق نظر یوزر های reddit دو تا از عناوین این ماه عبارتند از :
NBA 2k16 و Gone Home.

یک سری از یوزر های reddit توسط کدها داخل ایمیل سونی موفق شده بودند بازی هایی که برای ماه می بود را پیدا کنند با استفاده از همین روش برای این ماه را هم پیدا کردن ، طبق نظر یوزر های reddit دو تا از عناوین این ماه عبارتند از :
NBA 2k16 و Gone Home.
خيلي بعيده

NBA شاید...! ولی Gone Home دو ماه پیش منتشر شده بعیده رایگان شه
ps-plus-june-2016-leak-2.png

یه جوری میگید انگار تا حالا بازی خوبی پلاس نشده:-" یک سری از بازی های خوبش حتی Day1 بودن:-"
گرچه منم فکر میکنم شایعه بمونه آخرش:-"

• Like
Reactions: artour-2198
این که میگید تازه منتشر شده و بعیده و ... رو روی چه حسابی میگید؟ کم بازی Day 1 مجانی شده تا حالا؟ :دی این لیست هم اصلا بعید نیست و کاملا هم محتمل هست. اینا باشن که خیلی خوبن. 2تا بازی فوق العاده خوب :دی

• Like
Reactions: s.snake2
این که میگید تازه منتشر شده و بعیده و ... رو روی چه حسابی میگید؟ کم بازی Day 1 مجانی شده تا حالا؟ :D این لیست هم اصلا بعید نیست و کاملا هم محتمل هست. اینا باشن که خیلی خوبن. 2تا بازی فوق العاده خوب :D

این همه آدم پول بازی رو دادن و خریدنش حالا بعد از چند هفته رایگانش کنن؟؟؟؟؟؟؟:-w
اون Day One هم هنوز کسی براش پول نداده که رایگان میشه
امیدوارم من اشتباه کرده باشم و این دوتا بازی خوب رایگان بشه :-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or