بازی ایندی عالی هم رایگان بشه به نظرم عیب نداره که هیچ عالیم هستاگر بازی AAA رایگان نشد ، امیدوارم حداقل یه بازی ایندی خوب رایگان شه مثل:
Fat Princess Adventures , Bastion , Brothers a Tale of 2 Sons , Stories Path of Destenies , Salt & Sanctuary
اگر بازی AAA رایگان نشد ، امیدوارم حداقل یه بازی ایندی خوب رایگان شه مثل:
Fat Princess Adventures , Bastion , Brothers a Tale of 2 Sons , Stories Path of Destenies , Salt & Sanctuary , Metal Slug 3
اینا که همشون تازه اومدن عمرا سونی پلاسشون نمیکنه![]()
اینایی که تو پست قبلی گفتم هم دیر یا زود رایگان میشن حالا ببین البته برادرها روی PS3 پلاس شده بود! و اگر اشتباه نکنم بعدا که برای PS4 اومد هم Cross Buy شد! قاعدتا نباید پلاس بشه دیگهMetal Slug 3 و Bastion جدید نیستن
من Magicka 2 , Broken Age , Metal Gear GZ رو خیلی دوست داشتم رایگان بشن که شدناینایی که تو پست قبلی گفتم هم دیر یا زود رایگان میشن حالا ببین
![]()

حداقل پلاس نمیشه،یکی از این تخفیفای خفن بزنند بشه زیر 5$ 
خيلي بعيدهیک سری از یوزر های reddit توسط کدها داخل ایمیل سونی موفق شده بودند بازی هایی که برای ماه می بود را پیدا کنند با استفاده از همین روش برای این ماه را هم پیدا کردن ، طبق نظر یوزر های reddit دو تا از عناوین این ماه عبارتند از :
NBA 2k16 و Gone Home.
من هم کاملا موافق هستم ، که خیلی بعیده اینا باشه ، اما خوب در حد شایعه هست گفتم اینجا بنویسم دوستان در جریان باشن.خيلي بعيده
یک سری از بازی های خوبش حتی Day1 بودن

این که میگید تازه منتشر شده و بعیده و ... رو روی چه حسابی میگید؟ کم بازی Day 1 مجانی شده تا حالا؟این لیست هم اصلا بعید نیست و کاملا هم محتمل هست. اینا باشن که خیلی خوبن. 2تا بازی فوق العاده خوب
![]()