Free Games with Plus | PS4

آخ جون Kings Quest :دی ولی چرا فقط یه چپتر ؟ :(
فعلا هم فقط همین یه ایپزود اومده! :d خیلی وقتم از اومدنش گذشته! نمیدونم دارن چیکار میکنند دقیقا :d
اینکه مثل ایپزودیک های دیگه به هم ربط دارن یا نه هم نمیدونم! برم پرس و جو کنم! :d
ولی منم از اومدن KQ خوشحال گشتم! >:)

ضرری که من از بابت گرفتن Plus کردم، آمریکا از حمله به ویتنام نکرد! :|
درسته که یه سری از بازی ها مثل Super Meat Boy و Rogue Legacy رو با اینکه قبلاً بازی کرده بودم دوباره روی PS4 هم انجام دادم، ولی خب اونا رو نمیشه جزو چیزهای جدید حساب کرد و هر وقت میخواستم روی همون کامپیوتر هم میتونستم سراغشون برم. از اون طرف 80،90% بازی هایی که برای Plus توی یک سال اخیر اومد، روی داغون ترین کامپیوترها هم اجرا میشن و نصفشون رو قبلاً بازی کردم و نصف دیگه هم قاعدتاً خوشم نمی اومده وگرنه روی همون کامپیوتر میرفتم.
بهترین چیزی که از Plus بهم رسید، Infamous: First Light بود که خیلی باهاش حال کردم. به جز اون یه سری بازی جمع و جور مثل CounterSpy، Hohokum، The Unfinished Swan، Entwined و بهتر از همه Sound Shapes هم بودن که بعضی هاشون برام لذت بخش بودن، ولی اکثراً در حدی هم نبودن که بخوام براشون پول خرج کنم. یکی از بهترین بازی ها هم Rocket League بود که اصل حالش به آنلاین هست و به لطف سرورهای بازی (که نمیدونم فیــلتر هستن یا چی) یه دست هم نتونستم آنلاین بزنم.
بیخودی گول بازی های Plus روی PS3 رو خوردم و یه پولی حروم شد رفت! :|

بعد دیدن لیست ، اینجاست که باید پرسید : Sony ---> وات د فاز ؟! :|:|:|
خداوکیلی این بازی های ماه بعد XB1 هست : The Incredible Adventures of Van Helsig و Thief
این بازی ها هم برای Ps4 هست :Gauntlet: Slayer Edition و King’s Quest — Chapter 1: A Knight to Remember
کسی نمیگه به سونی بازی ایندی نده بلکه بحث اینجاست عین رقیبت حداقل یه AAA قدیمی بزار تنگ بازی کوچیکت :|
الان واقعا نمیشد این ماه NFS Rivals یا Knack ( مخصوصا این بازی چون دیسک فیزیکیش واقعا این روزا نایاب شده :| ) یا مثلا Black Flag رو داد ! :|
الان برای پلاس 3 ماهه یه بنده خدایی میاد بین 67 تا 80 تومن پول میده آخرش هم بازی ای گیرش میاد که تو پی سی 8 سال پیش هم میشه بازیش کرد !!! :|
الان فرق من که Ps4 دارم با اونی که پی سیش مال 7-8 ساله پیشه چیه ؟! اون مفتی میره این بازی هارو دان میکنه من باید 80 تومن هم بدم براش تا کارت پلاس بخرم ! :|

الان فرق من که Ps4 دارم با اونی که پی سیش مال 7-8 ساله پیشه چیه ؟! اون مفتی میره این بازی هارو دان میکنه من باید 80 تومن هم بدم براش تا کارت پلاس بخرم ! :|

تروفی :d
-----------------------------
جالب اینه که واسه ویتا که کمبود شدید بازی AAA داره AAA رایگان میکنه:|

آقا من میدونید چه حسی دارم؟! حسم دقیقا اینه که کسانی که دارن این بازی ها رو انتخاب میکنن نشستن از بالا دارن به ریش ماها میخندن. جایی نیست من برم خودم رو خالی کنم تا میتونم فحش نثار این سونی بکنم؟ عملا به غیر از آنلاین هیچ استفاده درست و حسابی نداره این پلاس. تماما بخوره تو سرشون.

البته تنها نکته مثبت این ماه برای من فارکرای 3 بود چون بازی نکردم.

چقدر عجیبه که انقدر زود اعلام کردن ، معمولا می زاشتم یک هفته از ماه بگذره بعد افتضاحاتشون را معرفی می کردن.:d
حالا باز King Quest یک چیزی اما سوال اول من اینه که بازی سوم کجاست ؟! همیشه مگه سه تا افتضاح نبود ، چرا الان شده دو تا ؟!
سوال دوم که کسی می دونی دقیقا فاز سونی چیه ؟!!!!!!!!!:d

اِوا خدا مرگم بده دیدی یادمون میرفت فرایند بسیار خطیر و مهمه آپلود سیو بازیها و همچنین دانلود اتوماتیک آپدیتهای بسیار سودمند رو یادآوری کنیم
فکر کن پلاس نداشتیم آخه کی میتونست آپدیت دانلود کنه؟ :|
کل پلاس تو این دو سال برا من همین بود با سالی 200 هزار تومن ریختن رو حلقوم یه مشت مفت خور

این سونی نمیخواد knackرو بده برا پلاس حداقل ریمن رو بده دلم برا یه بازی پلتفرمر تنگ شده

سونی دست از این مسخره بازی دربیار دوتا بازی خوب بده

چقدر عجیبه که انقدر زود اعلام کردن ، معمولا می زاشتم یک هفته از ماه بگذره بعد افتضاحاتشون را معرفی می کردن.:d
حالا باز King Quest یک چیزی اما سوال اول من اینه که بازی سوم کجاست ؟! همیشه مگه سه تا افتضاح نبود ، چرا الان شده دو تا ؟!
سوال دوم که کسی می دونی دقیقا فاز سونی چیه ؟!!!!!!!!!:d
حتما نخواستن 4 تا بازی رو مجانی کنن افتضاح سوم رو گذاشتن برای PSX :|

king Quest بازی قشنگی هستش . حتما تجربه اش کنید هر چند که فعلا فقط همین 1 اپیزودش اومده
ولی در مجموع تا حالا سونی اصلا خوب کار نکرده برای پلاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or