Free Games with Plus | PS4

The Walking Dead: Season 1 مگه قبلا رایگان شده بوده که الان Season 2 را دادن ؟!

تو X1 رایگان شده بود :دی اینا اومدن متفاوت باشن :دی :| باید فصل اول رو خرید در این صورت یا اینکه بذاری خود بازی تصمیم بگیره گذشتت چی میشه و فصل دوم بازی رو شروع کنی .

تو X1 رایگان شده بود :دی اینا اومدن متفاوت باشن :دی :| باید فصل اول رو خرید در این صورت یا اینکه بذاری خود بازی تصمیم بگیره گذشتت چی میشه و فصل دوم بازی رو شروع کنی .

به نظر من سونی خیلی کار هوشمندانه ایی کرد . Walking Dead Season 1 تخفیف خورده شده 7$ اینا هم اومدن فصل دوم را رایگان کردن با این کار هم صدا خیلی از کسانی را که به بازی های رایگان اعتراض داشتن را بستن از طرفی هم باعث شدن خیلی از گیمر هایی که فصل یک را بازی نکردن ترغیب بشن فصل یک را تا زمانی که تخفیف روش هست را بخرند.

وجدانا کی super meat boy بازی میکنه باز واکین دد یه چیزی یا super time force چیه اینا...از وقتی من پلاس گرفتم تا الان فقط یه راکت لیگ و لارا کرافت بازی خوباش بودن.

دوستان فصل دوم واکینگ دید رو حتما بازی کنید.من امروز چند ساعت بازی کردم عالیه عالی.انگار داری یه سریال درجه یک میبینی.جدا از یه بازی AAA بهتره.

پارسال دسامبر بازی AAA دادن با اینکه ریمستر بود ولی بازم بهتر از این آتو آشغالا بود که چند ماهه گزشته دادن بهمون.
امیدوارم امسالم دسامبر یه AAA داشته باشه.

بازیهای رایگان Playstation Plus برای December

Europe:
Gauntlet: Slayer Edition PS4
King’s Quest Chapter 1: A Knight to Remember ps4

North America:

• Gauntlet: Slayer Edition PS4
  • King’s Quest Chapter 1: A Knight to Remember PS4
  • Far Cry 3: Blood Dragon PS3
  • SSX PS3
  • Rocketbirds Hardboilded PS Vita
  • Freedom Wars PS Vita

آخرین ویرایش: