اگه دیتای بازی رو از یه جایی پیدا و روی هارد ریخت، بازم نمیشه ؟همون موقع که پروژه اش کنسل شد از روی Store برداشتن .
اگه دیتای بازی رو از یه جایی پیدا و روی هارد ریخت، بازم نمیشه ؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
معلوم نشده هنوز؟
تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ، چون یکی از دوستانم امتحان کرد اما بازی اجرا نمی شد اصلا. شاید تو اینترنت بگردی راهی براش وجود داشته باشه یا از بچه های اینجا کسی بدونه چی کار باید کرد.
- - -ویرایش - - -
اگر منظورت بازی های این ماه است ، هنوز سونی راجع به شایعه Super meatboy , Ac IV هیچ حرفی نزده ، هیچ کدام را هم رد نکرده ، به نظر من باید خیلی بازی های نابودی این ماه بده ، که هنوز هیچ صدایی ازش در نمیاد . البته در سایت فروم رسمی خودش یکی از زبان Support نقل قول کرده بود که هفته دیگه اعلام می کنند. که احتمالا میشه یکشنبه .
کجا گفته بودن؟Super meat boy رو گه قبلا اعلام کرده بودن فری میشه یکی از بازیهای این ماهه:d
کجا گفته بودن؟
کلاً با این وضعیت بعیده دیگه اکانت Plus رو شارژ کنم تا زمانی که یه بازی خاصی بیاد. (مولتی پلیر U4 رو چه کنم؟!
) 

الان 2 سال شد ديگه 

اندازه 42837 تا بازي بايد سرش تلاش كرد و حرص خورد 
Driveclub PlayStation Plus Edition will no longer be available as a free download for Plus members starting on October 6th, 2015. If you haven’t downloaded it yet, be sure to go to PlayStation Store now before October 6th!

SMB به شدت سخته، ولی از اون طرف به طرز فجیعی لذت بخش و اعتیادآوره!شنيدم BA بازي خوبيه ولي SMB رو كه همه مي گن بازي سختيهاندازه 42837 تا بازي بايد سرش تلاش كرد و حرص خورد
![]()
SMB به شدت سخته، ولی از اون طرف به طرز فجیعی لذت بخش و اعتیادآوره!کافیه یه کم درگیرش بشین و سریع ولش نکنین تا دیگه دست از سرتون برنداره.

:d