Free Games with Plus | PS4

اگه دیتای بازی رو از یه جایی پیدا و روی هارد ریخت، بازم نمیشه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ، چون یکی از دوستانم امتحان کرد اما بازی اجرا نمی شد اصلا. شاید تو اینترنت بگردی راهی براش وجود داشته باشه یا از بچه های اینجا کسی بدونه چی کار باید کرد.

- - -ویرایش - - -

معلوم نشده هنوز؟

اگر منظورت بازی های این ماه است ، هنوز سونی راجع به شایعه Super meatboy , Ac IV هیچ حرفی نزده ، هیچ کدام را هم رد نکرده ، به نظر من باید خیلی بازی های نابودی این ماه بده ، که هنوز هیچ صدایی ازش در نمیاد . البته در سایت فروم رسمی خودش یکی از زبان Support نقل قول کرده بود که هفته دیگه اعلام می کنند. که احتمالا میشه یکشنبه .

تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ، چون یکی از دوستانم امتحان کرد اما بازی اجرا نمی شد اصلا. شاید تو اینترنت بگردی راهی براش وجود داشته باشه یا از بچه های اینجا کسی بدونه چی کار باید کرد.

- - -ویرایش - - -

اگر منظورت بازی های این ماه است ، هنوز سونی راجع به شایعه Super meatboy , Ac IV هیچ حرفی نزده ، هیچ کدام را هم رد نکرده ، به نظر من باید خیلی بازی های نابودی این ماه بده ، که هنوز هیچ صدایی ازش در نمیاد . البته در سایت فروم رسمی خودش یکی از زبان Support نقل قول کرده بود که هفته دیگه اعلام می کنند. که احتمالا میشه یکشنبه .

Super meat boy رو گه قبلا اعلام کرده بودن فری میشه یکی از بازیهای این ماهه:d

broken age باید بازی خوبی باشه :d بعد از چند ماه یه بازی خوب بالاخره :d
در ضمن unmechanical extended هم برا ps4 کراس بای هست که اونم فری میشه من بازی کردم بازی اشغالیه :d

باز هم بازی هایی که قبلاً انجام دادم. :| کلاً با این وضعیت بعیده دیگه اکانت Plus رو شارژ کنم تا زمانی که یه بازی خاصی بیاد. (مولتی پلیر U4 رو چه کنم؟! :|)
ولی برای کسی که اینا رو بازی نکرده باشه، هر دو بازی عالی هستن. SMB که شاهکاره و کسی که پلتفورمر باز باشه، عاشقش میشه! با اینکه 200 بار تمومش کردم ولی باز میرم سراغش. Broken Age هم بازی خیلی جالبی هست و طرفدارهای این جور بازی ها باهاش حال میکنن.
به جز اینا Unmechanical: Extended Edition هم برای PS4 میاد که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم و به نظر چیز خیلی جالبی نباشه. :دی

لعنت
بازي هاي اين ماه قرار بود خيلي خب ببانش ولي نشد كه نشد :|
من به شخصه بازي AAA ميخوام :((
ميدونم حالا بحث اين كه بازي هاي ساده براي پلاس بهتراند پيش مياد ولي خوب چرا اين بحث رو براي PS3 نمي كنيد :| الان 2 سال شد ديگه :|
حتي براي ژاپن هم AAA دادن كه KZ:ShF بود ولي براي بقيه نميدن ! اين يعني مي تونن بازي خفن بدن ولي خودشون نمي خوان :|

شنيدم BA بازي خوبيه ولي SMB رو كه همه مي گن بازي سختيه :| اندازه 42837 تا بازي بايد سرش تلاش كرد و حرص خورد :|

يه نكته خيلي مهم در باره بازي هاي اكتبر هست

Driveclub PlayStation Plus Edition will no longer be available as a free download for Plus members starting on October 6th, 2015. If you haven’t downloaded it yet, be sure to go to PlayStation Store now before October 6th!

قراره كه نسخه پلاس DC رو از پلاس بردارن
سريعتر يا پلاس بشيد و بازي رو بذاريد توي ليست يا ديگه بيخيالش بشيد :|

شنيدم BA بازي خوبيه ولي SMB رو كه همه مي گن بازي سختيه :| اندازه 42837 تا بازي بايد سرش تلاش كرد و حرص خورد :|
SMB به شدت سخته، ولی از اون طرف به طرز فجیعی لذت بخش و اعتیادآوره! :دی کافیه یه کم درگیرش بشین و سریع ولش نکنین تا دیگه دست از سرتون برنداره.

SMB به شدت سخته، ولی از اون طرف به طرز فجیعی لذت بخش و اعتیادآوره! :دی کافیه یه کم درگیرش بشین و سریع ولش نکنین تا دیگه دست از سرتون برنداره.

خوب مشكل همينه اقا اريا :|
ادم بازي اين مدلي رو بازي مي كنه يه تيكه رو نمي تونه رد كنه ولش مي كنه و حتي تصميم به پاك كردنش مي گيره بعد يه ساعت ميره و بر مي گرده مي گه نه من ميتونم باز دوباره درگيرش ميشه و ازش لذت مي بره و باز دوباره يه جا گير مي كنه و اين سيكل تكرار مي شه :|

اگر درگيرش شديم از همه چي مي افتيم :|:d

بعید به نظر میرسه عنوان سومی برای ps4 وجود داشته باشه در این ماه ، اگر هم چیزی باشه نباید خیلی جالب باشه. اما کل کامنت ها نشان دهنده شکایت گیمرهاست، تعداد نفرات که راضی هستند خیلی کمه. امیدوارم این اعتراضات به جایی برسه.D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or