ویتنس خوبه اما MGS S یه چیز اشغالیه که نه ته داره نه سرویتنس قشنگه !
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
PLAYSTATION Plus subscribers may have found out the May 2019 free PS4 games lineup early.
- PS Plus games may have leaked for May 2019 (Image: SONY)
- Metal Gear Survive (Image: KONAMI)
- Darksiders Warmastered Edition (Image: THQ)
نه اقا کجا رسمیه.بازیهای ماه می چهارشنبه یا پنجشنبه معرفی میشن(منظورم ریجن یک یا همون امریکا هست ژاپن فکر کنم معرفی رسمی شدن)رسمی هست
تا چند روز (اول تا سوم ماه میلادی بعد) مییاد رو استور نهایت تا 5روز دیگه
بازی بدی نیست، دقیقا یه عنوان متوسط هست که میشه 20 تا 30 ساعت باهاش حال کرد مشکل اصلی که داره روند تکراری ماموریت هاش هست. البته خب داستان خاصی هم نداره ولی به نظرم اگه کسی به این سبک علاقه داشته باشه، حداقل وقتی مجانی بشه ارزش وقت گذاشتن داره.ولی به هر حال امیدوار بودم اون شایعه MG Survive درست باشه...خیلی کنجکاو بودم ببینم چقدر بده!
اولیه قبلا پلاس نشده بود؟ چرا حس میکنم بوده؟ بازیی مشابه اسمی یا عکس کاورش نبوده؟مثل اینکه لیک شد :
View attachment 105660
What Remain of Edith Finch شاهکاره ولی بازی کردم
Overcoocked هم گزینهی بدی نیست...یه بازی کوآپ فان.
ولی به هر حال امیدوار بودم اون شایعه MG Survive درست باشه...خیلی کنجکاو بودم ببینم چقدر بده!
فک کنم منظورت Everybody's Gone to the Rapture باشه...سبکشون یکیه...اسمشونم طولانیهاولیه قبلا پلاس نشده بود؟ چرا حس میکنم بوده؟ بازیی مشابه اسمی یا عکس کاورش نبوده؟
نه اون که مطمئنم تو ذهنم نیستفک کنم منظورت Everybody's Gone to the Rapture باشه...سبکشون یکیه...اسمشونم طولانیه