اتفاقا ۲۰۱۸ پلاس عالی بوده !!! این اولین ماه که رفتیم ۲۰۱۹ افتضاح شدخوب شد من از وقتی پلاس نخریدم هرچی بازی بنجله فری شد..یدونه یاکوزا کیوامی بود که اونم وقتی دلار ارزون بود خریدیم 20 دلار..
منم روزایه اولی که اومده بود میخواستم بگیرم بعد که فهمیدم نصوش رو ویتاس نصوش رو پلی 4، از خیرش گزشتم که بعدم باندلو دادن که دیگه تبش نبود برا من!آقا
Fallen Legion: Flames of Rebellion
به صورت چراغ خاموش فری شده، برای اولین باره پلاس یکی از بازی های ویش لیستمو فری میکنه.
بازی تو سبک دراگون کرون هست
منم داشتم تو استوریای اینستاگر ام رد میشدم دیدم یه بانوی گرامی گذشته، اول فکر کردم استور آسیاست، دیدنم نه بابا استیپ و اون یکیم هستن، رفتم زدم به گوششمنم روزایه اولی که اومده بود میخواستم بگیرم بعد که فهمیدم نصوش رو ویتاس نصوش رو پلی 4، از خیرش گزشتم که بعدم باندلو دادن که دیگه تبش نبود برا من!دمت گرم که خیر دادی فق یه سوال: از کجا باید بدونم این بازیا فری میشن؟ من اصلا نمیدونستم و اگر نمیگفتی کلا از کفم میرف!
سلام، فرق میکنه. هر منطقه بازی های خودشو داره. شاید بعضی ماه ها شبیه بدن.سلام من یه سوالی داشتم
بازی ها واسه اکانت کشورهای دیگه فرق میکنه
مثلا منی که میخوام رو اکانت امارات پلاس فعال کنم ممکنه بازی که رو ریجن امریکا رایگان میشه رو امارات بازی دیگه ایی رایگان بشه؟ یا کل کشورها بازی رایگانشون یکیه؟
سلامسلام من یه سوالی داشتم
بازی ها واسه اکانت کشورهای دیگه فرق میکنه
مثلا منی که میخوام رو اکانت امارات پلاس فعال کنم ممکنه بازی که رو ریجن امریکا رایگان میشه رو امارات بازی دیگه ایی رایگان بشه؟ یا کل کشورها بازی رایگانشون یکیه؟