Free Games With Gold

Frobary

Loyal Member
gwg-logo_home-page_large-tile.png

بازی های این ماه

78644

September 2017

Xbox One
Forza Motorsport 5: Game of the Year Edition (September 1-30)
Oxenfree (September 16-October 15)

Xbox 360
Hydro Thunder Hurricane (September 1-15)
Battlefield 3 (September 16-30)

بازی های ماه قبل

77680

عناوین ماه های گذشته

Xbox One
Halo: Spartan Assault
Max: The Curse of Brotherhood
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Crimson Dragon
Strike Suit Zero
Super Time Force
Chariot
Völgarr the Viking
Worms Battlegrounds
D4: Dark Dreams Don't Die
#IDARB (It Draws a Red Box)
Rayman Legends
Pool Nation FX
Child of Light
CastleStorm: Definitive Edition
Massive Chalice
Assassin's Creed IV: Black Flag
So Many Me
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
How To Survive: Storm Warning Edition
The Deer God
Tomb Raider: Definitive Edition
Valiant Hearts: The Great War
The Walking Dead: The Complete First Season
Pneuma: Breath of Life
Knight Squad
The Incredible Adventures of Van Helsing
Thief
Killer Instinct Season 1 Ultra Edition
Zheros
Hand of Fate
Styx: Master of Shadows
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Lords of the Fallen
The Wolf Among Us
Sunset Overdrive
Defense Grid 2
Costume Quest 2
Goat Simulator
The Crew
The Banner Saga 2
Tumblestone
Warriors Orochi 3 Ultimate
WWE 2K16
Earthlock: Festival of Magic
Assassin’s Creed Chronicles: China
Super Mega Baseball: Extra Innings
The Escapists
Super Dungeon Bros
Murdered: Soul Suspect
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Outlast
World of Van Helsing: Deathtrap
Killer Instinct Season2 Ultra Edition
Lovers in a Dangerous Spacetime
Project Cars Digital Edition
======================
===============
=======
Xbox 360 Backward Compatibility

Defense Grid: The Awakening
Assassin's Creed II
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
Might & Magic: Clash of Heroes
A World of Keflings
Iron Brigade
Gears of War
Toy Soldiers: Cold War
Dark Souls
BattleBlock Theater
Motocross Madness
Monaco: What's Yours Is Mine
Halo: Reach
Viva Piñata: Trouble in Paradise
The Witcher 2: Assassins of Kings
Gears of War: Judgment
Just Cause 2
Plants vs. Zombies
Gears of War 3
DiRT 3
Dungeon Siege III
CastleStorm
Sacred 3
Operation Flashpoint: Dragon Rising
DiRT Showdown
Deus Ex: Human Revolution
Sacred Citadel
Gears of War 2
Supreme Commander 2
Borderlands
Dead Space
Saints Row IV
Grid 2
Peggle
Super Meat Boy
XCOM Enemy Unknown
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2
Tron: Evolution
Spelunky
Beyond Good & Evil HD
Forza Horizon
Mirror’s Edge
MX vs ATV Reflex
I Am Alive
The Secret of Monkey Island: Special Edition
Far Cry 3: Blood Dragon
Outland
Burnout Paradise
The Cave
Rayman Origins
Monkey Island 2: Special Edition
Star Wars: The Force Unleashed

آخرین ویرایش:
راضی هستی الان؟:دی

صادقانه نه هنوز !! shadow رو روی pc زده بودم تایه جاییش دیگه نمیدونم دان کنم یا نه ولی borerland واقعا ارزش داره شرلوک رو هم نظری ندارم D:

مایکرو چرا اینجوری میکنه ؟ :biggrin1: بعضی از ماه ها هیچ کدوم از بازیای فریش ارزش دانلود نداره بعضی از ماه ها اینجوری میترکونه :biggrin1: دوتا بازی این ماه عنوان های بزرگی هستن به نظرم که فری شدن :biggrin1: تازه بوردلندز هم هست که :دی

شادو رو من بازی کردم اقا :دی این Ryse رو باید فری کنن :دی بابا لانچ تایتل با متای داغون رو فری کنید دیگه :دی کسی الان میخره مگه اینو ؟ :دی فریش کنید تا یکم از لحاظ گرافیکی راضی بشیم :دی
ryse رو چند وقته میخوام به xboss تو توییتر بگم بابا مومن اینو مجانی کن 2 سال گذشت الیته فروش داره یه سری ها تو همین آفر های قبلی خریدنش خیلی ارزون شده بود
اینم بازی فری می کنه , سونیم بازی فری می کنه :|
ykezg7mv0kx9q1v1emy9.jpg

حرف نزنیم سنگین تریم :|
broforce بازی خوبیه ولی واقعا قابل قیاس با اینا نیست که یکیشون حداقل aaa هستش

- - -ویرایش - - -

فقط اگه یه ماه هم ویچر رو مجانی کنن من دیگه تو افق محو میشم !!

سلام.من دستگاه رو تازه خریدم و خیلی اشنا نیستم با این سیستم های gold مایکروسافت.الان اگر من اشتراک gold یکساله مایکروسافت رو بگیرم و بخوام این بازیها رو دانلود کنم مثل ps4 میشه دانلود بازی ها رو میشه stop کرد و دوباره ادامه داد(به علت کند بودن اینترنت)و یا دیتای بازیها رو تهیه کرد و انتقال داد به کنسول؟
ممنون میشم کسی جواب یا لینک اموزش بده

سلام.من دستگاه رو تازه خریدم و خیلی اشنا نیستم با این سیستم های gold مایکروسافت.الان اگر من اشتراک gold یکساله مایکروسافت رو بگیرم و بخوام این بازیها رو دانلود کنم مثل ps4 میشه دانلود بازی ها رو میشه stop کرد و دوباره ادامه داد(به علت کند بودن اینترنت)و یا دیتای بازیها رو تهیه کرد و انتقال داد به کنسول؟
ممنون میشم کسی جواب یا لینک اموزش بده
شما هم میتونید دیتا رو از کسی بگیرید ، دیتا رو که دانلود میکنید وسط کار pause کنین و در فرصت دیگه ای ادامه دانلود رو انجام بدین و یا این که حتی دیسک بازی رو بگیرید و روی کنسول نصب کنین و با لایسنس بازی ای که روی اکانتتون دارین بازی کنین

ممنون از پاسختون فقط من هنوز یه چیزی رو نفهمیدم .منظورم اینه که مثلا تاریخ اعتبار دانلود بازی lord of fallen تا 15 فوریه هست.اگر من تا اون تاریخ موفق به دانلود کامل بازی نشم اعتبار از بین میره و یا مثل ps4 با وارد شدن بازی به لایبری دستگاه برای همیشه (تا زمانی که اعتبار live داریم)باقی میمونه؟

روی 360 رفته بودید قبلا؟ اینپوت لگ نداشت؟ در مقایسه با 360 چطور بود؟ کندتره فریم؟
آره قبلا رفته بودم و تمام سیو ها و اچیونت هایی که قبلا داشتم وارد بازی شده بود. تغیر خاصی من ندیدم نسبت به نسخه x360 شاید جاهایی بهتر شده باشه یا بدتر ولی من یادم نمیاد. افت فریم هم ندیدم

گر من تا اون تاریخ موفق به دانلود کامل بازی نشم اعتبار از بین میره و یا مثل ps4 با وارد شدن بازی به لایبری دستگاه برای همیشه (تا زمانی که اعتبار live داریم)باقی میمونه؟

شما کافیه توی اون تاریخ معیین شده بازی رو وارد لیست بازیهاتون کنید (دقیقا مثل ps4)

از دوستان gears 2 رو روی وان شخصی رفته ؟ افت فریم در بخش کمپین داره ؟
منم دارم میرم اوکی هست مشکل خاصی نداره من نسخه 360 هم بازی کرده بودم ولی یادم نمیاد که مقایسه شون کنم ولی رو وان کاملا قابل بازی و قابل لذت بردنه

از دوستان gears 2 رو روی وان شخصی رفته ؟ افت فریم در بخش کمپین داره ؟تشکر
من بازی کردمتو جاهایی که شلوغه و دشمن زیاده افت فریم جزئی داره بعضی جاها بازی رو که سیو میکنه تا 3-4 ثانیه Stuttering دارهجاهایی هم که داره تکسچر لود میکنه فریم ریت داغون میشه رسما ولی همه اینا خیلی کم اتفاق می افته و به گیمپلی خیلی لطمه نمیزنهگرافیک بازی هم راضی کنندست درکل ارزش 8گیگ دانلود رو 100% داره

منم دارم میرم اوکی هست مشکل خاصی نداره من نسخه 360 هم بازی کرده بودم ولی یادم نمیاد که مقایسه شون کنم ولی رو وان کاملا قابل بازی و قابل لذت بردنه

قابل بازی که هست ولی نمیدونم چرا احساس میکنم کنده بیشتر جاهاش - بعضی موقعها هم افت فریم داره تا نزدیک مثلا 20 به نظرم
60 فریم که نیست اصلا
ممنون
ممکنه نیاز باشه کار خاضی انجام بدم ؟ روانتر بشه ؟ البته هاردش خیلی جا داره -

قابل بازی که هست ولی نمیدونم چرا احساس میکنم کنده بیشتر جاهاش - بعضی موقعها هم افت فریم داره تا نزدیک مثلا 20 به نظرم
60 فریم که نیست اصلا
ممنون
ممکنه نیاز باشه کار خاضی انجام بدم ؟ روانتر بشه ؟ البته هاردش خیلی جا داره -

کاری که نمیشه انجام داد نسخه اصلی هم تا اونجا که یادمه 30 فریم بود و بعضی جاها هم افت داشت ولی در هر حال اینا بازیای ریمستر نیستن همون نسخه اصلین که توسط امولاتور رو وان اجرا میشن و قاعدتا باید یکم پرفورمنس اجراشون پایینتر از 360 باشه خصوصا که تو ورژنای اولیه backward هستیم

تخفیفای استور رو هم دریابید !

توی تخفیفای گلد امروز این هندسام کالکشن بوردرلندز رو 24$ دلار گرفتم ! چطور بازی هست ؟ :دی رفیقم گیر داد بگیریم ماهم گرفتیم :دی

فقط اگه یه ماه هم ویچر رو مجانی کنن من دیگه تو افق محو میشم !!

ویچر اونم فری ؟ :دی نوشابه هم بخور روش گیر نکنه تو گلوت :دی روی بکوارد سیستمِ کنسول نسل بعدی مایکرو شاید فری بشه :دی

تخفیفای استور رو هم دریابید !

توی تخفیفای گلد امروز این هندسام کالکشن بوردرلندز رو 24$ دلار گرفتم ! چطور بازی هست ؟ :دی رفیقم گیر داد بگیریم ماهم گرفتیم :دی

ویچر اونم فری ؟ :دی نوشابه هم بخور روش گیر نکنه تو گلوت :دی روی بکوارد سیستمِ کنسول نسل بعدی مایکرو شاید فری بشه :دی
احتمال زیاده رابطه مایکرو با سی دی رد خیلی خوبه مایکرو هم خیلی پولداره پس به نظر مشکلی نیست احتمالا تا سال دیگه یه بار بیادش روی gwg

دوستان گول متای لرد اف فالن را نخورید، من بازیش کردم و به نظرم واقعا ارزش وقت گذاشتن و حتی صد در صد کردنو هم داره.

میشه گفت یه تقلید قابل قبول از سری سولز هستش و شک نکنید اونایی که تازه میخوان تجربش کنن، قطعا از بازی خوششون میاد. به هر حال مفت هم هست و چیزی را از دست نمیدید:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or