Free access to the Xbox Live Gold service

فکر کنم با مایکروسات قراردادی چیزی بسته بود
چون من توی گوگل سرچ کردم همه جا این سایت رو میگفتن برای اکانت مجانی
کسی دیگه سراغ نداره از این سایت ها؟

سرکاری نیست ، باید عضو جمع کنی تا بهت هم کارت 1600point و هم کارت 3ماهه live میده
به نظر من بهتر از اینه که آدم 100000تومان پول بده
در ضمن امتحانش که ضرری نداره :cool:;)

mehrdad_metallica
شما هنوز هم از این کارهای خیر میکنید ؟ اگه میکنید پس یکی هم برای من بفرستید ! من فعلا گیر یکسری فروشگاه دغل افتادم که گلد رو قیمت خون اجدادشون حساب میکنن !
امثال این جوونمرد بازم هست :cheesygri

نه فقط در مورد و گلد و اینا ، در هر مورد دیگه ای از این سایتا زیاده که همش هم سرکاریه.
بهترین حالتش اینه که مثلا شما به ازای استفاده از فلان سرویسشون این کارت رو هم به عنوان هدیه دریافت میکنین که خود اون سرویسه 100% پولیه... چند برابر قیمت خود کارت

نه فقط در مورد و گلد و اینا ، در هر مورد دیگه ای از این سایتا زیاده که همش هم سرکاریه.
بهترین حالتش اینه که مثلا شما به ازای استفاده از فلان سرویسشون این کارت رو هم به عنوان هدیه دریافت میکنین که خود اون سرویسه 100% پولیه... چند برابر قیمت خود کارت

سلام دوستان:biggrin1: والا این قضیه دادن گلد اینا حدودا مال یک سال پیش چطوری تاپیکش اوردید بالا:biggrin1: ما جرا ازین قراره یک شرکتی نمی دونم نوشابه انرژی زا بود چی بود نمی دونم:confused:برای تبلیغاتش اومد با microsoftقرار داد بست که به هر نفر که توی سایتش عضو میشد می تونست اکانت لایو بگیره فقط توجه داشته باشید 1 روز فقط نه 1ماه ولی خوب شما می تونستید id بسازید یا idملت بدید:biggrin1: بهتون gold 1 روزه میداد منم چون اون موقعه بن شده بودم احتیاجی نداشتم یه 15 20 ساختم به چندتا از بچه ها دادم و متا سفانه الان این سایت درش تخته شده :biggrin1:

دیگه از این سایتا نیست؟
من گلد میخوام :(
لعنت به $M اخه چرا پولیه گلد؟
دیگه از این سایت‌ها نیست و اگر هم باشه همگی Fake هستن و فقط برای تبلیع یه سری خالی میبندن.
در ضمن خطر بن شدن با وجود استفاده از این گلد های مجانی بالاست.
ولی اگه باز میخواین میتونین عبارت زیر را توی گوگل سرچ کنین
Free Microsoft Gold live card

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or