Frank Gibeau از EA میگوید کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت را دیده است ..!

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

xbox-720-and-ps4.jpg

خب این خبر یک شایعه یا یک گزارش ( Report ) نیست ... Frank Gibeau که به عنوان labels president شرکت EA فعالیت میکند در سخنرانی gamescom 2012 خود
عنوان کرده که کنسولهای نسل بعد PS4 و XBOX بعدی را دیده ...

Frank این صحبتها را در سخنرانی افتتاحیه gamescom 2012 که Gamespot نیز آن را پوشش میداد ، عنوان کرده ... وی در ابتدا در مورد چیره شدن و غلبه ی بازیهای
Free to Play تا پایان این دهه و البته نمایش بازی Command & Conquer که با موتور قدرتمند Frostbite 2 ساخته میشود صحبتهایی کرد ... اما آیا شما میخواهید بشنوید
که نسل بعدی بازیها F2P نیستند ، درست است ؟ درست است ...

Frank میگوید که هر دو کنسول نسل بعد مایکروسافت و سونی را دیده و میگوید که بازار با سیستم بازی آنها ( منظور XBOX جدید , PS4 ) دچار تغییر و تحول میشود ...
وی در ادامه میگوید حدود 10 سال پیش بر اساس آمار تعداد جمعیت گیمرهای دنیا 200 میلیون نفر بوده و هم اکنون به بیش از 1 میلیارد نفر رسیده و ما در آینده به جمعیت
2 میلیاردی فکر میکنیم ... او اضافه میکند که EA امسال به تنهایی بیش از 80 میلیون دلار را صرف سخت افزار نسل بعد میکند که منبع میگوید اگر واقعا دستگاه های جدید
وجود نداشت آیا آنها چنین مبلغ هنگفتی را صرف این سخت افزارهای فانتوم میکردند ؟؟؟

طبق معمول مایکروسافت نه چیزی را تایید کرده و نه تکذیب و فقط همه میدانیم که این کمپانی برنامه هایی رو برای نسل بعد در سر دارد و همانطور که میدانید در ماه ژوئن
نیز اطلاعات و اسنادی در قالب 56 صفحه بروی فضای مجازی منتشر شد که نشان میداد مایکروسافت در حال کار بروی XBOX بعدی یا XBOX720 است ... Fergal Gara
رییس سونی انگلستان نیز در صحبت با MCV در ماه گذشته اظهار کرده بود که این کمپانی نسبت به خرده فروشان به عنوان یک عامل مهم برای PS بعدی متعهد است و
هر زمانی که چرخه ی نسل بعدی کنسول ها به راه بیفتد ، کنسول جدید آنها در خرده فروشی ها برای فروش موجود خواهد بود ...

موفق باشید ...
منبع

آخرین ویرایش:
Frank میگوید که هر دو کنسول نسل بعد مایکروسافت و سونی را دیده و میگوید که بازار با سیستم بازی آنها ( منظور XBOX جدید , PS4 ) دچار تغییر و تحول میشود ...

یعنی شاهد سخت افزار خیلی قوی ار این دو کنسول خواهیم بود ؟؟ منظورش از تغییر تحول چی بوده ؟ نکنه قرار بازی ها به صورت لایو عرضه بشن ؟؟خیلی این حرفش مشکوکه...چون واقعا نمیشه تشخیص داد منظورش از تغییر تحول تو بازار چیه!

سال 2000 بود که ps2 وارد بازار شد و بعدش ps3 تو سال 2006 عرضه شد...با اون که ps2 کنسول بسیار موفقی بود ولی سونی 6 سال بعدش ps3 داد بیرون...الان هم 6 سال از 2006 میگذره پس هر روز باید شاهد قوت گرفتن رو نمایی کنسول های نسل بعد باشیم.

همین که توی نسل بعد هم بازی ها به صورت فیزیکی منتشر میشن خبر بسیار مسرت بخشیه برای رهروان Piratism ! وقتی نسل جدید امسال توسط نینتندو شروع میشه مطمئنا سونی و مایکروسافت دست رو دست نمی ذارن نیگا کنن! :دی

یعنی شاهد سخت افزار خیلی قوی ار این دو کنسول خواهیم بود ؟؟ منظورش از تغییر تحول چی بوده ؟ نکنه قرار بازی ها به صورت لایو عرضه بشن ؟؟خیلی این حرفش مشکوکه...چون واقعا نمیشه تشخیص داد منظورش از تغییر تحول تو بازار چیه!

سال 2000 بود که ps2 وارد بازار شد و بعدش ps3 تو سال 2006 عرضه شد...با اون که ps2 کنسول بسیار موفقی بود ولی سونی 6 سال بعدش ps3 داد بیرون...الان هم 6 سال از 2006 میگذره پس هر روز باید شاهد قوت گرفتن رو نمایی کنسول های نسل بعد باشیم.

به نظر من جهش سخت افزاری ای که از نسل ششم به نسل هفتم داشتیم رو توی نسل بعد نداریم. احتمالا منظور از تحول، تحول سیستم لایو یا خدمات اینترنتی دیگه ست.چون رو کلمه ی "بازار" تاکید کرده، نه "بازی ها".

خداکنه بازی هارو همینجوری که هست عرضه کنن و تو قاب روانه ی بازار کنن حاله رفتن وبازیه ارجینال خریدن و باز کردنه جعبش یه چیزه دیگس
من اصلا حال نمیکنم بازی رو مثلا از store بخرم
منم مثل شمام ، اصلا همینکه بری پارک شهر و بهت یک بازی رو بچپونن خدا تومن خیلی حال میکنم و انگار قدر بازی رو بیشتر میدونم .

هر نسلی که میاد یع تغییر و تحولی توی بازار ایجاد میشه ، همه جوره :d
مسی نیما ، من که خیلی منتظر نسل بعد PS هستم . آنچارتد بعدی رو میخوام :((
uncharted-4-on-ps4.jpg

آخرین ویرایش:
خداکنه بازی هارو همینجوری که هست عرضه کنن و تو قاب روانه ی بازار کنن حاله رفتن وبازیه ارجینال خریدن و باز کردنه جعبش یه چیزه دیگس :x
من اصلا حال نمیکنم بازی رو مثلا از store بخرم

همین که توی نسل بعد هم بازی ها به صورت فیزیکی منتشر میشن خبر بسیار مسرت بخشیه برای رهروان Piratism ! وقتی نسل جدید امسال توسط نینتندو شروع میشه مطمئنا سونی و مایکروسافت دست رو دست نمی ذارن نیگا کنن! :دی
.
الان یه 3ds ریقو که بردش اندازه کف دست هم نیست نتونستن کپی خور کنن.ویتا هم که همینطور.
نسل که عوض بشه اونا هم دست روی دست نمیزارن و امنیت کنسولها رو میبرن بالاتر.
سونی که بحثش جداست و داره بشدت مبارزه میکنه با این موضوع. نسل بعد مگه ماکروسافت یه مردونگی کنه و یه روزنه نفوذی بزاره برای کشورهای جهان سومی و گرنه از همین الان خودتون رو اماده کنید.
اخرین راه هم که ارتقا pc عزیز هست .

الان یه 3ds ریقو که بردش اندازه کف دست هم نیست نتونستن کپی خور کنن.ویتا هم که همینطور.
نسل که عوض بشه اونا هم دست روی دست نمیزارن و امنیت کنسولها رو میبرن بالاتر.
سونی که بحثش جداست و داره بشدت مبارزه میکنه با این موضوع. نسل بعد مگه ماکروسافت یه مردونگی کنه و یه روزنه نفوذی بزاره برای کشورهای جهان سومی و گرنه از همین الان خودتون رو اماده کنید.
اخرین راه هم که ارتقا pc عزیز هست .
حرف شما درست هست ولی به نظرم به جای اینکه ما 20 تا بازی توی سال بخریم که فقط 3 تاشونو خوشمون میاد و تموم میکنیم بهتره همون 3 تا یا 4 تا بخریم و چند بار تمومش کنیم
اینطوری قدر بازیها رو بیشتر میفهمیم و یک بازی قابدار بازم ابهت خودشو مثل قدیم پیدا میکنه .
قبلا یادمه یکی بازی ps2 دستش بود چشمامون 4 تا میشد و میرفیتم تو فکر که بی پدر عجب مایه داره ولی الان نه .

به نظر من اصلا نباید نگران هک نشدن کنسول ها بود و مطمئنن وقتی که کنسول عرضه بشه خیلی ها روی هک اون کار میکنند و یه مقدار طول میکشه ولی 100% هک میشه......

اگه کنسول های بعدی بتونن بازی ها رو روی 1080p اجرا کنند همین یه جهش بزرگه و رزولیشن بازی ها 2 برابر میشه و از طرفی گرافیک بازی ها هم خیلی توی نسل بعد پیشرفت میکنه......

من که تو E3 امسال میدونستم کنسول های نسل بعد آمادن فقط اونا نمیخوان رونمایی کنن فعلا! حالا باز E3 سال بعد رونمایی کنن خوبه :d

الان بازم یه عده میان میگن نسل بعد کنسول ها در سال 2020 عرضه میشه و اینا همش دروغه و اژدهای خفته به راحتی با نسل بعد ایکس باکس رقابت میکنه . درباره فروش دیجیتالی بازی ها همین چند وقت پیش سونی گفته بود که این موضوع بیشتر شبیه به یک شوخی هستش . چون هم بازار و هم مردم فروش فیزیکی رو بیشتر دوست دارن و اصلا موضوع فروش دیجیتالی خنده داره . من نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن بگن نسل بعد کنسول ها از لحاظ سخت افزاری اونقدر قوی نیست اگه یکم آدم چشم و گوشش رو باز کنه وکمی به دور از تعصب فکر کنه وقتی کنسوا دستی ویتا این همه قدرت داره و نزدیک به 8 سال از عرضه کنسول های این نسل و پیشرفت تکنولوژی و بسیاری موضوعات دیگه مشخصه که کنسول های نسل بعد هم از لحاظ سخت افزاری پرقدرت هستن . آخه مگه سونی و مایکرو دیوانه هستن که کنسول های نسل بعد خودشون رو ضعیف روانه بازار کنن اون ها با قدرت هرچه تمام تر با به نسل بعد میزارن تا بتونن کنسول هاشون رو به فروش برسونن ..............

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or