Fox News:بازیهای ویدیویی جهان را نابود خواهند کرد!

Good Boy

کاربر سایت
24zi34j.jpg

FOX NEWS هنوز از صحبتهای احمقانه و نادرست خود درباره MASS EFFECT , نه تنها پشیمان نیست بلکه در اقدامی جدید گفته که بازیهای ویدیویی جهان را نابود خواهند کرد.

در این خبر گفته شده که طبق تحقیقات انجام شده , بازیهای ویدیویی باعث ماندن فرد در خانه شده و از ارتباط طبیعی او با دیگران جلوگیری می کند و کسانی که این بازیها را انجام می دهند به بیماری به نام "videophilia" دچار خواهند شد!

تیتر این مقاله به صورت این بوده:"Video games may hurt nature"

این شبکه به صورت واضح تلاش می کند که به بازیها حمله کند در حالیکه ادعا می کند که در این زمینه هیچ مسئولیتی در قبال حرفهایش را نمی پذیرد!

............................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
هه هه.اخبار و برنامه هاشون تموم شده نشستن واسه خودشون حرفهاي بي سر و ته ميزنن.واقعا كه بيخوده
fox news از اين شوخي ها زياد ميكن
بهتره قرصاشونو سر وقت بخورن
این نا مغز خر خوردن .. ماس افکت .......... اندشه
به نظر من فاکس خبر گذارییه که میخواد با اینگونه اخبار جنجالی واحساسی خودشو مطرح کنه.
یکی بره به فاکس نیوز بگه بره مقاله یه game2web2 رو تو شماره هایه قبلی بازی رایانه بخونه که دیگه نیاد بگه بازی باعث قطع رابطه طبیعیه فرد با جامعه میشه.
به نظر من این شبکه میخواد با این حرفهاش بحث و جدال راه بندازه و خودش رو بیشتر مطرح کنه.
خداوند همه بیماران رو شفا بده. الهی آمین.
فاکس نیوز که به نظر من از همه نظر چرت میگه هم تو سیاست و هم تو این قضایای گیم!;) جدیش نگیرید...
:laughing::laughing:
سیاوش کجایی ببینی دارن با Fox ات مثل Press tv برخورد میکنن:دی
در ضمن ترجمه ی حرف فاکس نمیشه عنوان تاپیک،دنیا رو نابود میکند!!!یعنی بر شیوه ی زندگی عادی فعلی مردم تاثیر خواهد گذاشت یا یه چیزی تو این مایه ها،کاملا هم داره وقعیت رو میگه،این جبهه گیری های مسخره یعنی چی؟فاکس مزخرفه و فاکس عددی نیست و کی فاکس نگاه میکنه و فاکس همش چرته و از همه جالب تر فاکس میخواد خودشو مطرح کنه!!رد شخص برای رد حرف کاملا غلطه هر چند اینجا شخص هم اصلا رد نمیشه.
اگه بد می گم بگید بد می گم ولی به نظرم جا افتادن یه بازی یا فیلم به داشتن صحنه های زیاد نیست اگه خوب باشه خوبه ولی اگه خوب باشه و این چیزا توش باشه ناخود آگاه جذابیت فیلم میاد پایین چون از داستان دور میشه ...
متاسفانه باید بگم بد میگین.

من كه فيلم ها يا بازي هاي صحنه دار رو خيلي بيشتر از بدون صحنه ميپسندم از يه طرف به واقعيت نزديك تره از يه طرفم فيلم يا بازي جذابتر ميشه ما لذتشو ميبريم فقط اگه جنبه بالا باشه و...........

:laughing::laughing:
در ضمن ترجمه ی حرف فاکس نمیشه عنوان تاپیک،دنیا رو نابود میکند!!!یعنی بر شیوه ی زندگی عادی فعلی مردم تاثیر خواهد گذاشت یا یه چیزی تو این مایه ها،کاملا هم داره وقعیت رو میگه

ترجمه تیتر مقاله مشخصه که به صورت اون تیتر تاپیکی که من گذاشتم نمیشه ولی در خود مقاله که 3 یا 4 صفحه هم هست اینطوری نتیجه گیری کرده که بازی ها جهان را نابود خواهند کرد!
اون تیتر مقاله رو واسه این گذاشتم که هر کسی خواست بره تو سایت FOX و مقاله رو خودش بخونه(چقدر هم همه رفتن خوندن:cheesygri).
..............................................................
ولی دیگه خداییش FOX جلوی CNN و BBC هیچ حرفی برای گفتن نداره مخصوصا CNN.:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or