Fox News:بازیهای ویدیویی جهان را نابود خواهند کرد!

Good Boy

کاربر سایت
24zi34j.jpg

FOX NEWS هنوز از صحبتهای احمقانه و نادرست خود درباره MASS EFFECT , نه تنها پشیمان نیست بلکه در اقدامی جدید گفته که بازیهای ویدیویی جهان را نابود خواهند کرد.

در این خبر گفته شده که طبق تحقیقات انجام شده , بازیهای ویدیویی باعث ماندن فرد در خانه شده و از ارتباط طبیعی او با دیگران جلوگیری می کند و کسانی که این بازیها را انجام می دهند به بیماری به نام "videophilia" دچار خواهند شد!

تیتر این مقاله به صورت این بوده:"Video games may hurt nature"

این شبکه به صورت واضح تلاش می کند که به بازیها حمله کند در حالیکه ادعا می کند که در این زمینه هیچ مسئولیتی در قبال حرفهایش را نمی پذیرد!

............................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
میدونید همه ماها داریم به قضیه بد نگاه می کنیم ولی اگه حرفش رو بفهمید میبینید راست میگه ...
این قضیه که گفته از روابط اجتماعی جلوگیری میکنه راست میگه نگاه به خودتون نکنید میرید و میاید یه چند ساعتیم میشینین پای گیم منظور اونا ماها نیستیم اگه یادتون باشه خیلی سر گیم این اواخر مردن اونم به دلایل چرت و پرت و منظور اونا هم اینه در مورد این بازیه 360 هم من فقط یه چیز رو می گم به نظر منم کار مسخره ایی بود گذاشتن یه همچین قسمتهایی میدونید چرا چون مارو از داستان اصلی بازی دو می کنه خدایی یه سوال مگه gears of war بد بود که مشکلی نداشت ؟ غیر از اینه که بهترین بازی بود و داستانشم خوب بود فقط توی یه صحنه شما یه زن دیدید اونم با لباس جنگی نه مدل لباس که بیخیال جنگ بشید و زنه رو نگاه کنید :biggrin1:.

اگه بد می گم بگید بد می گم ولی به نظرم جا افتادن یه بازی یا فیلم به داشتن صحنه های زیاد نیست اگه خوب باشه خوبه ولی اگه خوب باشه و این چیزا توش باشه ناخود آگاه جذابیت فیلم میاد پایین چون از داستان دور میشه ...:cheesygri

در کل حرف اینا هم همینه اشتباه نکنید مخالف گیم نیستن

میدونید همه ماها داریم به قضیه بد نگاه می کنیم ولی اگه حرفش رو بفهمید میبینید راست میگه ...
این قضیه که گفته از روابط اجتماعی جلوگیری میکنه راست میگه نگاه به خودتون نکنید میرید و میاید یه چند ساعتیم میشینین پای گیم منظور اونا ماها نیستیم اگه یادتون باشه خیلی سر گیم این اواخر مردن اونم به دلایل چرت و پرت و منظور اونا هم اینه در مورد این بازیه 360 هم من فقط یه چیز رو می گم به نظر منم کار مسخره ایی بود گذاشتن یه همچین قسمتهایی میدونید چرا چون مارو از داستان اصلی بازی دو می کنه خدایی یه سوال مگه gears of war بد بود که مشکلی نداشت ؟ غیر از اینه که بهترین بازی بود و داستانشم خوب بود فقط توی یه صحنه شما یه زن دیدید اونم با لباس جنگی نه مدل لباس که بیخیال جنگ بشید و زنه رو نگاه کنید :biggrin1:.

اگه بد می گم بگید بد می گم ولی به نظرم جا افتادن یه بازی یا فیلم به داشتن صحنه های زیاد نیست اگه خوب باشه خوبه ولی اگه خوب باشه و این چیزا توش باشه ناخود آگاه جذابیت فیلم میاد پایین چون از داستان دور میشه ...:cheesygri

در کل حرف اینا هم همینه اشتباه نکنید مخالف گیم نیستن
شما لطفا اول mass effect رو بازی کن بعد در موردش نظر بده.
مساله اینه که بازی چیزی نداره علکی گندش کردن! بعدم اگه یکی تو بازی لباسش باز باشه شما هواست پرت میشه مشکل از بازی نیست مشکل از شماست :p

به نظر من این شبکه میخواد با این حرفهاش بحث و جدال راه بندازه و خودش رو بیشتر مطرح کنه.

الان به نظر من cnn وbbc و abc و cbs از فاکس جلوترن.

یکی بره به فاکس نیوز بگه بره مقاله یه game2web2 رو تو شماره هایه قبلی بازی رایانه بخونه که دیگه نیاد بگه بازی باعث قطع رابطه طبیعیه فرد با جامعه میشه.

سلام
به نظر من فاکس خبر گذارییه که میخواد با اینگونه اخبار جنجالی واحساسی خودشو مطرح کنه.
وبه نظر من منابع قابل اعتمادتری هم نسبت به این شبکه پیدا میشه

سلام
ما که بازی می کنیم کیفمون رو هم می کنیم. به قول بچه ها دیدمون نسبت به خیلی چیز ها هم بازتر میشه به کسی هم کاری نداریم. تا بنرکه چشم حسود هر کسی که نمیتونه ما جماعت گیمر و توسعه و گسترش روزافزون صنعت گیم رو ببینه. بذار هر چی می خوان بگن. از قدیم گفتن به حرف گربه سیاه بارون نمیاد.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or