Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
قابلیت تیونینگ و اسپرتش در حد سبک آرکید نیست ولی میتونید تو سپر جلو و عقب و رینگ های ماشین تغییرات ایجاد کنید.غیر از اون قابلیت کاستومایز اجزای داخلی ماشین هست مثل موتور فنرها و...

کنسول قابلیت استوپ و رسوم داره منتها وقتی میزارین آپدیت دان شه نمیتونین بازی رو اجرا کنید تا یه درصدی دانلود شه و بعدش بهتون پیغام Ready to Play بده!

باید ببینی از سبک سیمولیشن (شبیه ساز) بیشتر خوشت میاد یا آرکید اگر از آرکید بیشتر خوشت میاد که پیشنهاد میکنم تا 8 مهر و عرضه ی Forza Horizon 2 صبر کنی اگرم از جفتش خوشت میاد که هم اینو بگیر هم اونو در کل FM5 در اوایل عرضه یه بازی تقریباً ناقص بود در حال حاظر با این آپدیت ها (که به صورت رایگانم هست) پیست و ماشین های جدید به بازی اضافه شده که بازی رو تبدیل به یه عنوان کامل مثل نسخه های قبل کرده!

اين قابليت ريسوم دانلود بايد از جايى تنظيم كنم يا هست خودش؟

اگه بخوام بازى اپديت كنم كنسول قابليت اينو داره كه بزارم فقط شبا دانلود شه و بقيه روز از نت استفاده شه؟

ميشه ظاهر ماشين رو مثلا تا حدي-مثل خوابوندن يا فلاپر گذاشتن-تغيير داد.حتما بگير..
+

جواب من رو نميدين استاتيذ؟

gamescom 2014: 2014 Rolls-Royce Wraith and Five Additional New Cars Available for Free in Forza Motorsport 5
خودروهای جدید.اشاره کنم که به صورت فیری در دسترس هستند.

سلام يه سوال الان در مجموع چقدر اپديت براي فورتزا اومده
يه بخش هاش رو ديدم منظورم مسابقات رو كه كنارشون علامت دانلود زده
غير از اونا هم چيزي اضافه شده
و اينكه كل مسابقات رو بري ديگه تمومه ديگه مسابقه جديد كه بهت نميدي ميده؟
چون بكوب نشستم پاش كه تمام مسابقات رو برم و بدم به دوستم

سلام يه سوال الان در مجموع چقدر اپديت براي فورتزا اومده
يه بخش هاش رو ديدم منظورم مسابقات رو كه كنارشون علامت دانلود زده
غير از اونا هم چيزي اضافه شده
و اينكه كل مسابقات رو بري ديگه تمومه ديگه مسابقه جديد كه بهت نميدي ميده؟
چون بكوب نشستم پاش كه تمام مسابقات رو برم و بدم به دوستم
تقريبا 15 گيگ
محتويالت دانلود شامل مسابقات و پيست ها و ماشين هاى بازيه
نه خير ديگه نداره ، تقريبا 700 تا Race هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or