Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا گرافیک بازی عالیه و بعضی از دوستان دارن ایراد های الکی میگیرن
بعضی از دوستان نیستن فقط1نفره:دی البته در اینده بیشتر میشن و حتی گرافیکشم از شتاب در شهر هم پایین تر میارن:دی گرافیک بازی عالی نیست شاهکاره کسی بخواد بهش ایراد بگیره معلومه چشاش مشکل داره
پس هر گفت گرافیکش پایین یا..جوابشو ندیدن فقط ادرس چشم پزشک بذارین:دی

هنوز با life like يعني طوري كه حس كني واقعا ديگه نشه تشخيص داد بازي هست يا فيلم ( البته براي من gamer چون باور كنيد يكي از اعضاي خونواده ما نتونست تميز بده :d چون مثل من گيمر نبود) فاصله داره.

البته اين فاصله تا عرضه FMS6 قطعا كات ميشه و ديگه واقعا ميتونه به life like برسه و اونا ميرسن چون هنوز خييليي از پتانسيل Xbox One در دسترس نيست.

يادمه درمورد همين تريلر ها خيلي عنوان ميكردن عمرا in game باشه از اين عكس و اين قسمت و فلان و موزاييك ها و... ميتونه CG باشه كه ديديم نبود كه هيچ تريلر In game بازي هم در جريان كنفرانس پخش شد همون رفلكت فرمون ماشين و درايور روي شيشه كاكپيت باعث ميشد واقعا تمايزش از واقعيت براي ماكه گيمر ايم سخت باشه:d (ادماي عادي بماند)

البته من دوست دارم يك fps با كيفيت CG (در حد همون Halo كه نشون دادن كفايت ميكنن :دي ) براي نسل بعد ببينم اما تا اون موقع از كيفيت بصري FMS5 مست ميشويم : d

هم خیلی ناراحتم هم خوشحال
بازی شاهکاره عاشق بازیم فورتزا برام فقط سرگرمی نیست جزی از زندگی:دی مثل اینه هر روز باید غذا بخورم باید هرروزم فورتزا بزنم
هیچوقت نمیخواستم کنسول نسل جدید بگیرم و به کسای که میخواستن میگفتم احمق کلا تو این گرونی هیچی نمیخرم حتی9ماهه صفحه گوشیم شکسته ولی درستش نکردم و...بگذریم
ولی وقتی فورتزا معرفی شد اولین چیزی که به فکرم رسید این بود که باید برا خرید کنسول پول جمع کنم:دی
چون به معنای واقعی عاشق این بازیم و هیجور نمیتونم بدون این بازی زندگی کنم:دی
ولی وقتی گفتن شب و اب هوا نداره هم خوشحال شدم هم ناراحت چون دیگه مجبور نیستم کنسول بخرم
چون بازی همون فورتزا4با گرافیک بالاتر وچندتا پیست بیشتر.خب میتونم تا وقتی کنسول ارزون و هک شه فورتزا4بزنم
وقتی جی تی5 یا شیفت یا پی جی ار و..بازی میکنم و از شب و اب و هواش لذت میبرم تصور اینکه فورتزا اب و هوا و شب داشته باشه دیونه کنندست چون میدونمt10همه چی رو رو بالاترین سطح ممکن میذاره
ولی وقتی گفتن نداره ناامید شدم چون یه فورتزا4با گرافیک بالاتر نمیتونه منو مجبور به خرید کنسول چند میلیونی و بازی چندصد هزاری کنه
خلاصه با فورتزا4و جی تی6هستیم تا وقتی فورتزا6بیاد

هم خیلی ناراحتم هم خوشحال
بازی شاهکاره عاشق بازیم فورتزا برام فقط سرگرمی نیست جزی از زندگی:دی مثل اینه هر روز باید غذا بخورم باید هرروزم فورتزا بزنم
هیچوقت نمیخواستم کنسول نسل جدید بگیرم و به کسای که میخواستن میگفتم احمق کلا تو این گرونی هیچی نمیخرم حتی9ماهه صفحه گوشیم شکسته ولی درستش نکردم و...بگذریم
ولی وقتی فورتزا معرفی شد اولین چیزی که به فکرم رسید این بود که باید برا خرید کنسول پول جمع کنم:دی
چون به معنای واقعی عاشق این بازیم و هیجور نمیتونم بدون این بازی زندگی کنم:دی
ولی وقتی گفتن شب و اب هوا نداره هم خوشحال شدم هم ناراحت چون دیگه مجبور نیستم کنسول بخرم
چون بازی همون فورتزا4با گرافیک بالاتر وچندتا پیست بیشتر.خب میتونم تا وقتی کنسول ارزون و هک شه فورتزا4بزنم
وقتی جی تی5 یا شیفت یا پی جی ار و..بازی میکنم و از شب و اب و هواش لذت میبرم تصور اینکه فورتزا اب و هوا و شب داشته باشه دیونه کنندست چون میدونمt10همه چی رو رو بالاترین سطح ممکن میذاره
ولی وقتی گفتن نداره ناامید شدم چون یه فورتزا4با گرافیک بالاتر نمیتونه منو مجبور به خرید کنسول چند میلیونی و بازی چندصد هزاری کنه
خلاصه با فورتزا4و جی تی6هستیم تا وقتی فورتزا6بیاد

جای من باشی چی میکشی؟ بتونی کنسولو بخری . بازی رم بخری اما به دلیل موقعیت و شرایطی خاص مجبور شی 2 سال دیگه بخری . دوسال از ناهار و شامت باید بزنی.

من گرافیک بیشتر رو نسبت به اب و هوا ترجیح میدم و نسل بعد گرافیک بیشتر واسم مهمه ولی احتمالا نسخه بعدی اضافه میکنن چون درخواست اکثر طرفدارها اضافه شدن اب و هوا و شب هست

دیشب خواب دیدم فورتزا5 و اسکاریم قاطی شدن و باید تو پیست از دست اژدها فرارکنیم:دی
بیدارشدم گفتم غلط کردم بازی رو میخرم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or