Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
همون اول کنفرانس که عکس مکلارن رو نشون دادن معلوم شد فورتزا جدید ولی فکر نمیکردم فورتزا5باشه
فکر کردم یه چیزی مثل هورایزن ولی اینبار تو شهر:دی وقتی گفت فورتزا5بیهوش شدم:دی
دوسداشتم حداقل2سال بعد بیاد بخاطر قیمت کنسول و هک شدن و..ولی الان نمیدونم چیکار کنم
نمیتونم بیخیالش شم ولی کنسول حداقل2500بازی هم300................................................

آخرین ویرایش:
ساییدگی هایی که رو لاستیکا هستش منو نابود کرده .
Draw Distance ـها هم فوق العاده عالی کار شده .(با توجه به اینکه هیچ کدوم از اینا CG نیستش )

عکسای بازی با کیفیت بالا :
Screenshots

Key Art

آخرین ویرایش:
خیلی عذاب آور فروتزا بیاد ولی نتونی بازیش کنی :(

خیلی عذاب آوره مجبور باشی همه چیزت رو بفروشی و هیچی نخری برای یه کنسول + 1 بازی :d
آقا یه تریلر نشون بدن از Lambo Veneno من خیالم راحت شه :d

بهترین اتفاق دیشب برای من همین بازی بود . البته از همون اول که عکس مک لارن + لوگوی فورزا روی داشبورد مشاهده شد کاملا مشخص بود میخوان چی کار کنن :d
ازین که میتونیم شاهد پیست های مثل بازی PGR در این بازی هم باشیم خیلی خیلی خوشحالم . انتظار برای E3 تا دیدن یه گیم پلی درست درمون از بازی واقعا سخته . خیلی دوست دارم ببینم اینا که توی این نسل FM4 رو ساختن برای نسل بعد با سخت افزار جدید میخوان چه کنن

مثل اینکه تو review بازی گزارشگر هم داره ...
وای خدای FM5 من یک دلیل برای خرید کنسول ماکروسافت با توجه به تمام شایعات ...
ملت نوشته بودن که از صدای John Hindhaugh ، گوینده Radio Le Mans در بازی استفاده میشه ! :دی من که نمیشناسمش ولی چون Le Mans توی اسمش داره ، مشخصه که طرف تو کار ریسینگ هست !

به فرض اینکه بازی اورجینالش 300 هزار تومان قیمت داشته باشه و این بازی اول بهمن بیاد به بازار (به فرض) اگه از امروز، روزی 1500 تومان کنار بذاری، ریلیز بشه می تونی بخریش. (البته از الان باید به فکر جمع کردن پول برای خود کنسولش هم باید باشی.) :d

تصمیم گرفته بودم نسل بعد دیگه مثل این نسل 2 تا کنسول نگیرم و فقط PS4 رو بگیرم ، ولی مثل اینکه Turn 10 نمیخواد بزاره ! 20 دیقس دارم اسکرین شات هارو میبینم ! فراتر از انتظاراتم برای گرافیک in-game ـه ! رفت برای لیست انتظار برای Launch Day !

دقیقاً یکی از جالب ترین بخش ها همین بود ! :دی جنس بدنه و رنگ ماشین خیلی طبیعیه لامصب !
یعنی من توقعی کمتر از این ندارم از T10. میشه نسل بعد واقعی رو توش دید و لمسش کرد (البته بعد از Infiltrator :دی).

بعد خیلی واسم جالبه اینها 70 نفری چطور میتونن بازی بسازن در این سطح؟ :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or