Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بر همگی...
دوستان این فورزا horizon و motorsport چه فرقی با هم دارن؟
من تازه میخوام کنسول بخرم و اطلاعاتی ازشون ندارم،
هر سال از هر کدوم یه نسخه جدید میاد؟ یعنی هر سال یه نسخه horizon جدید و یه نسخه motorsport جدید؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

سلام بر همگی...
دوستان این فورزا horizon و motorsport چه فرقی با هم دارن؟
من تازه میخوام کنسول بخرم و اطلاعاتی ازشون ندارم،
هر سال از هر کدوم یه نسخه جدید میاد؟ یعنی هر سال یه نسخه horizon جدید و یه نسخه motorsport جدید؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Forza motorsport یک بازی شبیه سازی رانندگی در حالی که Forza Horizon این طوری نیست و تقریبا ارکید
نه. این دو بازی به صورت سالیانه عرضه نمی شن.

دیشب یه آپدیت 850 مگی اومد برای بازی!

دوستان این FM 4 تو قسمت Photo Mode یه لنز دوربین قویتر داشت که فقط برای آپلود کردن رو سایت بازی بود ولی من توی FM 5 نمیبینم همچین چیزی ، نداره آیا؟آخه یکم اینطوری کیفیت بعضی عکسا میاد پایین :|

دیشب یه آپدیت 850 مگی اومد برای بازی!

دوستان این FM 4 تو قسمت Photo Mode یه لنز دوربین قویتر داشت که فقط برای آپلود کردن رو سایت بازی بود ولی من توی FM 5 نمیبینم همچین چیزی ، نداره آیا؟آخه یکم اینطوری کیفیت بعضی عکسا میاد پایین :|

مگه نبايد اتوماتيك ابديت بشه چرا واسه من نيومده؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

مگه نبايد اتوماتيك ابديت بشه چرا واسه من نيومده؟

منظورت و از اتوماتیک نمیفهمم ولی اگر منظورت اینه که خود به خود بیاد آپدیت رو بگیره و دانلود کنه خیر چنین چیزی نیست تایید شما باید باشه!
من پریشب اومدم بازی کنم که آپدیت داد و متاسفانه روی 100 درصد مونده و کامل هم نمیشه آپدیتش نمیدونم حالا از سرعت اینترنته که این چند مدت خرابه یا چیزه دیگه

حجم آپدیت هم 865 مگ هست!

منظورت و از اتوماتیک نمیفهمم ولی اگر منظورت اینه که خود به خود بیاد آپدیت رو بگیره و دانلود کنه خیر چنین چیزی نیست تایید شما باید باشه!
من پریشب اومدم بازی کنم که آپدیت داد و متاسفانه روی 100 درصد مونده و کامل هم نمیشه آپدیتش نمیدونم حالا از سرعت اینترنته که این چند مدت خرابه یا چیزه دیگه

حجم آپدیت هم 865 مگ هست!

كجا برم ابديت كنم؟

بازيو اجرا مي كني، همون جا پيغام اپديت مياد.
اگر هم كنسولتو به صورت دانلود اتوماتيك گذاشتي كه خودش اپديت شده

اول كه بازيو خريدم خودش پيغام داد و من اكسپت كردم.اتو هم باشه بايد ببينم و اكسپت كنم يا نه؟

تو قسمت FREE PLAY هر دو دسته رو روشن کن و استارت و بزن تا جفتش کانکت بشن...
ممنونم عزیز همین کار رو میکنم ولی قسمت پلیر ۲ غیر فعاله و نمیشه ماشین انتخاب کرد فقط نوشته دکمه = رو برا استارت بزنین و با زدن این دکمه برمیگرده تو قسمتی که فری پلیر داره
عزیز ممنون میشم کمکم کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or