Forza Motorsport 4 | Photo Mode

واسه چی ریسایز کردی؟ تو با همون اندازه تو این سایت آپ می کردی بعد خود بازی سنتر اجازه ی کوچیکو بزرگ کردن عکس رو می داد.
img4up.com
آخه عزیزم حجمشون خیلی زیاد میشه. ثانیا کیفتشون هم با کوچکتر شدنشون بهتر میشه. اینا جمعا حدود 1 مگ شدن resize نشدشون نزدیک 10 مگ میشه.

خوب با چند تا عکس جدید اومدم:
چند روز پیش داشتم transformers و میدیدم که اینو دیدم و رفتم گرفتمش. البته بعدا خودش gift داد. :d بعد از دیدن فیلم هوس کردم برونمش. :d

اینم که ماشین مورد علاقمه. طراحی بی نظیری داره به نظرم. شاهکار هنریه.

این 2 تا رو هم قبلا گرفته بودم. وقتی که اولای بازی بودم اینو gift داد. ماشین بدی نبود. :d

و در پایان :d :

خب بالاخره بعد از کلی مفت خوری(:d)و خریدن دیزاین های مختلف،خودم امشب دست به کار شدم و این دیزاین رو ساختم.
nissan gtr با دیزاین ماشین یامائوچی.
GetPhoto.ashx

اینم مدل واقعیش هست.

schulzemedium2.jpg
انصافا خیلی سخت بود و البته لذت بخش.3 ساعت وقتم رو گرفت.البته هنوز کامل نشده و بازم کار داره.ولی خداییش خودم که خیلی خوشم اومده.باید حالا دوستان نظر بدن.

حسین روی سپرش باید مینوشتی GIGA RAZO نه GIGA ROZA !! :دی طرح اولت هست ؟ :دی من یه کینکت کشیدم همینجوری عشقی ! :))=)) چراغ قرمزش هم روشنه داره اسکن میکنه ! LOL ! :|

حسین روی سپرش باید مینوشتی GIGA RAZO نه GIGA ROZA !! :دی طرح اولت هست ؟ :دی من یه کینکت کشیدم همینجوری عشقی ! :))=)) چراغ قرمزش هم روشنه داره اسکن میکنه ! LOL ! :|
راس میگیا:dالبته همونطور که گفتم هنوز کار داره.ولی واقعا خیلی دیزاین جیگری داره.از وقتی دیدمش دوست داشتم خودم تو فورتزا طراحیش کنم.خود ماشین هم لامصب عالیه.لذت رانندگی باهاش فوق العادس.ایشااله به زودی تکمیلش میکنم.فقط حیف که نمیشه رو شیشه چیزی نوشت:|

سلام دوستان
من وقتي عكس ها رو اكسپورت ميكنم سايزشون رو كوچيك (240*412) مياره چكار كنم با سايز بزرگ اكسپورت كنم
راستي دوستان فيلم هم ميشه اكسپورت كرد البته طول فيلمها 30 ثانيه بيشتر نميتونه باشه

آخرین ویرایش:
سرعت خیلی کمه به زور اینارو اپلود کردم کیفیتشون زیاد خوب نیست با گوشی گرفتم سرعت خوب شه عکسای باحال زیاد دارم میذارم

اینم206من ازش متنفرم ولی تو ایران باید ساخت

49217743233446733956.jpg

64816306778344621910.jpg

اون موقع ایران پیکان میزد امریکا این عزیز دل رو

64447472997559721291.jpg

این به عقش وانت پیکان

08310201246686535048.jpg

سلام دوستان
من وقتي عكس ها رو اكسپورت ميكنم سايزشون رو كوچيك (240*412) مياره چكار كنم با سايز بزرگ اكسپورت كنم
راستي دوستان فيلم هم ميشه اكسپورت كرد البته طول فيلمها 30 ثانيه بيشتر نميتونه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or