Forza Motorsport 4 | Photo Mode

یه سایت بگید ما هم آپ کنیم
آخ آخ چقده بی ادبین:))
راستی مایی که کپی بازی میکنیم و میترسیم بریم لایو نمیتونیم عکس وارد بازی کنیم؟ عکس مثلا عکس بابام:d

ساختنه اون طرح ها که یه ادم بی نهایت بیکار می خواد ... یه دقیقه از استوره فورتزا دان میکنی میچسبونی تموم !
من وقتی خودم طراحی میکنم خیلی بیشتر لذت میبرم! کلآ من بیشتر طراحی میکنم وقتی میشینم پایه بازی! بعدم فکر نکنم! ماشینه بلاک تو لایو باشه!!

اینم مال منه .
1322945167895988874.jpg
13229451672117030635.jpg
132294516730780127.jpg

من وقتی خودم طراحی میکنم خیلی بیشتر لذت میبرم! کلآ من بیشتر طراحی میکنم وقتی میشینم پایه بازی! بعدم فکر نکنم! ماشینه بلاک تو لایو باشه!!
ماشینه بلاک ! من از طرح های بلاک یه 30 تایی فک کنم گرفتم هم ماله سوباروه هم رو فوردش .

اتمالا یه ماشین سالم بعد از هر مسابقه بیرون آوردی؟؟؟=))
اون تصادف ها رو عمدا انجام میدم تا میزان Damage و تاثیر پذیریش تو ماشین و مسابقه رو چک کنم :دی مثلا اون صحنه تصادف اول یه دور کلا برعکس رفتم و با بیشترین سرعت ممکن کوبوندم به ماشین که از روبرو میومد :دی

یه دونست این ماشین واقعا باهاش حال کردم ! خیلی خیلی غوله . توی مسابقه American Truck باهاش بازی کردم دیدم بقیه در مقابلش واقعا کوچیک هستن :d

اینم بد افتاده نمیدونم چرا اشاالله برای عکس های بعدی وقت بیشتری میگذاریم :d
از Aventdaro , Suzuki Monster , Maserati عکس میذارم لذتشو ببرین :d

یه دونست این ماشین واقعا باهاش حال کردم ! خیلی خیلی غوله . توی مسابقه American Truck باهاش بازی کردم دیدم بقیه در مقابلش واقعا کوچیک هستن :d

اینم بد افتاده نمیدونم چرا اشاالله برای عکس های بعدی وقت بیشتری میگذاریم :d
از Aventdaro , Suzuki Monster , Maserati عکس میذارم لذتشو ببرین :d
حتما از اونتادور و مازاراتی یه چند تا عکس بزار!
(کوفتت بشه نوید!)
شوخی:d!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or