اين ماشين سوسولي ها چيه آخه
دم شما گرم یه تحسینی از هنرنمایی دوستان کردی مشتاقیم ببینیم شما چه میکنید با ماشینتونبابا دمتون گرم...عکسها خیلی توپه!
منم عاشق این بازیم...واقعا تکه تو ریسینگ...
اوخه علی جون :d حقتهمگه میشد ایمپورت کرد؟!من کلی فراری و لامبورگینی داشتم که یکی از بچه ها گفته بود نمیشه ایمپورت کرد منم سیو ها رو پاک کردم...![]()
اي واي نگوووووو. عشق است ماسلز. اگه ميشد سيبيل بزارم كه حتما ميزاشتم تو سرعت بالا باد هم بخوره بش :dدمت گرم سوسولی خوب بره ماشینت یه سبیل هم بذار خشونتش بره بالا![]()
شوخی کردم من که از این مدلها هیچ رقمه حال نمیکنم فقط تو فیلم تند و سریع دیدمشون یه مدل هم به ماشینت بده هنر شما رو هم ببینیم این فقط شد عکس وحشتناک
دیگه دیگه:dاینو خریدی ؟ از کجا آوردیش ؟

دیگه دیگه:dاز کجا بخرم؟ نه بابا نخریدم!طراحی رو حال میکنی؟ نقطه به نقطش با ماشین اخود بلاک یکیه!!
![]()

آره من سیو Level 50 رو داشتم 10 تا ماشین واسم ایمپورت کرد که عکس 2 تاش رو مشاهده کردیدمگه میشد ایمپورت کرد؟!من کلی فراری و لامبورگینی داشتم که یکی از بچه ها گفته بود نمیشه ایمپورت کرد منم سیو ها رو پاک کردم...![]()
کوره کم چاخان کن . راستشو بگو از کجا گیرش آوردی ناقلا ؟دیگه دیگه:dاز کجا بخرم؟ نه بابا نخریدم!طراحی رو حال میکنی؟ نقطه به نقطش با ماشین اخود بلاک یکیه!!
![]()

کوره کم چاخان کن . راستشو بگو از کجا گیرش آوردی ناقلا ؟![]()
اینم یه عکس دیگه از ماشین فعلی من تو Career که دارم میترکونم باهاش Race هارو FM4
http://www.irupload.ir/images/7o1eahrb1wpajfm8mb0.jpg
این روزها همه تو گوگل سرچ میکنن شما چه طور :d