Forza Motorsport 4 | Photo Mode

مگه عکسای بزرگتر از اینا هم میشه آپلود کرد؟

عکس 8 مگاپیکسلی هم میشه گرفت. منتها هر بار فقط می‌تونی یکی آپلوذ کنی (VIP دو تا) بعد از همون لینکی که گذاشتی میشه دانلود کرد.
حجمش حدود 30 مگابایته ولی کیفیتش فک براندازه!

آخرین ویرایش:
عکس 8 مگاپیکسلی هم میشه گرفت. منتها هر بار فقط می‌تونی یکی آپلوذ کنی (VIP دو تا) بعد از همون لینکی که گذاشتی میشه دانلود کرد.
حجمش حدود 30 مگابایته ولی کیفیتش فک براندازه!

چجوری میشه؟ یعنی از کجا میتونم آپلود بکنم؟ بعدش این یه بار رو که گفتی میشه بعدا اونو پاک کرد دوباره آپلود کرد دیگه یا همیشگیه؟

اینارو چجوری درست میکنین؟ یکی یاد بده.

طرح هارو میگی؟ اونا رو باید مربع مستطیل ها رو بچینی کنار هم درستشون بکنی. :d البته من تو عمرم 3 تا طرح زدم که یکیش این پلاکه, یکیش برای یکی از ماشینامه, یکی هم لوگوی لیمبو هستش. برای همه اینا از تکنیک کنار هم چیدن استفاده کردم. :d

چجوری میشه؟ یعنی از کجا میتونم آپلود بکنم؟ بعدش این یه بار رو که گفتی میشه بعدا اونو پاک کرد دوباره آپلود کرد دیگه یا همیشگیه؟

موقع گرفتن عکس، گوشه پایین سمت راست، کیفیت عکس رو میشه با RB (فک کنم!) تغییر داد و بین حالت استاندارد و 8 مگاپیکسل (Big Shot) انتخاب کرد.
بعذ از گرفتن عکس، اتوماتیک آپلود میشه. هر موقع یه عکس 8 مگا دیگه آپ کنی، عکس قبلی اتوماتیک پاک میشه.
فقط حواست باشه قبل از آپلود عکس جدید، عکس قبلی رو از سایت دانلود کنی.

موقع گرفتن عکس، گوشه پایین سمت راست، کیفیت عکس رو میشه با RB (فک کنم!) تغییر داد و بین حالت استاندارد و 8 مگاپیکسل (Big Shot) انتخاب کرد.
بعذ از گرفتن عکس، اتوماتیک آپلود میشه. هر موقع یه عکس 8 مگا دیگه آپ کنی، عکس قبلی اتوماتیک پاک میشه.
فقط حواست باشه قبل از آپلود عکس جدید، عکس قبلی رو از سایت دانلود کنی.

برای این عکس باید هارد داشت؟ :d چون من توی بازی نه گزینه Replay رو دارم نه این عکس رو. هارد هم ندارم. فکر کنم به اون ربط داشته باشه.

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

Aston Martin One-77 Barcelona Edition :d
البته یکم موقع گرفتن عکس عجله داشتم یکم بد افتاده. :d

تو استون هام DBs رو فقط ترجیح میدم! این One77 خیلی خشکه فرمونش!

ها از نظر فنی باهاش حال نمیکنی . من کلا منظورم ظاهر ماشین بود . آره هندلینگش اصلا خوب نیست

:d:dخنده یادم رفت:d:d

---------- نوشته در 01:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

ها از نظر فنی باهاش حال نمیکنی . من کلا منظورم ظاهر ماشین بود . آره هندلینگش اصلا خوب نیست

قیافه هم به نظرم همون DBs بهتره! ;)

هندلینگش همونطور که گفتی اصلا خوب نیست. تو بین ماشینایی که تو گاراژ داشتم چون ظاهرش بیشتر به این طرح میخورد انتخابش کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or