Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

من که امروز این بازی بزرگ را پیش خرید کردم مهم نیست گیم اسپات چه نمره ایی به این بازی میده مهم اینه که این بازی بهترین ریسینگ دنیاست . من از سبک ریسینگ متنفر بودم و حاضر نبودم حتی یه لحظه این سبک را تجربه کنم حتی بازی های اکشنی که ماشین سواری داشته باشند را بازی نمی کردم ولی وقتی که فورزا3را برای یه ساعت و به اصرار بچه ها بازیش کردم نظرم درباره این سبک 360 درجه تغییر کرد و جوری شد که هر بازی ریسینگی که اگه آشغال هم باشه هم بازی کردم. ولی حقیقتش فورزا یه چیز دیگه است. من هم به خاطر اینکه از سازندگان تشکری کرده باشم نسخه اورجینالش را می گیرم مثل گیرز3.
این بازی واقعا محشره و من خیلی دوستش دارم .

این GS دیگه داره میره رو مخ
هر چی بازی توپه داره 8.5 میده,ظاهرا گیر کرده سوزنش رو این نمره
از KILLZONE 3 و Resistance 3 بگیر بیا تا الان forza 4
خدا به داد بقیه بازی ها برسه
البته وقتی بازی زیر 9 میگیره یک حسن داره اینجا اونم اینکه ظرف کمتر از 2 ماه قیمتش از نصف هم کمتر میشه :d

IGN هم 9.5 داده یعنی عالی!!!!من امروز موفق به بازی دمو شدم نمیتونم جزعیات رو توصیف کنم که چجوری 360 این همه گرافیک رو تحمل میکنه و بدون افت فریم ریت اجرا میکنه بینظیره واقعا بینظیره!!!

اقا ضد حال خوردم! چرا 8.5 داده GS :(:((

حالا فرض کن گیم اسپات داده بود 9.5 ! توی بازی تغییری ایجاد میشه ؟!
خوشبختانه اونقدر نمره های خوب گرفته که بخاطر ِ نمره ی یه سایت ارزش ِ کار پایین نیاد.بازیتو بکن و با این چیزای بی ارزش خودتو ناراحت نکن.

• Like
Reactions: aliatlas
جای نگرانی نیست.
گرفتن امتیاز 8.5 به بالا از سایت گیم اسپات یعنی اینکه بازی فوق العادست.
کلا 8.5 تا 9.5 رو یکی در نظر میگیرم :d
10 هم میشه شاهکار.که البته گیم اسپات دیگه این امتیاز رو نمیده.

• Like
Reactions: DeanAmbrose
بالاخره کمتر از یه هفته دیگه این شاهکار میاد ولی حیف که نمیتونم بازی کنم در عوض مشابهش رو بازی میکنم:دی

یه سوال داشتم که واقعا جای دیگه ای واسه پرسیدنش پیدا نکردم.شاید بی ربط به تایپک باشه ولی ببخشید اگه کسی خواست جواب بده ممنون میشم پ.خ کنه.

مستند Top Gear درباره ی چیه؟ میشه یه توضیحی درباره ش بدین؟

بالاخره کمتر از یه هفته دیگه این شاهکار میاد ولی حیف که نمیتونم بازی کنم در عوض مشابهش رو بازی میکنم:دی

یه سوال داشتم که واقعا جای دیگه ای واسه پرسیدنش پیدا نکردم.شاید بی ربط به تایپک باشه ولی ببخشید اگه کسی خواست جواب بده ممنون میشم پ.خ کنه.

مستند Top Gear درباره ی چیه؟ میشه یه توضیحی درباره ش بدین؟
واسه چی نمیتونی بازی کنی؟

نمره قابل قبولی داده GS وقتی یک بازی به کاملی Forza 3 عرضه میشه و ما در Forza 4 بهبود همون Forza 3 رو میبینیم. توقع نباید داشت نسخه ی جدید از نسخه ی قبلی نمره اش بیشتر بشه که.
در کل Forza 4 خیلی عالیه :X.

نمره قابل قبولی داده GS وقتی یک بازی به کاملی Forza 3 عرضه میشه و ما در Forza 4 بهبود همون Forza 3 رو میبینیم. توقع نباید داشت نسخه ی جدید از نسخه ی قبلی نمره اش بیشتر بشه که.
در کل Forza 4 خیلی عالیه :X.

اتفاقا گیم اسپات ایراد تکراری بودن رو نگرفته انتظار پیشرفت بیشتر رو داشته مثلا دیگه الان به نظرش قابل قبول نیست پیست شب نباشه در حالی که nfs هم روز داره هم شب با اینکه شبیه ساز نیست ایرادش به جا هست اما چیزهای دیگه بازی به قدری خوب کار شدن که 8.5 حقش نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or