Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

وای چقدر بنز-آئودی و لامبورگینی آدم وسوسه میشه همش بخره :d مرسی از آریا خیلی منتظر لیست نهایی بودم دلم میخواست CLS جدید هم باشه ولی با وجود SLK و SLS عیبی نداره واقعا T10 واسه این نسخه سنگ تموم گذاشته

کلاً سایه مشکل داشته باشه قاعدتاً باید مربوط به AA باشه! :| ....چی چیه؟؟؟:d
ایراد سایه زنیش چیه؟ منظورت از سایه زنی Shader یا Shadowing ؟ کدومش مشکل داره؟ چون من دقت کردم مشکلی نداشت.
یکی از مواردی هم که نسبت به Forza 3 پیشرفت داشته نورپردازی و Shader های خیلی بهتره داخل کاکپیت ـه. کاکپیت تو Forza 3 فِلَت بود.

چه فراری گذاشتن فراری مونده نذارن!!!!؟؟خوبه priusهم گذاشت ببینم چیه انقد مسخرش میکنن
امتیازش دست خودشه دیگه :d
آخه اینم ماشینه؟؟!!!اون همه فراری و لامبو و کونیگزگ و پاگانی ول کردی میگی تویوتا Ft-86 نداره؟؟!!!!!
ماشین مورد علاقمه :d اون موقع که نظر سنجی بود خودم رو تو فروم T10 خفه کردم که اینم بذارن :d آخر هم دایورت کردن :d

دمو رو یه عده با کُد مخصوص بازی کردن و به شدت هم ازش تعریف کردن ! از گیم پلی و گرافیک تا صداگذاری و ... . اکثرآ میگن اگه Forza 3 رو بذارین توی کنسول و سریع بعدش Forza 4 رو بذارین ، تفاوت ها خیلی خوب به چشم میاد ! :دی از Rivals Mode هم خیلی تعریف کردن.

آخرین ویرایش:
یسری کدهای دانلود رو دیشب گذاتشن روی سایتها و خود T10 هم گفت 5 تا از کدها رو به صورت پنهان توی جاهای مختلف سایتش قرار میده و یه عده تونستن زودتر از موعد دمو رو بازی کنن ! خود دمو عرضه رسمیش 3 اکتبر هست برای اعضای گلد و برای عادی ها 7 اکتبر ! دیشب خبرش رو گذاشتم صفحه قبل ولی انگار چشمتون نخورده بهش ! :دی

:d
56790594364740801692.png

دمو رو بازی کردم فکر کنم اولین نفرم :دی
یا ابولفضل !!!!!!!! :o عجب بازی شده فرزا !!!! بی نظیر بود از دستش ندین! شدید هایپ شدم :دی
نورپردازیش بی نظیره مخصوصا وقتی داخل تونلی !!!
گیم پلیش از اونی که فکر میکردم بهتره خیلی روون و عالیه...!

پ.ن: نمیدونم چرا احساس کردم بعضی وقت ها به جام ترمز میگرفت :|:دی!!

دمو رو بازی کردم فکر کنم اولین نفرم :دی
یا ابولفضل !!!!!!!! :o عجب بازی شده فرزا !!!! بی نظیر بود از دستش ندین! شدید هایپ شدم :دی
نورپردازیش بی نظیره مخصوصا وقتی داخل تونلی !!!
گیم پلیش از اونی که فکر میکردم بهتره خیلی روون و عالیه...!

پ.ن: نمیدونم چرا احساس کردم بعضی وقت ها به جام ترمز میگرفت :|:دی!!
از لایو دانلود کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or