Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ultimate edition شامل تمام DLC های ارائه شدهء بازیه! و هر وقت تمام DLC های مد نظرشون رو بدن بیرون! چند وقت بعد UE میاد!( هنوز DLC برا بازی میاد انگار)
Forza Horizon هم قضیش جداست تقریبآ از این بازی! اون Open Worde و تقریبآ آرکیده!( و از نظر من بی نظیر)! چند وقت دیگه میاد!
البته من یه جا خونده بودم که نسخه ultimate edition یک سال بعد از عرضه بازی و تاریخی که خود نسخه اصلی لانچ شده منتشر میکن!! فورزا سه هم همینطوری بود اگه اشتباه نکنم:d

پورشه به صورت دی ال سی قرار داره.

این فورزا 2 توی شهرم پیست داشته پس چرا توی فورزا 4 خبری نیست؟:|
یکی از ایراداتی که میشه بهش وارد کرد بطور کلی کمبود پیست هست...هرچند در مجموع تعداد پیستهاش راضی کننده اس ولی به قول شما یه سری از پیستها رو ازش فاکتور گرفتن و در واقع فدای کیفیت بازی شده بنظر من...بیشتر به کیفیت توجه کردن تا کمیت.

یکی از ایراداتی که میشه بهش وارد کرد بطور کلی کمبود پیست هست...هرچند در مجموع تعداد پیستهاش راضی کننده اس ولی به قول شما یه سری از پیستها رو ازش فاکتور گرفتن و در واقع فدای کیفیت بازی شده بنظر من...بیشتر به کیفیت توجه کردن تا کمیت.

دقیقاً.اما نیاز بود که تکونی از نظر کیفیت بخوره.به شخصه با وجود شبیه سازی بسیار قدرتمند پیست top gear واقعا نمیدونم چیکار کنم.ولی ای کاش در کنار این قضایا شبیه سازی رو به نحو احسنت میرسوندن و همانند برنامه عمل میکردن که شاید کمیت های حاصله جاشون پر بشه.

سلام.

دوستان این بازی چیتی چیزی نداره برا پول ؟؟؟

یه روش پیدا کردم که باید حتماً آنلاین و به لایو وصل باشی ، می خواستم ببینم روش آفلاین هم داره یا نه ؟؟؟

ممنون.

دوستان هیچ روشی وجود نداره ؟؟؟

دلم میخواد ماشینامو اسپورت کنم برم تو مسابقات ، نه با ماشین ساده :d

خیر نداره.حالا شما روش آنلاینش رو بگو ما استفاده کنیم.:دی

Easy XP and Money Cheat for Forza Motorsport 4 on Xbox 360

تو یوتیوب هم سرچ کنی کلی ویدیو مخصوص این کار گیرت میاد گیرت میاد ...

یه سوال ، حالا اگه این روشی که تو این سایته که گذاشتم جواب بده ، میتونم سیو هامو بدم به یکی که دسترسی به لایو داره برام این کار رو بکنه و دوباره سیو هامو برگردونه به خودم ؟؟؟

بچه ها بهترین پیست و طولانی ترینش واسه رسیدن به تاپ اسپید ماشین ها کدومه؟

یه پیست توی فرانسه هستش که بعد از چند پیچ حدود یه دقیقه فقط زمین صاف وبدون پیچه و فکر کنم اسمش le mans ... هستش و فقط اون پیست مربوط به فرانسه وجود داره که راحت پیدا میشه البته اگه بدون DLC بازی میکنی

یه پیست توی فرانسه هستش که بعد از چند پیچ حدود یه دقیقه فقط زمین صاف وبدون پیچه و فکر کنم اسمش le mans ... هستش و فقط اون پیست مربوط به فرانسه وجود داره که راحت پیدا میشه البته اگه بدون DLC بازی میکنی

همون پیست رو هم میشه تا ته صافش کرد.بوگاتی رو انداختم توش داشت پرواز میکرد.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or