Top Gear Stig
کاربر سایت
میشه جاشو تو منو بگی نه محل تغییر بک گراند بلکه عکس گرفتن تو بک گراند؟؟؟اونا تو Auto Vista نیست ! تو همون قسمت Career بازی یه گزینه داره به اسم Change Background که عوض میکنی و میتونی توش از ماشینت عکس بگیری
میشه جاشو تو منو بگی نه محل تغییر بک گراند بلکه عکس گرفتن تو بک گراند؟؟؟اونا تو Auto Vista نیست ! تو همون قسمت Career بازی یه گزینه داره به اسم Change Background که عوض میکنی و میتونی توش از ماشینت عکس بگیری
امروز 55 شدم واقعا دارم لذت میبرم به شدت ! lvl Ferrari شده 20 خیلی حال میکنم با ماشین های فراری البته مجبور هم هستی حال کنی چون بیشتر Rewardهایی که میده فراری هستن و همچنین خرید تمام ماشین های فراری که کاری بس سخت و دشوار هستش هم اچیو داره :d
3 تا مسابقه دیگه سال 9 هم تموم میشه و بعد هم 10 و در ادامه جویدن Event List :d
این ماشین RUF هم کاملا باگ هستش . به راحتی بوگاتی رو میگیره :d 2 تا راننده اروپایی به نام های Rossi و Muller هم دهن منو صاف کردن :d
اونا تو Auto Vista نیست ! تو همون قسمت Career بازی یه گزینه داره به اسم Change Background که عوض میکنی و میتونی توش از ماشینت عکس بگیری
دهنت سرویس !! کوفتت بشه !
حالا که اینجوری استقبال کردی از من LVLـَم 62 شد :d
باو تو که خیلی وقته گرفتی البته یادمه بازی نکردی به خاطر مشکلی که داشت :d
امروز به این مسئله پی بردم که در کلاس R1 این اسیایی های باقالی خیلی وحشی هستن و شدیدا چالش برانگیز با اون تویوتای مسخرشون :d
از همه بهتر راننده های آمریکایی هستن . یه جورایی تو تمام کلاس ها بی آزار بیدن !
17 تا مسابقه دیگه سال 10 هم به اتمام میرسه :d
یه خوبی که داره اینکه خوب پول میده از 50 به بعد . ماشین ها هم لولشون میره بالای 6 یا 7 همینجوری پول میده . کلا انگیزاننده شده بازی !
عاشق پیست ها Infineon و Hockenheim شدم ! اولش خوشم نمیامد اما یکم که بازی کردم دیدم هر کدوم 1 پیچ دارن خوراک سبقت گرفتن . تو همون 2 تا پیچ میندازم جلو و هر دور هِی فاصله بیشتر میشه :d
من تا لول 3-4 رفتم ارور داد انداختمش بیرون دیسک رو ! کلاً نفهمیدم چی شد ! چی نشد و ...
یه سوال دارم....این بازی بدون هارد اجرا نمیشه نه؟