Scooby
کاربر سایت
آها گرفتم چي شد!!:dیعنی چی چطوریه عزیز؟؟؟میری لایو دانلود میکنی بعد این ماشینا تو بازی اضافه میشن!اگه منظورت چیز دیگه ایه لطفا یه جور دیگه بپرس!
غير از اين راهي نداره بگيري؟!
مرسي
آها گرفتم چي شد!!:dیعنی چی چطوریه عزیز؟؟؟میری لایو دانلود میکنی بعد این ماشینا تو بازی اضافه میشن!اگه منظورت چیز دیگه ایه لطفا یه جور دیگه بپرس!
نه مگر اینکه جدا یکی برات بگیره بریزه رو سی دی که باید بازیرو کلا از اول بخری که ارزش یه DLC رو نداره چون در طول سال چندین DLC براش میاد که میتونی تا عرضه ی احتمالی التیمیت کالکشنش صبر کنی مثل فورتزا 3 که همه ی DLC های رو تو یه بازی داشت و اکثر سایت های معروف فروش بازی پی... و مان..... و..... اوردنش!بعد اگه برا فورتزا 4 هم همچین نسخه ای بیاد میتونی بگیری و لذت ببری!آها گرفتم چي شد!!:d
غير از اين راهي نداره بگيري؟!
مرسي
دوست عزیز شما برای هر ماشینی که میخوای برونیش :d ، برو تو تنظیماتhead tracking ، تنظیمات رو بر اساس اون ماشین بچین( اینکار رو با عوض کردن ماشینت تکرار کن) ، خیلی راحت میتونی با تکون دادن سرت ، اینور اونور ماشین رو ببینی:dولی استفاده از کینکت یه جورایی سخته و اصلا نمیشه زاویه دید بازی رو عوض کرد و هر چند ثانیه یکی هم یه خطا میده که کینکت نمیتونه شما رو Detect کنه!
من فکر کنم 30 و خورده ای هستم حالا دقیق نگاه میکنم میگم!خواب امروز وقت شد ی 3 ساعتی نشستم سرش همه چیز عالی بود و خسته کنند نبود
الان بالاترین لول که بچه ها گرفته اند چند هست !!!!!!!!!!!!!!!
من تا 51 گرفتم از 50 به بالا به جا ماشین بهت پول میدهخواب امروز وقت شد ی 3 ساعتی نشستم سرش همه چیز عالی بود و خسته کنند نبود
الان بالاترین لول که بچه ها گرفته اند چند هست !!!!!!!!!!!!!!!
مرسي پس تا اون موقع بايد صبر كرد.نه مگر اینکه جدا یکی برات بگیره بریزه رو سی دی که باید بازیرو کلا از اول بخری که ارزش یه DLC رو نداره چون در طول سال چندین DLC براش میاد که میتونی تا عرضه ی احتمالی التیمیت کالکشنش صبر کنی مثل فورتزا 3 که همه ی DLC های رو تو یه بازی داشت و اکثر سایت های معروف فروش بازی پی... و مان..... و..... اوردنش!بعد اگه برا فورتزا 4 هم همچین نسخه ای بیاد میتونی بگیری و لذت ببری!
منم تا 48 رفتم ولي نميدونستم از 50 به بعد چي ميشه! فورزا 3 كه از 50 به بعد انگيزه بازي كردن رو تا مقداري از دست ميدادي!من تا 51 گرفتم از 50 به بالا به جا ماشین بهت پول میده