Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
ببین آقا محسن خودت داری مسئله رو شخصیش میکنی متاسفانه! سن من توی پروفایلم هست و مطمئناً فهم و شعورم از اونی که اینجارو با میدون جنگ اشتباه گرفته، میاد پیام میده "اونجای آدم دروغگو" و برای عقده گشایی تاپیک GT VS Forza میزنه خیلی بیشتره .

این پست همچون اعتباری هم لازم داشت ! وقتی میگی انیمیشن تعویض دنده به شبیه سازی ربط داره انتظار داری چه سؤالی ازت بپرسم ؟ :-/ تو همین پست خیلی راحت هر چی دلت خواسته به من میگی بعد من ... ؟ بیخیال ! به کارت برس

• Like
Reactions: u.s.a
اینقدر که ما گفتیم تو بازی دمیج وجود داره هم ظاهری هم مکانیکی زبونمون مو درآورد!

من یادم نمیاد جایی در مورد گیم پلی فورتزا حرف زده باشم حتی توی یکی از پستام توی همین تاپیک به عالی بودن طراحی پیستهاش و پرجزئیات تر بودن دمیج مکانیکیش هم اشاره کردم. فقط در مورد اینکه دلایل آقای Greenwalt قانع کننده نیست اظهار نظر کردم و طبق معمول دوستان بحث رو به GT5 کشوندن.... هر کسی که این تاپیک رو بخونه کاملا متوجه این مسئله میشه .
شمایی که دائما در حال جوک گفتن راجع به GT5 ـی .

ببین آقا محسن خودت داری مسئله رو شخصیش میکنی متاسفانه! سن من توی پروفایلم هست و مطمئناً فهم و شعورم از اونی که اینجارو با میدون جنگ اشتباه گرفته، میاد پیام میده "اونجای آدم دروغگو" و برای عقده گشایی تاپیک GT VS Forza میزنه خیلی بیشتره .

شما بگی مهم نیست باید وجود داشته باشه8-|

• Like
Reactions: u.s.a
سهند اونوقت بدون آپدیت کجا دمیج مکانیکی وجود داره:-/

بحث دمیج ظاهری هست ,
ببین یه نقدی تو این BC بود که نوشته شده بود نداشتن دمیج , از اون موقع تا حالا این فنون Fm اینو پرچم کردن بردن اون بالا که آقا GT5 دمیج نداره خاک بر سرش ,
این آدم ها رو می گم !
با عینک GT5
yahoo_4.gif

البته دمیج مکانیکی هم بدون آپدیت داره , بابا حسین تو که دیگه خودت Gt5 بازی کردی می دونی دیگه , وقتی ماشینت رو می کوبونی به در و دیوار وقتی میری قسمت Auto سرویس , یه گزینه داشت واسه موتورت و بدنت که هر چه قدر بیشتر به خوری تو در و دیوار هزینه تعمیرش هم بیشتر می شد ,

این بالا پایین بودن PP ها در save های مختلف به خاطر همین بود دیگه , یادت نیست PP فراری 458 تو از ماله من بیشتر بود !
من الان R8 که دارم یه چیزی حدود 3 میلیون هزینه تعمریش هست واسه همین هر کی R8 بر می داره R8 من سوسک میشه .

آخرین ویرایش:
بحث دمیج ظاهری هست ,
ببین یه نقدی تو این BC بود که نوشته شده بود نداشتن دمیج , از اون موقع تا حالا این فنون Fm اینو پرچم کردن بردن اون بالا که آقا GT5 دمیج نداره خاک بر سرش ,

بحث سر دمیج مکانیکی هست و دمیج ظاهری هم تا قبل از رسیدن به لول 40 تعریف آنچنانیی نداره ! بعد از اون لول هم مشکلات و محسنات خاص خودش رو داره و میشه گفت کامل نیست ( مثل Dirt یا BurnOut ) پرچم و ... هم نگو ! وقتی یه نفر میاد میگه Rewind باعث میشه بازی شبیه ساز نباشه یا انیمیشن تعویض دنده از میزان شبیه ساز بودن بازی کم میکنه انتظار داری یه چیزی مثل نبود دمیج مکانیکی که بخش جدایی ناپذیر هر عنوان شبیه ساز هست رو به عنوان مشکل مطرح نکنن ؟

در ثانی اصلاً من دلیل اومدن این بحث مقایسه ای تو این تاپیک رو درک نمیکنم ! نشد یه خبری از Forza بیاد و تاپیکش به فنا نره ! انگار سازنده های بازی باید برای هر چیزی که میگن از آقایون اجازه بگیرن و قسمتهایی که باب میلشون نیست رو تصحیح کنن !

• Like
Reactions: pedramb
سهند اون دمیجی که تو میگی بیشتر به درد عمه اووستاد میخوره:dدمیج یعنی اینکه وسط مسابقه تاثیرش رو بزاره.اگر آدم بخواد سختگیر باشه،ریسینگی که دمیج مکانیکی نداره اصلا سیمولیشن حساب نمیشه.البته مشکلات جی تی فقط به اینجا ختم نمیشه.بعضی مشکلات دیگه هم هست که بنده اینجا نمیگم.چون از اونور کسانی که با جی تی پدر کشتگی دارن میان و چنان مسخره میکنن که دیگه تو این سایت کسی جرات نداشته باشه از جی تی طرفداری کنه:d

تاپيك در مورد Forza4 ـه ولی به دلايل نامعلومی (فشار؟) به GT5 ربط پيدا كرده...:)
خب ديگه برم چون فشار زيادی تو تاپيك حس می شه جوری كه بخودمم داره فشار مياد:)

بحث سر دمیج مکانیکی هست و دمیج ظاهری هم تا قبل از رسیدن به لول 40 تعریف آنچنانیی نداره ! بعد از اون لول هم مشکلات و محسنات خاص خودش رو داره
دمیج چه ظاهری چه مکانیکی آنچنان ربطی به lvl پیدا نمیکنه.
همین قابلیت Rewind کافیه تا هر بازیی که ادعای شبیه سازی ریسینگ داره رو کاملا زیر سوال ببره.
دمیج یعنی اینکه وسط مسابقه تاثیرش رو بزاره.اگر آدم بخواد سختگیر باشه،ریسینگی که دمیج مکانیکی نداره اصلا سیمولیشن حساب نمیشه.البته مشکلات جی تی فقط به اینجا ختم نمیشه.بعضی مشکلات دیگه هم هست که بنده اینجا نمیگم.چون از اونور کسانی که با جی تی پدر کشتگی دارن میان و چنان مسخره میکنن که دیگه تو این سایت کسی جرات نداشته باشه از جی تی طرفداری کنه:d
این نوع دمیجی که شما مد نظره به طور کامل در قسمت مالتی پلیر آنلاین بازی با تنظیمات گسترده وجود داره . هزینه تعمیرات بدنه و مکانیکی بازی که کلا بحثش جداست بستگی به میزان برخورد و صدمه وارده قیمت تعمیرش تعیین میشه.

دمیج چه ظاهری چه مکانیکی آنچنان ربطی به lvl پیدا نمیکنه.
همین قابلیت Rewind کافیه تا هر بازیی که ادعای شبیه سازی ریسینگ داره رو کاملا زیر سوال ببره.

این نوع دمیجی که شما مد نظره به طور کامل در قسمت مالتی پلیر آنلاین بازی با تنظیمات گسترده وجود داره . هزینه تعمیرات بدنه و مکانیکی بازی که کلا بحثش جداست بستگی به میزان برخورد و صدمه وارده قیمت تعمیرش تعیین میشه.
دوست عزیز اینو میدونم.با همین سهند کلی مالتی بازی کردم.بحث من با سهند سر همون موضوعی بود میگفت قبل از آپدیت هم دمیج هست.

البته مشکلات جی تی فقط به اینجا ختم نمیشه.بعضی مشکلات دیگه هم هست که بنده اینجا نمیگم.
ما طلبه ایم بشنویم مشکلات بازی رو ، بچه بازی نداره که ... فلانی میاد فلان چیز رو میگه و ... خب بیاد ! به درک . شما مشکلات رو بگو ما میشنویم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or