Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
با اینکارشون ثابت شد بهم که خیلی با دقت دارن روی این شاهکار کار میکنند .
------------------------------------------------------------
دوستانی که میخوان 100 درصد بازی رو انجام بدن فکر خرید یه کینکت باشن :d

به نظر من تغییرات آب و هوایی چیز زیاد خاصی نیست . حالا مثلا وسط مسابقه بارون نگیره که چیزی نمیشه

به نظر کم کم باید کنسول نسل بعدشو معرفی کنه مایکروسافت

من نام نمیبرم :biggrin1: اما طرف فقط گفته اگر فلان کار را کنیم ، فلان میشود ! :d اگر کیفیت کلی را پایین بیاریم میتونیم شب و بارون و برف و رعد و برق :d تو بازی بذاریم . جایی نگفته مثل بازی های دیگه اینکارو بکنیم ، یا بازی دیگه ای هم اینطوریه ، یا ... که حتما بخوایم بازی ای نام ببریم با این ویژگی ها .
ببین قضیه خیلی روشنه :دی یه مقدار فکر کن ؟! :دی توی هیچ بازی ای تحت هیچ شرایطی امکان نداره یه بنده خدایی بیاد ماشین نسل قبل بزاره توی بازیش ! یعنی اصلاً سابقه ی تاریخی نداره ! :دی یامائوچی هم فقط برای هوادارا اون کار رو کرد ! حالا بنا به هر دلایلی بوده بعضی جاده ها و اینا هم یه مقدار مشکل داشتن ! ولی وقتی اینا حالا به هر دلایلی تغییرات آب و هوا و شب رو نذاشتن درست ! ولی وقتی اون پارارگراف میاد وسط هیچ توجیه منطقی , عقلی , نقلی و ... نداره ! :دی
میدونم تیکه انداخته
biggrin1.gif
اما به هر حال دلیل اورده که با قربانی کردن چه چیزایی میتونست شب و تغییرات آب و هوا را بذاره تو بازی ، و ترجیح دادن همچین کاری نکنن ... با یک تیر دو نشون زده
biggrin1.gif
.
دلیلش همون فریم ریت و نورپردازی و ایناس دیگه اصولاً به ماشین نسل قبل و اینا مربوط نمیشه :دی در کل بی خیال :دی

آخرین ویرایش:
ببین قضیه خیلی روشنه :biggrin1: یه مقدار فکر کن ؟! :biggrin1: توی هیچ بازی ای تحت هیچ شرایطی امکان نداره یه بنده خدایی بیاد ماشین نسل قبل بزاره توی بازیش ! یعنی اصلاً سابقه ی تاریخی نداره ! :biggrin1: یامائوچی هم فقط برای هوادارا اون کار رو کرد ! حالا بنا به هر دلایلی بوده بعضی جاده ها و اینا هم یه مقدار مشکل داشتن ! ولی وقتی اینا حالا به هر دلایلی تغییرات آب و هوا و شب رو نذاشتن درست ! ولی وقتی اون پارارگراف میاد وسط هیچ توجیه منطقی , عقلی , نقلی و ... نداره ! :biggrin1:
میدونم تیکه انداخته :biggrin1: اما به هر حال دلیل اورده که با قربانی کردن چه چیزایی میتونست شب و تغییرات آب و هوا را بذاره تو بازی ، و ترجیح دادن همچین کاری نکنن ... با یک تیر دو نشون زده :biggrin1: .

داری شب رو تو بازیی مثال میزنی که فرقی با روزش نداشت :d تو شب باید جوری باشه که با صلوات و دعا هر پیچ رو رد کنی نه اینکه احساس کنی روزه مثل Shift ! به اون نمیگن شب که نه نورپردازی نه چیزی ! با افکت سر و تهش رو هم آوردن !
حالا من نگفتم که Shift 2 شبش دیگه خدا بود، جالب بود دوست داشتم من رانندگی تو شب رو چه تو واقعیت چه تو خیال (مجازی) دوست دارم :دی به نظرم باید میزاشتن حالا تغییرات آب و هوا نه ولی مشکلی برای گذاشتن شب به نظرم اصلا تو بازی نبود! فقط یه مقدار نورپردازی بازی باید کار بشه میتونستن توی دیسک دوم بدن حتی اگر جا ندارن به عنوان یه آپشن اضافه مثل نسخه ی سوم ...
کار نشد نداره از زیرش در رفتن دو سال برای بازی ای که نصف ماشین هاش طراحی شده اونم اکثر ماشین هاشون رو میدن به این و اون طراحی کنه وقت کافی هست حوصله اش نیست :دی.
یا خدا یا خرما ! کدوم یکیش ؟ انتظار نداشته باش با این کیفیت گرافیکی تو محیطها و .............بیان سیتم شب را هم بزارن . خب خودشون با زبان ساده میگن اگه اینکار را میکردیم به گرافیک بازی ضربه میخورد ! و همینطور که گفتن نمیخواستن این اتفاق رخ بده . بازیهای مثل Shift 2 لطف کنن بیان با این میزان فریم برامون سیستم شب بزارن ؟! حرف شما قابل احترامه ! حالا بمانند چنین نورپردازی و مدل سازی ماشین و...........!
این الان یعنی چی؟ الان افکت بارون و برف رو میشه پذیرفت که ساختش سخته! ولی شب چه مشکلی برای بازی داره؟ بجزء نورپردازی که نورپردازی و سایه خورشید کم میشه به جاش نور ماشین ها و... اضافه میشه که میتونن اینکارو 100 درصد بکنند چه مشکل دیگه ای هست؟

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.
اگر نمیتونستند میگفتن از اول نمیتونیم اصلا این نسل نمیشه نه این که در نسخه های آینده بهش فکر میکنیم ...
یا مسخره بازی های مایکروسافت دخیل که مجبورشون کرده بازی رو خیلی زود عرضه کنند و اینا نتونستن یا گشادی خودشون بوده.

درضمن من هیچ ایرادی الان به بازی نگرفتم، من دوست داشتم شب باشه الان برام بجزء نورپردازی بهتر و چندتا ماشین بیشتر چیز زیادی توی F4 نمیبینم که بخوام برم بخرمش و خیلی لحظه شماری کنم شاید تنها نکته جالبی که حاضر باشم F4 رو بازی کنم بخش کینکت هست و بس.
انتظار داشتم دیگه شب رو بزارن تو بازی.

بعد کلا آدم یک سری انتظارات از بازی مورد علاقه اش داره که برآورده بشه، اونارو بیان میکنه خب، مگه چیه؟ :|.

نور خورشید رو حذف کنن بجاش نور ماشین بذارن ؟ O:
نور اصلی و زمینه که سر جاش هست ( بواسطه همون IBL ) و یسری نور حجم دار و پروژکتور مانند به همراه سایه هاشون باید به بازی اضافه میشدن که ریل تایم هم بودن 100% پردازش نور و سایه ریل تایم هم خیلی قدرت پردازشی میخواد، یعنی اونقدری هست که فقط چند ماهی رو صرف ساختش کنن ! و الا اگر میخواستن راحت میتونستن نور پردازی شب رو با IBL ساپورت کنن، خودش هم نگفته امکان پذیر نیست ! گفته انقدر سنگین هست که وقت نکنیم تو این بازه زمانی محدود بسازیمش !
من زیاد تو برنامه ریزی اینا ساز و کار ندارم، ولی به هر حال نورپردازی خورشید و نور خورشید و سایه ماشین ها بر اساس اون خودش یه حجم اطلاعاتی پردازش رو مصرف میکنه وقتی حذف بشه میشه جاش یه بخش دیگه گذاشت.
اینا دو سال وقت داشتن، دو سال کم نیست خدایی برای بازی ای که موتورش آمادس نصف ماشیناش طراحی شدن اکثرشونم دیگران طراحی میکنن، صداگذاری و... همش آمادست خیلی چیز های بازی آماده بود.
حالا اگه دوستان واقعاً تو شب بازی کردن رو با احتساب موارد بالا به 60 فریم و نورپردازی بی نظیر IBM ترجیح میدن دیگه جای بحثی نیست!!!!
من نمیدونم این 60 فریم چه بامبولی هست این نسل شکل گرفته طرف میگه بازیمون هوش مصنوعی نداره، فیزیک نداره، نورپردزای نداره، کلا نداره بعد میاین میگین 60 فریمه خب :دی.
من که هیچ وقت نتونستم فرق زیادی بین 60 فریم و 30 فریم بفهمم :دی.

===========
بازم تاکید میکنم من نمیگم فورزا 4 بده خیلی هم عالیه ولی توقع ام از بازی بیشتر از این حرفاست.
یه بار گفتم تو تاپیکش اگر دمیج رو درست کنند یا کلا حذفش کنند چون خیلی مسخره بود و بعد کاپکیت رو درست کنن که کردن و شب و روز بزارن برف هم نزاشتن گور باباشون فقط بارون هم بزارن من فورزا رو میپرستم.

آخرین ویرایش:
حالا من نگفتم که Shift 2 شبش دیگه خدا بود، جالب بود دوست داشتم من رانندگی تو شب رو چه تو واقعیت چه تو خیال (مجازی) دوست دارم :دی به نظرم باید میزاشتن حالا تغییرات آب و هوا نه ولی مشکلی برای گذاشتن شب به نظرم اصلا تو بازی نبود! فقط یه مقدار نورپردازی بازی باید کار بشه میتونستن توی دیسک دوم بدن حتی اگر جا ندارن به عنوان یه آپشن اضافه مثل نسخه ی سوم ...
کار نشد نداره از زیرش در رفتن دو سال برای بازی ای که نصف ماشین هاش طراحی شده اونم اکثر ماشین هاشون رو میدن به این و اون طراحی کنه وقت کافی هست حوصله اش نیست :دی.

این الان یعنی چی؟ الان افکت بارون و برف رو میشه پذیرفت که ساختش سخته! ولی شب چه مشکلی برای بازی داره؟ بجزء نورپردازی که نورپردازی و سایه خورشید کم میشه به جاش نور ماشین ها و... اضافه میشه که میتونن اینکارو 100 درصد بکنند چه مشکل دیگه ای هست؟

اگر نمیتونستند میگفتن از اول نمیتونیم اصلا این نسل نمیشه نه این که در نسخه های آینده بهش فکر میکنیم ...
یا مسخره بازی های مایکروسافت دخیل که مجبورشون کرده بازی رو خیلی زود عرضه کنند و اینا نتونستن یا گشادی خودشون بوده.

درضمن من هیچ ایرادی الان به بازی نگرفتم، من دوست داشتم شب باشه الان برام بجزء نورپردازی بهتر و چندتا ماشین بیشتر چیز زیادی توی F4 نمیبینم که بخوام برم بخرمش و خیلی لحظه شماری کنم شاید تنها نکته جالبی که حاضر باشم F4 رو بازی کنم بخش کینکت هست و بس.
انتظار داشتم دیگه شب رو بزارن تو بازی.

نور خورشید رو حذف کنن بجاش نور ماشین بذارن ؟ O:
نور اصلی و زمینه که سر جاش هست ( بواسطه همون IBL ) و یسری نور حجم دار و پروژکتور مانند به همراه سایه هاشون باید به بازی اضافه میشدن که ریل تایم هم بودن 100% پردازش نور و سایه ریل تایم هم خیلی قدرت پردازشی میخواد، یعنی اونقدری هست که فقط چند ماهی رو صرف ساختش کنن ! و الا اگر میخواستن راحت میتونستن نور پردازی شب رو با IBL ساپورت کنن، خودش هم نگفته امکان پذیر نیست ! گفته انقدر سنگین هست که وقت نکنیم تو این بازه زمانی محدود بسازیمش !

بعضی پست ها دیگه خدایی خیلی جالبه !!!!

از این واضح تر نمی شد توضیح داد :
اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.

و همچنین :
Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
حالا اگه دوستان واقعاً تو شب بازی کردن رو با احتساب موارد بالا به 60 فریم و نورپردازی بی نظیر IBM ترجیح میدن دیگه جای بحثی نیست!!!!

اولا اینکه گرافیک بازی forza رو با shift 2 مقایسه میکنی که جکی بیش نیست و اما GT5 هم بهتره این بازی رو با FORZA 3 مقایسه کنی . GT5 اگر همه چی کامل بود ( که نبود مثل سیستم دمیج ! و ماشینهای نسل قبلی ) امتیازهای کم نمیگرفت و بازی نا امید کننده سال لقب نمیگرفت .
سازنده داره میگه نمیشه و وقتشون کمه بعدش شما میگی نخیر میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!عجیبه والا

یعنی معیار شما نظر سنجی مسخره بازیسنتر که فقط فن بازی بود هست ؟؟؟؟؟ :))

GT بازی خشکی بهترین گرافیک و دمیج هم اراـه می داد بازم بهش گیر می دادن به خاطر اینکه یه بازی شبیه سازه ! ( البته من قبول دارم مشکلات زیادی داشت )

ولی بازم مسابقه در شب و تغییرات آب و هوا رو اراـه کرد ! که اکثرا مشکلشون با GT این بود که چرا مسابقات شبانه تو A-spec نیست ! همین الانم دیر نشده برید آنلاین GT پیست Nur رو بذارید و ساعت رو شب بذارید , طلوغ آفتاب و ببینید اونوقت می فهمید گرافیک یعنی چی !

حرف درستی زده ولی کار غیر ممکنی نبوده ! مسابقات همیشه در روز خسته کننده میشه !

اینا یکم باید از DICE یاد بگیرن DICE هم از اینا :d

من که هیچ وقت نتونستم فرق زیادی بین 60 فریم و 30 فریم بفهمم :دی.

ديگه اينو نگو ديگه.....................

اينقد فرقش زياد هست كه يه سازنده رو مجبور كنه كه فريم ريت بيشتر رو ترجيح بده يا گرافيك بهتر. الان رقابت bf3 و mw3 سر همين فريم ريت هست كه همش ميزنن تو سرو كله هم.
يكي ميگه ما 60 فريميم. يكي ميگه ما وسعت بيشتر بازي و وسيله نقليه و گرافيك بهتر و ........................ داريم

اين تفاوتو ديگه هر كسي ميفهمه. اگه يه گيمر حرفه اي بودي شما اين حرفو نميزدي

خب مثکه باز استودیوی T10 زمان عرضه بازیش رسید و اظهار نظرهای جالبش شروع شد....
مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.
والا GT5 امکان تجربه روز و شب و آب و هوای داینامیک رو بدون وجود مشکلی خاضی ارائه میداد. 60 فریم بود و روی رزولِیشن 1080p هم اجرا میشد و سیستم Damage مکانیکی و ظاهری قابل قبولی هم داشت. البته هیچ بازی بدون مشکل نیست در GT5 هم بعضی اوقات توی صحنه های شلوغ فریم ریت پایین میومد در حد 35 یا 40 فریم ولی به اندازه یکی دو ثانیه بود و قابل چشم پوشی بود.
درسته اکثر مسیرهای GT5 در عنوانهای قبلی این سری هم به کار برده شدن و بعضی هاشون حتی فقط با یه پولیش جزئی به GT5 پورت شدن ولی خب پیستهایی هم داریم که همه جزئیاتشون از چمنها تا درختها و فضای گوشه و کنار پیست نسل بعدی بود و باز هم بازی همراه با سیستم آب و هوایی داینامیک و سیستم دمیج روی 60 فریم و حداکثر رزولِیشن اجرا میشد . پس دلایل ایشون به هیچ وجه قانع کننده نیست و صرفاً فقط برای توجیح خودشون هست .
شاید بعضی از دوستان تصور کنند مسیرهای شبانه ریسینگ اصلا چیزی مهمی نیست تا قبل از GT5 شاید خیلی ها و خود من اینطور فکر میکردند ولی کافیه برای مثال شما فقط یک بار مسیر بسیار مشهور Nürburgring رو روی این حالت در GT5 همراه با بارون یا بدون تغییر جوی آب و هوا تجربه کنید. بهتون اطمینان میدم که نظرتون 360 درجه برمیگرده .
اگر ناتوانی خودشون رو با اون تیم عظیم به بازیهای دیگه ربط نمیدادند شاید میتونستم امیدوار بشم که جناب Dan Greenwalt یه کم از لحاظ سطح فکر و شعور بهتر از گذشته شدن ...

• Like
Reactions: Kavigne
والا GT5 امکان تجربه روز و شب و آب و هوای داینامیک رو بدون وجود مشکلی خاضی ارائه میداد.
در GT5 هم بعضی اوقات توی صحنه های شلوغ فریم ریت پایین میومد در حد 35 یا 40 فریم ولی به اندازه یکی دو ثانیه بود
پایین اومدن فریم ریت تا نصف مشکل خاص نیست؟:-/ خُب پس چه کاریه T10 داره خودشو جر میده بازیش از 60 فریم ذره ای پایینتر نیاد، بیاد یهو 30 فریمش کنه با مسابقات شب همراه بارون و طوفان و سیل>:d<
روی رزولِیشن 1080p هم اجرا میشد
Gran Turismo 5 = 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA, TAA selectable), 1280x720 (QAA) in 3D mode
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
شما به این میگی 1080p ؟:-/ پس رزولوشن 1080*1920 اسمش چیه؟:-/
بهتون اطمینان میدم که نظرتون 360 درجه برمیگرده .
360 درجه که یعنی برمیگرده سر جای اولش:-/:دی
اگر ناتوانی خودشون رو با اون تیم عظیم به بازیهای دیگه ربط نمیدادند شاید میتونستم امیدوار بشم که جناب Dan Greenwalt یه کم از لحاظ سطح فکر و شعور بهتر از گذشته شدن ...
اگه کسی که میاد 3 تا بازی پشت سر هم با میانگین بالای 90 میسازه سطح فکرش پایینه، پس اونایی که میانگین 84 میسازن دیگه سطح فکرشون کجاست؟:-/

بابا جان من مشکل از کنسول نیست وقت نیست!
تازه تغییرات اب و هوایی به بازی یه جو تازه و باعث می شه یه پیست خیلی خسته کننده نشه.تجربش خیلی حال می ده که تو بارون ,برف و غروب آفتاب رو بتونی ببینی خیلی حال می ده.

کاملا مشخصه که چیزی که Dan Greenwalt داره دربارش صحبت میکنه رانندگی در شب برابر با استانداردهای بازی forza هست یعنی نور های داینامیک و ولیومتریک + سایه زنی داینامیک و complex به اضای هر منبعه نور مستقل در محیط و جاده های پرجزئیات بازی وگرنه اضافه کردن شب بدون این چیزا تو بازیای دیگه که محیط بازی 80 درصدش دو بعدیو کاغذی هست و افت فریم ریتم داره کاره شاقی نیست !!!

پایین اومدن فریم ریت تا نصف مشکل خاص نیست؟
yahoo_7.gif
خُب پس چه کاریه T10 داره خودشو جر میده بازیش از 60 فریم ذره ای پایینتر نیاد، بیاد یهو 30 فریمش کنه با مسابقات شب همراه بارون و طوفان و سیل
yahoo_6.gif
this ===>
هیچ بازی بدون مشکل نیست در GT5 هم بعضی اوقات توی صحنه های شلوغ فریم ریت پایین میومد در حد 35 یا 40 فریم ولی به اندازه یکی دو ثانیه بود و قابل چشم پوشی بود.

Gran Turismo 5 = 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA, TAA selectable), 1280x720 (QAA) in 3D mode
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
شما به این میگی 1080p ؟
yahoo_7.gif
پس رزولوشن 1080*1920 اسمش چیه؟
yahoo_7.gif

همون فروم Beyond 3D رزولِیشن forza 2 و 3 رو هم برآورد کرده .
Forza Motorsport 2 = 1280x720 (2xAA in-game, 4xAA replay & vehicle select)
Forza Motorsport 3 = 1280x720 (2xAA in-game, 4xAA replay & vehicle select)

GT5 روی حالت 3D در رزولِیشن 1280x720 (QAA) اجرا میشه و در حالت معمولی روی 1280x1080
پس مشخصه که حداقل رزولِیشنش از فورتزا بالاتره .
اگه کسی که میاد 3 تا بازی پشت سر هم با میانگین بالای 90 میسازه سطح فکرش پایینه، پس اونایی که میانگین 84 میسازن دیگه سطح فکرشون کجاست؟
yahoo_7.gif
شما از اینکه ما انواع و اقسام لقب ها رو به یامائوچی به خاطر مشکلات GT5 نسبت دادیم خیالت راحت باشه:دی
نمرات سری GT رو هم در نظر بگیر .
Gran Turismo 95
Gran Turismo 2 92
Gran Turismo 3 94
Gran Turismo 4 89

اون چیزی که واقعاً هست رو من تو پست قبلیم گفتم حالا شما دوست داری قبول کن دوست نداری قبول نکن (حقیقت تلخه) :دی

خُب پس چه کاریه T10 داره خودشو جر میده بازیش از 60 فریم ذره ای پایینتر نیاد
البته آقا بابک خودت دیگه وارد تری که این چیزا معمولاً قبل از عرضه ی هر بازی ای گفته میشه ولی راست و دروغش بعد از عرضه مشخص میشه :دی تا الان فک کنم یا نبوده یا به ندرت بوده بازی ای که حتی در شلوغ ترین صحنه ها هم روی 60 فریم قفل بمونه :دی اینم ممکنه از این قاعده مستثنی نباشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or