Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
انصافا زیاد با این خبر حال نکردم چون اولاش خودشون گفتن که این امکان تو بازی هست البته مطمئنا T10 چیزی رو که به نفع بازی نباشه و به کیفیت بازی لطمه بزنه تو بازی قرار نمیدتش و خیلی حساب شده رو بازی کار میکنه عامل موفقیت عنوان هاشم همینه پس زیاد جای نگرانی نیست چون گرافیک بازی انقدر زیبا هست که ما از محیط روز و همیشه آفتابی بازی خسته نشیم

تا دقایقی دیگر; تغییرات اب و هوا + گردش روز و شب به مهمترین اِلِمان بازیهای شبیه ساز رانندگی بدل میشه.
دقیقا منم میخواستم همینو بگم کافیه یک خبر منفی شنیده بشه سر و کله ترول کننده گان عزیز پیدا بشه !
خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام، خیلی ببخشید الان این یکی یا دو ساله اینا نشستن روی نقاط نورانی بدنه ماشین کار کردن فقط؟ :|. زحمت کشیدن ...
خب الان 80 درصد کیف Shift 2 به همین شب بودنشه که آدم بازی میکنه لذت میبره.
اصلا دلیل قانع کننده ای نیست GT5 هم این هارو داره گرافیکش هم خوبه مشکلی هم نداره مگر اینکه PS3 خیلی از 360 قویتر باشه :|.
اولا کیفیت محیطها gt5 حتی نصفه forza4 نیست دوما gt5 پارگیه تصویر هم داشت ! اینا دارن با زبان ساده میگن نمیخواستند به کیفیت گرافیکی بازی ضربه بخوره یا Tearing تو بازی بوجود بیاد!
سوما از کی تا حالا رانندگی در شب شده همه چی ؟!

با اینکه خودمم به شدت منتظر بازی هستم ولی با این همه هنوز شعورشون به اون حد نرسیده که به دیگران برای مطرح کردن دلایلشون تیکه نندازن !

شما به شعور ایشون کار نداشته باش . اینکه شما بدبینی و به بازی محبوبت شک داری و فکر میکنی که حتما منظورش با اون بازی بوده مشکل ایشون نیستش .

تا دقایقی دیگر; تغییرات اب و هوا + گردش روز و شب به مهمترین اِلِمان بازیهای شبیه ساز رانندگی بدل میشه.

گور پدر هر کاری که برای پیشرفت بازی کردن ! تا قبل این خبر نگه داشتن فریم بازی روی 60 کاری بس عظیم و با ارزش بود حالا شده بی ارزش و مسابقه در شب مهمتر است :d
کلا بچه ها به روز آپدیت میشن . توضیحات کامل رو داده و نیازی نیست حرف خاصی در مورد نبود تغییرات آب و هوایی زد . هرکی بخواد میفهمه هرکی هم نخواد نمیفهمه حالا به دلایل مختلف .

• Like
Reactions: u.s.a
اولا کیفیت محیطها gt5 حتی نصفه forza4 نیست دوما gt5 پارگیه تصویر هم داشت ! اینا دارن با زبان ساده میگن نمیخواستند به کیفیت گرافیکی بازی ضربه بخوره یا Tearing تو بازی بوجود بیاد!
سوما از کی تا حالا رانندگی در شب شده همه چی ؟!
خیلی رانندگی در شب اهمیت داره، هم در شب هم در آب و هوای بارونی یا به خصوص برفی واقعا جذابیت مسابقه هارو سه یا چهار برابر میکنه ...
PGR4 یادش بخیر لندن در بارونش رو اینقدر رفتم که دیگه میتونستم چشم بسته رانندگی کنم.
اینجوریاست!

با اینکه خودمم به شدت منتظر بازی هستم ولی با این همه هنوز شعورشون به اون حد نرسیده که به دیگران برای مطرح کردن دلایلشون تیکه نندازن !

نگو که رابطه ی مدل نسل قبل و پیست های با جزییات کمتر و استفاده از چرخه ی روز و شب و آب و هوا رو با GT 5 نمی دونی !

اینکه شما فکر میکنی به GT5 تیکه انداخته مشکل Dan نیست ! شعورش هم اونقدر بالا هست که خودش رو در حد یسری از فنهای 2 تا بازی پایین نیاره و نخواد که بحث های بچگانشون با همدیگه رو تکرار کنه ! از اون همه متن مصاحبه این 2 تا جمله شده تیکه به GT5 ؟ خدا رو شکر که دارن بازی رو کم نقص و یا بی نقص میسازن تا هر کسی تو هر سایتی در مورد بازی خودش چیزی گفت سریع این فکر تو سرمون نیاد که " ای وای ! نکنه داره به بازی مورد علاقه من تیکه میندازه !! " . همون بهتر که نذاشتن این 2 تا قابلیت رو تو بازی تا رسوای عالم و آدم بشیم !

خیلی رانندگی در شب اهمیت داره، هم در شب هم در آب و هوای بارونی یا به خصوص برفی واقعا جذابیت مسابقه هارو سه یا چهار برابر میکنه ...
PGR4 یادش بخیر لندن در بارونش رو اینقدر رفتم که دیگه میتونستم چشم بسته رانندگی کنم.
اینجوریاست!
داری شب رو تو بازیی مثال میزنی که فرقی با روزش نداشت :d تو شب باید جوری باشه که با صلوات و دعا هر پیچ رو رد کنی نه اینکه احساس کنی روزه مثل Shift ! به اون نمیگن شب که نه نورپردازی نه چیزی ! با افکت سر و تهش رو هم آوردن !

آخرین ویرایش:
شما به شعور ایشون کار نداشته باش . اینکه شما بدبینی و به بازی محبوبت شک داری و فکر میکنی که حتما منظورش با اون بازی بوده مشکل ایشون نیستش .
برادر نوید آروم ! :دی اصلاً من آدم شکاک OK ؟ :دی مشکلی نیست ! شما یه بازی شبیه ساز برای من نام ببر که ماشین نسل قبل توی بازی باشه و بعضی از پیست ها در سطح بقیه نباشن و با این حال چرخه ی شب و روز و تغییرات جوی هم داشته باشه ؟ بگو حداقل من از شکاکی در بیام :دی
دیگه اینکه هر کس هر حرفی میزنه خودمون رو بزنیم به اون راه که نه بابا این همون آقا مهربونه ـست با ما کاری نداره از روی مهربونی این حرف رو زده که نمیشه :دی
اینکه شما فکر میکنی به GT5 تیکه انداخته مشکل Dan نیست ! شعورش هم اونقدر بالا هست که خودش رو در حد یسری از فنهای 2 تا بازی پایین نیاره و به بحث های بچگانشون با همدیگه رو تکرار کنه ! از اون همه متن مصاحبه این 2 تا جمله شده تیکه به GT5 ؟ خدا رو شکر که دارن بازی رو کم نقص و یا بی نقص میسازن تا هر کسی تو هر سایتی در مورد بازی خودش چیزی گفت سریع این فکر تو سرمون نیاد که " ای وای ! نکنه داره به بازی مورد علاقه من تیکه میندازه !! " . همون بهتر که نذاشتن این 2 تا قابلیت رو تو بازی تا رسوای عالم و آدم بشیم !
دایورت به اینی که این بالا نوشتم ...
در کل قضیه روشن تر از اونیه که بخواد روش بحث بشه ! دیگه حرفی ندارم !

آخرین ویرایش:
اینجوریاست!

یا خدا یا خرما ! کدوم یکیش ؟ انتظار نداشته باش با این کیفیت گرافیکی تو محیطها و .............بیان سیتم شب را هم بزارن . خب خودشون با زبان ساده میگن اگه اینکار را میکردیم به گرافیک بازی ضربه میخورد ! و همینطور که گفتن نمیخواستن این اتفاق رخ بده . بازیهای مثل Shift 2 لطف کنن بیان با این میزان فریم برامون سیستم شب بزارن ؟! حرف شما قابل احترامه ! حالا بمانند چنین نورپردازی و مدل سازی ماشین و...........!

برادر نوید آروم !

:d یادم رفت بذارم ! خدا شاهده من اصلا با خوندن اون یه تیکه از حرفش یاد GT5 نیفتادم و اصلا فکر نکردم که ممکنه منظورش با اون باشه . هرکی با یه زمینه ای میاد یه خبر رو میخونه . یکی مثل تو یکی مثل من :d

دایورت به اینی که این بالا نوشتم ...

:d

خدا رو شکر که دارن بازی رو کم نقص و یا بی نقص میسازن تا هر کسی تو هر سایتی در مورد بازی خودش چیزی گفت سریع این فکر تو سرمون نیاد که " ای وای ! نکنه داره به بازی مورد علاقه من تیکه میندازه !! " . همون بهتر که نذاشتن این 2 تا قابلیت رو تو بازی تا رسوای عالم و آدم بشیم !

:d یادم رفت بذارم ! خدا شاهده من اصلا با خوندن اون یه تیکه از حرفش یاد GT5 نیفتادم و اصلا فکر نکردم که ممکنه منظورش با اون باشه . هرکی با یه زمینه ای میاد یه خبر رو میخونه . یکی مثل تو یکی مثل من :d

خدا رو شکر که دارن بازی رو کم نقص و یا بی نقص میسازن تا هر کسی تو هر سایتی در مورد بازی خودش چیزی گفت سریع این فکر تو سرمون نیاد که " ای وای ! نکنه داره به بازی مورد علاقه من تیکه میندازه !! " . همون بهتر که نذاشتن این 2 تا قابلیت رو تو بازی تا رسوای عالم و آدم بشیم !

:d
من که نگفتم نقص داره ! من میگم کار خودش رو با چند تا حرف بچه گونه بی ارزش نکنه ! خب از لحاظ تکنیکی دچار مشکل میشدن اگه می خواستن اون قابلیت ها رو بزارن درست ! منطقیه کسی هم حرفی نداره ! :دی ولی اینکه بعدش اون پاراگراف رو گفته یعنی خواسته مثلاً آخر کار یه تیکه ای بندازه یا طرف رو خورد کنه ! منم برای کسی که از این کارها بکنه همون لفظی رو به کار میبرم که توی اولین پستم اینجا گفتم حالا می خواد از سونی باشه یا ماکرو یا هر کس دیگه ای ! :دی

شما یه بازی شبیه ساز برای من نام ببر که ماشین نسل قبل توی بازی باشه و بعضی از پیست ها در سطح بقیه نباشن و با این حال چرخه ی شب و روز و تغییرات جوی هم داشته باشه ؟ بگو حداقل من از شکاکی در بیام :biggrin1:
من نام نمیبرم :biggrin1: اما طرف فقط گفته اگر فلان کار را کنیم ، فلان میشود ! :d اگر کیفیت کلی را پایین بیاریم میتونیم شب و بارون و برف و رعد و برق :d تو بازی بذاریم . جایی نگفته مثل بازی های دیگه اینکارو بکنیم ، یا بازی دیگه ای هم اینطوریه ، یا ... که حتما بخوایم بازی ای نام ببریم با این ویژگی ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or