Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
زیاد قانع کننده به نظر میاد... خب تغییرات آب و هوایی رو برای همون جاده های خاص می ذاشتید.

امان از دست سخت افزار کنسول... یا فریم ریت باید فدای کیفیت بشه یا کیفیت فدای فریم ریت.

• Like
Reactions: Crystal Vamp
زیاد قانع کننده به نظر میاد... خب تغییرات آب و هوایی رو برای همون جاده های خاص می ذاشتید.
خب گفتن دیگه واسه ظاهر جدید بازی تو شب به وقت بیشتری نیاز دارن که مایکروسافت نمیذاره، و اینکه خب در اون صورت باید از جزئیات و کیفیت پیست ها کم میکردن ... به نظر من اینکه تو روز بهترین و بالاترین کیفیت ممکن را داشته باشه بهتره تا Sacrifice کردن اون مواردی که گفته .

event های off road چی؟ اونم برای حفظ 60 فریم گند زدید توش؟! من قانع نشدم! بنظرم بازی اینطوری ناقصه....چطوری میتونه مقایسه بشه با GT5 ؟! قطعا این موضوع تو امتیازات و نقدهایی که میگیره موثره این بحث زمان هم که مطرح میشه بیشتر به بهانه شبیه هست چون من از حرفهای ایشون اینطور برداشت میکنم که سخت افزار 360 اصلی ترین دلیل حذف تغییرات اب و هوا و رانندگی در شب هست
تنها نکته ای که من رو امیدوار میکنه پوشش کامل Top Gear هست وخب البته پیشرفت گرافیکی هم که چیزی بود که پیش از این هم انتظارش میرفت!

ما که قانع شدیم :d
خیلی دوست داشتم با این گرافیک فوق العاده ای که این بازی داره رانندگی در شب رو تجربه کنم اما وقتی میگه نمیشه یعنی نمیشه دیگه . در ضمن به نظر منم بازی فقط رانندگی تو هوای روشن داشته باشه اما بدون نقص باشه بهتره تا اینکه بازی رو ببرن تو شب با کلی مشکل !
به هر حال نشون دادن که زمان بندی بسیار براشون مهم است حالا یا خودشون یا MS و نمیهوان که به خاطر اضافه کردن چیزهایی اضافی بازی رو عقب بندازن و این خیلی خوب است
کلا تو هرچی بگی من قبول دارم عزیزم :d

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
ما که قانع شدیم :d
نوید تو هم مثل تیتر خبر نا امیدم کردی :|!
چی چی رو قانع شدیم ؟! با این وضعیت الان بازی شد همون FMS 3 ... ! یه شب اضافه میکردن لا اقل یکم دلمون خوش شه ! البته در گیم پلی شاید خیلی تاثیر گذار نباشه ، ولی خیلی توی ذوق من خورد .

به هر حال نشون دادن که زمان بندی بسیار براشون مهم است حالا یا خودشون یا MS و نمیهوان که به خاطر اضافه کردن چیزهایی اضافی بازی رو عقب بندازن و این خیلی خوب است
مسئله اینه که همین الان هم فن های گرامی PS3 میان میزنن تو سر 360 که انحصاری نداره و امسال هیچی نداشتید و اینا، اگر Forza 4 تاخیر میخورد که دیگه فکر کنم رسما شورش به پا میشد ... ! :d

خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام، خیلی ببخشید الان این یکی یا دو ساله اینا نشستن روی نقاط نورانی بدنه ماشین کار کردن فقط؟ :|. زحمت کشیدن ...
خب الان 80 درصد کیف Shift 2 به همین شب بودنشه که آدم بازی میکنه لذت میبره.

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست GT5 هم این هارو داره گرافیکش هم خوبه مشکلی هم نداره مگر اینکه PS3 خیلی از 360 قویتر باشه :|.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
با اینکه خودمم به شدت منتظر بازی هستم ولی با این همه هنوز شعورشون به اون حد نرسیده که به دیگران برای مطرح کردن دلایلشون تیکه نندازن !
دقیقاً کی رو میگی ؟
نگو که رابطه ی مدل نسل قبل و پیست های با جزییات کمتر و استفاده از چرخه ی روز و شب و آب و هوا رو با GT 5 نمی دونی !

آخرین ویرایش:
با این حساب شاید بازی بهتری باشه ولی هرگز شبیه سازی بهتری نیست ! چون اینکه بخواییم رو این کار کنیم که نور خورشید که میخوره به فلان برگ چطوری رو فلان تیکه ماشین بازتاب شه کوچکترین ارتباطی به شبیه ساز بودن رانندگی نداره!

خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام، خیلی ببخشید الان این یکی یا دو ساله اینا نشستن روی نقاط نورانی بدنه ماشین کار کردن فقط؟ :|. زحمت کشیدن ...
خب الان 80 درصد کیف Shift 2 به همین شب بودنشه که آدم بازی میکنه لذت میبره.

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست GT5 هم این هارو داره گرافیکش هم خوبه مشکلی هم نداره
مگر اینکه PS3 خیلی از 360 قویتر باشه :|.
اولا اینکه گرافیک بازی forza رو با shift 2 مقایسه میکنی که جکی بیش نیست و اما GT5 هم بهتره این بازی رو با FORZA 3 مقایسه کنی . GT5 اگر همه چی کامل بود ( که نبود مثل سیستم دمیج ! و ماشینهای نسل قبلی ) امتیازهای کم نمیگرفت و بازی نا امید کننده سال لقب نمیگرفت .
سازنده داره میگه نمیشه و وقتشون کمه بعدش شما میگی نخیر میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!عجیبه والا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or