Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو منویی که قبل از مسابقه میاره یه گزینه داره که یه راننده خودش میرونه...Hire Drive

قبل از ریس یه گزینه هست Hire Driver از اون استفاده کن !

یکم در مورد این قابلیت میشه توضیح بدین..؟
مثلا اگر یک راننده بگیریم مثلا چندم میشه..؟

یکم در مورد این قابلیت میشه توضیح بدین..؟
مثلا اگر یک راننده بگیریم مثلا چندم میشه..؟
بستگی به ماشینی داره که ازش استفاده میکنی.ولی معمولا اول میشه(بازم میگم بستگی به ماشین داره)
ولی خوب رانندگی میکنن در کل...
بعد یه سوال دیگه اینکه این استخدام راننده رو لول تاثیر داره؟
نه اثری نداره اخر ریس فقط یه مقدار پولت رو کم میکنه.
یعنی لول زیاد نمیشه؟
معمولا چقدر طول میکشه یه ریس رو تموم کنن؟
چرا بابا بالا میره!:دی
بستگی به مسافت جاده داره خوب!

آخرین ویرایش:
بستگی به ماشینی داره که ازش استفاده میکنی.ولی معمولا اول میشه(بازم میگم بستگی به ماشین داره)
ولی خوب رانندگی میکنن در کل...

فکر کنم بستگی به این داره که خودت در مسابقات قبلی چجوری مسابقه دادی و در چه سطحی بودی و چه مقاماتی کسب کردی

نه اثری نداره اخر ریس فقط یه مقدار پولت رو کم میکنه.

اگر ازین روش استفاده کنی کلا XP نمیده :d

بستگی به مسافت جاده داره خوب!

+ میزان Lapها !

باور کن میده!:دی
البته من یه بار یه جادهش این قدر پیچ در پیچ اعصابم خورد شد از این روش برای رد کردنش استفاده کردم!:دی

باور کن xp نميده :d
فقط نصف پول را به شما ميده!
من هنوز استفاده نکردم چون تازه به لول 30 رسيدم و فعلاً احساس خستگی نميکنم...

باور کن xp نميده :d
فقط نصف پول را به شما ميده!
من هنوز استفاده نکردم چون تازه به لول 30 رسيدم و فعلاً احساس خستگی نميکنم...
چند وقت دیگه توی سری R1 احساس خستگی میکنی
من تا قبل از این سری عالی میرفتم وقتی رفت توی R1 بوسیدم گذاشتمش کنار{آخه نمیشد با بوگاتی برم,به اون عادت داشتم= صفر تا صد زیر 2 ثانیه و حداکثر سرعت 430 تا البته از 370 تا بیشتر نتونستم برم به جز یکی دو بار که 400 رو هم رد کردم(آموزشی)}
استخدام راننده هم خوراک اون مسابقات تکی هست{اسمش رو یادم رفته} همون جایی که برای همه سری ها مسابقه داره
مثلا یه مسیر Le Mans حدود 35 دور بود که من راننده استخدام کردم و رفتم یه فیلم دیدم,فکر کنم یه ساعت و 20 دقیقه شد...هر از گاهی هم سر میزدم,اما آخر بازی فقط 3 نفر پشت سرش بودن.....مردک ماشین رو ترکونده بود به عقلش نرسید بره تعمیرش کنه...تا آخر همینطوری رفته بود

چند وقت دیگه توی سری R1 احساس خستگی میکنی
من تا قبل از این سری عالی میرفتم وقتی رفت توی R1 بوسیدم گذاشتمش کنار{آخه نمیشد با بوگاتی برم,به اون عادت داشتم= صفر تا صد زیر 2 ثانیه و حداکثر سرعت 430 تا البته از 370 تا بیشتر نتونستم برم به جز یکی دو بار که 400 رو هم رد کردم(آموزشی)}
استخدام راننده هم خوراک اون مسابقات تکی هست{اسمش رو یادم رفته} همون جایی که برای همه سری ها مسابقه داره
مثلا یه مسیر Le Mans حدود 35 دور بود که من راننده استخدام کردم و رفتم یه فیلم دیدم,فکر کنم یه ساعت و 20 دقیقه شد...هر از گاهی هم سر میزدم,اما آخر بازی فقط 3 نفر پشت سرش بودن.....مردک ماشین رو ترکونده بود به عقلش نرسید بره تعمیرش کنه...تا آخر همینطوری رفته بود

R1 به نظر من جذابترین کلاس بازی بود فوق العاده بود . واقعا اون مسابقه رو دادی یکی دیگه برات بره ؟ :| من اونو 2 3 بار خودم رفتم اما اصلا خسته نشدم چون هم عاشق پیستش بودم هم کلاس R1 . البته بازم شما سلیقت اینجوریه و حال نمیکنی با اون کلاس . من کاملا برعکس شما اصلا با بوگاتی حال نمیکنم اگه اشتباه نکنم کلاسش S هست که من تو این کلاس Reventon رو انتخاب کردم .
من خودم با Fujimi Kaido و یه پیست دیگه خیلی مشکل داشتم که هر 2 پُر از پیچ بودن دهن آدم صاف میشد اما هر 2 خیلی قشنگ طراحی شده بودن . محیط و مناظر و این چیزاش

آخرین ویرایش:
من سه روزه رسیدم رنک 42 که بعدش رفتم مسابقه نشد ادامش رو برم که دیگه از امروز شروع میکنم ولی اگر قرار باشه بعضی از مسابقاتش 1 ساعت طول بکشه عمرا برم من با مسابقات 20 دقیقه ای مغزم سوت میکشید چه برسه به 1 ساعت یا بیشتر.

امروز بعد از مدتی دوری از لایو 2 روز اکانت گلد ماکرو به ما عطا کرد , رفتیم مولتی پلیر فروتزا :d بازی کردیم خیلی حال داد ...
ولی یک چیزایی خیلی اذیت می کرد :
1- بعضی مواقع بدجور لگ می گرفت , ولی خیلی کم (بیشتر وقتی 8 نفر تو پست بودیم اینجوری می شد )
2-بعضی ها اصلا جنبه ندارن , بعد از کلی سختی ازشون سبقت می گرفتیم فوری Left می کردن ( ولی اونهایی که Pro بودن تا آخر بازی می کردن )
3-ماشین همه یک جور بود ولی تو مسیر مستقیم من همیشه کم میاوردم , و هیچ رتبه ای بهتر از سوم کسب نکردم .
نکته جالب Pit stop بود که من تازه کشف کردم , بعد از کلی دمیج مکانیکی , رفتم اونجا , از لحاظ مکانیکی ماشین درست کردن ...

دوستان جریان این Top Gear تو التیمیت ادیشن فورزا 3 چیه؟؟؟؟
یعنی پیستش توشه یا مثلا فیلمی چیزی توش هست و میشه امکانات التیمیت رو بگین لطفا؟؟؟؟؟

من هم دیسک اول رو توی هارد نصب کردم هم دوم.. ولی باز هم مپ ها و ماشین ها قفل هست وقتی هم میرم روی اونها میگه برو دیسک 2 رو بگزار وقتی دیسک 2 رو میگزارم بعد که میخوام ماشین انتخاب کنم دستگاه هنک میکنه..؟

مطمئنی مشکل از دیسک هست..؟
من بازی رو تموم کردم الان هم میخوام اچیومنت هاش رو بگیرم که یک 300 تایش مونده که بعضی هاش رابطه مستقیم با دیسک 2 داره..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or