بعد یه سوال دیگه اینکه این استخدام راننده رو لول تاثیر داره؟قبل از ریس یه گزینه هست Hire Driver از اون استفاده کن !
بستگی به ماشینی داره که ازش استفاده میکنی.ولی معمولا اول میشه(بازم میگم بستگی به ماشین داره)یکم در مورد این قابلیت میشه توضیح بدین..؟
مثلا اگر یک راننده بگیریم مثلا چندم میشه..؟
نه اثری نداره اخر ریس فقط یه مقدار پولت رو کم میکنه.بعد یه سوال دیگه اینکه این استخدام راننده رو لول تاثیر داره؟
چرا بابا بالا میره!یعنی لول زیاد نمیشه؟
معمولا چقدر طول میکشه یه ریس رو تموم کنن؟
بستگی به ماشینی داره که ازش استفاده میکنی.ولی معمولا اول میشه(بازم میگم بستگی به ماشین داره)
ولی خوب رانندگی میکنن در کل...
نه اثری نداره اخر ریس فقط یه مقدار پولت رو کم میکنه.
بستگی به مسافت جاده داره خوب!
باور کن میده!
البته من یه بار یه جادهش این قدر پیچ در پیچ اعصابم خورد شد از این روش برای رد کردنش استفاده کردم!
چند وقت دیگه توی سری R1 احساس خستگی میکنیباور کن xp نميده :d
فقط نصف پول را به شما ميده!
من هنوز استفاده نکردم چون تازه به لول 30 رسيدم و فعلاً احساس خستگی نميکنم...
چند وقت دیگه توی سری R1 احساس خستگی میکنی
من تا قبل از این سری عالی میرفتم وقتی رفت توی R1 بوسیدم گذاشتمش کنار{آخه نمیشد با بوگاتی برم,به اون عادت داشتم= صفر تا صد زیر 2 ثانیه و حداکثر سرعت 430 تا البته از 370 تا بیشتر نتونستم برم به جز یکی دو بار که 400 رو هم رد کردم(آموزشی)}
استخدام راننده هم خوراک اون مسابقات تکی هست{اسمش رو یادم رفته} همون جایی که برای همه سری ها مسابقه داره
مثلا یه مسیر Le Mans حدود 35 دور بود که من راننده استخدام کردم و رفتم یه فیلم دیدم,فکر کنم یه ساعت و 20 دقیقه شد...هر از گاهی هم سر میزدم,اما آخر بازی فقط 3 نفر پشت سرش بودن.....مردک ماشین رو ترکونده بود به عقلش نرسید بره تعمیرش کنه...تا آخر همینطوری رفته بود