NO ps3
کاربر سایت
تا جایی که من شنیدم بدون محدودیت هستش !! :biggrin1:
ولی فکر کنم روی امتیاز و پول اچیومنت تعصیر بزاره
تا جایی که من شنیدم بدون محدودیت هستش !! :biggrin1:
بچه ها فكر نميكنيد نا محدود بودن rewind به بازي لطمه بزنه. چون هر كي حرفه اي نباشه و به در و ديوار بزنه همش rewind ميكنه و ديگه هيجان نداره. البته افراد حرفه اي rewind نميكنن و اگر هم بكنند خيلي كم اين كار رو انجام ميدن. با اين حال كه rewind نا محدود بودنش قطعي نيست ميخواستم نظر شما رو در مورد اين مطلب بپرسم؟ مرسي
طبق گفته سازنده ها :بچه ها فكر نميكنيد نا محدود بودن rewind به بازي لطمه بزنه. چون هر كي حرفه اي نباشه و به در و ديوار بزنه همش rewind ميكنه و ديگه هيجان نداره. البته افراد حرفه اي rewind نميكنن و اگر هم بكنند خيلي كم اين كار رو انجام ميدن. با اين حال كه rewind نا محدود بودنش قطعي نيست ميخواستم نظر شما رو در مورد اين مطلب بپرسم؟ مرسي
دوستان به شایستگی پاسخ دادن. ولی خُ اونقدار هم بد نیست واسه من . فرض کن دور اخر یک مسابقه 50 دوره () رفتی قاطی باقلیا، اون وقت باید دسته رو بجای ادامس بجوئی از اعصابانیت .بچه ها فكر نميكنيد نا محدود بودن rewind به بازي لطمه بزنه. چون هر كي حرفه اي نباشه و به در و ديوار بزنه همش rewind ميكنه و ديگه هيجان نداره. البته افراد حرفه اي rewind نميكنن و اگر هم بكنند خيلي كم اين كار رو انجام ميدن. با اين حال كه rewind نا محدود بودنش قطعي نيست ميخواستم نظر شما رو در مورد اين مطلب بپرسم؟ مرسي
ربطی به سخت افزار نداره.ميبخشيد دوستان من يه سوال ديگه از شما دارم . شما فكر ميكنيد چرا قابليت تغييرات آب و هوا روي forza 3 وجود نداره. به هر حال اين مورد ميتونه بازي رو خيلي جذاب كنه. آيا اين مطلب به خود سخت افزار xbox 360 بر ميگرده كه مثلا نميتونه اين كار رو انجام بده ( من خودم با اين مطلب كه سخت افزار xbox 360 نميتونه اين كار رو انجام بده كاملا مخالفم ولي چون توي چند تا پست بعضي ها به اين موضوع اشاره كردند ميخواستم مطمئن بشم ) . در كل دليل نبود تغييرات آب و هوا در forza 3 به نظر شما چي هست و چه چيزي باعث شده كه اين قابليت در فرزا نباشه؟ ممنون از توجه شما.
اولین بازی که تو این سبک داشت که بدجور هم روی گیم پلی تاثیر میزاشت PGR4 بود .ربطی به سخت افزار نداره.
Oblivion و Farcry 2 و خیلی بازیای دیگه هم تغییر آب و هوا داشتن.
خودشون نزاشتن. شاید وقت نکردن. به هرحال فقط 2 ساله این عنوان داره ساخته میشه که با توجه به پیشرفتهایی که نسبت به نسخه دوم کرده Turn 10 تقریبا شاهکار کرده.
مشكل اين جاست كه طرفداران GT 5 همش اين بحث نبود تغييرات آب و هوا در FORZA 3 رو در مقايسه هاشون ميگن و اين رو يك ضعف بزرگ ميدونن. ولي بايد توجه داشت كه نكات مهم تري در FORZA 3 وجود داره كه اين مسئله نبود تغييرات آب و هوا رو جبران ميكنه . مثل : گرافيك عالي-گيمپلي فوق العاده و هر چيزي كه يك ريسينگ رو زيبا ميكنه.