† Salvatore †
کاربر سایت
به پول ما حدودا میشه 4 ملیون :laughing:
میشه بگید برای چی انقدر گرونه؟
مگه فرمون پورش رو کندن و جاش گذاشتن؟
برای اینکه هم فرمونه هم صندلی هم گاز و دنده و کلاچ و ... و 4 تا lcd فول HD و 4 تا 360 ...
نه این خبرآ هم نیست. این سبک قشنگه Simulation اونم در ابعاد ForzaMotorSport طالب و سینه چاکهای خاص خودش رو داره. در هر حال اون مقداری رو که باید، فروش میکنه.به نظر من امسال با این همه بازی با سبک ریسینگ در تعطیلات سال نو میلادی شماره سوم این بازی چندان موفق عمل نمی کنه.چون باید یه سری از بازی ها با وجود اینهمه بازی هم سبک شکست بخوره تا بقیه بتونن فروش خوبی بکنن.منظورم این نیست که باید بلکه طبیعتش همینه والا منم مثل بقیه بازی رو دوست دارم.
نه این خبرآ هم نیست. این سبک قشنگه Simulation اونم در ابعاد ForzaMotorSport طالب و سینه چاکهای خاص خودش رو داره. در هر حال اون مقداری رو که باید، فروش میکنه.
پ.ن. البته بعضی وقتا MGS حماقتهای فوق العاده جالبی سر تاریخ انتشار بازیهاش انجام میده.
100% باهات موافقم.فریدون به نظر من نصف یا شایدم 60% جذبه ی بازی های ریسینگ(Simulation و Arcade) مربوط به گرافیک باشه و به نظر شخصی من این بازی از همه ی بازی های ریسینگ موجود(آره منظور با GT 5 هم هست،البته اگه نگین که الآن در حال کفر گفتنم!)گرافیک سطح بالاتری داره،من کار ندارم که فلان بازی 1000 ماشین یا 2000 تا داره ولی به قول خودت FM کلاً طرفدارای خاص خودشو داره(از جمله خود من)و شکست خوردن این بازی از لحاظ تجاری به نظر من بیشتر شبیه به لطیفه اس(البته جسارت نباشه qqqqq)تا عرضه ی بازی بی صبرانه منتظریم...
نه این خبرآ هم نیست. این سبک قشنگه Simulation اونم در ابعاد ForzaMotorSport طالب و سینه چاکهای خاص خودش رو داره. در هر حال اون مقداری رو که باید، فروش میکنه.
پ.ن. البته بعضی وقتا MGS حماقتهای فوق العاده جالبی سر تاریخ انتشار بازیهاش انجام میده.
آقا من حرفم رو پس می گیرم:biggrin1: ولی خدا وکیلی قبول کنید که یه گیم پلی فول اسکرین با کیفیت حوب الان از این بازی وجود نداره 1 دونه توی GT هست اونم Cam هست.من تازه عکس ها رو دیدم ولی این چیزی که توی عکس ها وجود داره 50 درصدش هم شبیه اون دمو نیست.فریدون به نظر من نصف یا شایدم 60% جذبه ی بازی های ریسینگ(Simulation و Arcade) مربوط به گرافیک باشه و به نظر شخصی من این بازی از همه ی بازی های ریسینگ موجود(آره منظور با GT 5 هم هست،البته اگه نگین که الآن در حال کفر گفتنم!)گرافیک سطح بالاتری داره،من کار ندارم که فلان بازی 1000 ماشین یا 2000 تا داره ولی به قول خودت FM کلاً طرفدارای خاص خودشو داره(از جمله خود من)و شکست خوردن این بازی از لحاظ تجاری به نظر من بیشتر شبیه به لطیفه اس(البته جسارت نباشه qqqqq)تا عرضه ی بازی بی صبرانه منتظریم...