Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فورزا 2 که دو نفره میشد.تو قسمت مولتی پلیر و بعد میری تو قسمت اسپیلت اسکرین.یه چیز جالب هم که داشت این بود که میتونستی از تمام ماشینای تو گاراژت تو دونفره افلاین هم استفاده کنی.

یه جا خوندم تغیر آب و هوا در بازی برداشته شده:((
حالا نمی دونم چقدر واقعیت داشته باشه.
یعنی حالا شما هیچ انتظار دیگه ای از بازی نداری الا تغییر آب و هوا؟!
درسته تغییر آب و هوا در بازی وجو نداره ولی خداتا چیز دیگه در بازی وجود داره...
به والله اگه سیستم متغیر آب و هوا توی بازی بود یه نفر هم بهش توجه نمی کرد ولی حالا که اعلام کردن نیست همه میگن ای کاش ال میشد ای کاش بل میشد...
فکر کنم اجرا شدن بازی در نرخ فریم 60 و Dmage عالی که همیشه یکی از نقاط قوت Forza بوده خیلی مهمتر از تغییرات آب و هوا باشه...

به والله اگه سیستم متغیر آب و هوا توی بازی بود یه نفر هم بهش توجه نمی کرد ولی حالا که اعلام کردن نیست همه میگن ای کاش ال میشد ای کاش بل میشد...
فکر کنم اجرا شدن بازی در نرخ فریم 60 و Dmage عالی که همیشه یکی از نقاط قوت Forza بوده خیلی مهمتر از تغییرات آب و هوا باشه...​

منم مثل شما عاشق این بازیم و لحظه شماری می کنم تا این شاهکار بیاد با این چیزا هم علاقه ام به بازی یه ضره هم کم نمیشه ولی گفتم چه حالی میداد مثلا تو شب رانندگی می کردی.

این بازی یک شاهکاره ... :love::love::love:
از gt هم بهتره ... ولی حیف که من از سیمولیشن بدم میاد ... :sick:
دوست عزیز forza با تمهیداتی خاص کاری کرده که بازی از اون حالت خشک فاصله بگیره.همینکه مسابقات رو به جاده های کوهستانی و بزرگراهها برده نشانهء تیزهوشی تیم سازندشه که به بازی هیجان زیادی میده.در ضمن این شماره یه سیمولیشن صرف نیست.

فکر کنم اجرا شدن بازی در نرخ فریم 60 و Dmage عالی که همیشه یکی از نقاط قوت Forza بوده خیلی مهمتر از تغییرات آب و هوا باشه...

من به شخصه منتظر گیم پلی عالی ، Dmage عالی ، نرخ فریم 60 ، محیط های بسیار زیبا ، گرافیک زیبا ، و ارتقا سیستم تیونینگ ماشینها هستم ! همراه با مسابقات مختلف در سبک های مختلف ! که اگه این آخری هم باشه ( سبک های مختلف ) میتونید به مفهوم امضای من پی ببرید ! چون اختلافش با NFS میشه نیترو ، بودن Dmage و نداشتن موسیقی در هنگام رانندگی که البته عوضش صدای ماشینتون رو با بهترین حالت ممکن میشنوید ! :biggrin1: و البته تعقیب و گریز با پلیس که اگه Dmage باشه گریتون میگیره ! :laughing:

واقعاً بازیه باحالی میشه !! چون تنوع زیادی داره !!

آخرین ویرایش:
نکته مهم اینکه این بازی از ماشینها و محیط های ساخته شده با تکسچر و پالیگان بنا شده و شما عکسی مشاهده نخواید کرد. یعنی عکس بخوردتون نمیدن دیگه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or