Mamad Ripper
کاربر سایت
بی صبرانه منتظرشم فقط یه سوال من نسخه های قبل رو بازی نکردم این نسخش 2 نفره میشه ؟؟؟
دو نفره اگه منظورت Offline ه،خیر ولی Multiplayer داره...
بی صبرانه منتظرشم فقط یه سوال من نسخه های قبل رو بازی نکردم این نسخش 2 نفره میشه ؟؟؟
یه جا خوندم تغیر آب و هوا در بازی برداشته شده
حالا نمی دونم چقدر واقعیت داشته باشه.
یعنی حالا شما هیچ انتظار دیگه ای از بازی نداری الا تغییر آب و هوا؟!
درسته تغییر آب و هوا در بازی وجو نداره ولی خداتا چیز دیگه در بازی وجود داره...
به والله اگه سیستم متغیر آب و هوا توی بازی بود یه نفر هم بهش توجه نمی کرد ولی حالا که اعلام کردن نیست همه میگن ای کاش ال میشد ای کاش بل میشد...
فکر کنم اجرا شدن بازی در نرخ فریم 60 و Dmage عالی که همیشه یکی از نقاط قوت Forza بوده خیلی مهمتر از تغییرات آب و هوا باشه...
دوست عزیز forza با تمهیداتی خاص کاری کرده که بازی از اون حالت خشک فاصله بگیره.همینکه مسابقات رو به جاده های کوهستانی و بزرگراهها برده نشانهء تیزهوشی تیم سازندشه که به بازی هیجان زیادی میده.در ضمن این شماره یه سیمولیشن صرف نیست.این بازی یک شاهکاره ...
از gt هم بهتره ... ولی حیف که من از سیمولیشن بدم میاد ...
مگه این بازی ماشین سواری نیست ؟؟؟ پس فردا میگند تیکن هم 2 نفره نمیشه !Need for Speed ـه مگه .
یعنی حالا شما هیچ انتظار دیگه ای از بازی نداری الا تغییر آب و هوا؟!
درسته تغییر آب و هوا در بازی وجو نداره ولی خداتا چیز دیگه در بازی وجود داره...
به والله اگه سیستم متغیر آب و هوا توی بازی بود یه نفر هم بهش توجه نمی کرد ولی حالا که اعلام کردن نیست همه میگن ای کاش ال میشد ای کاش بل میشد...
فکر کنم اجرا شدن بازی در نرخ فریم 60 و Dmage عالی که همیشه یکی از نقاط قوت Forza بوده خیلی مهمتر از تغییرات آب و هوا باشه...
نکته مهم اینکه این بازی از ماشینها و محیط های ساخته شده با تکسچر و پالیگان بنا شده و شما عکسی مشاهده نخواید کرد. یعنی عکس بخوردتون نمیدن دیگه .
سلام فریدون!
یکم توضیح میدی؟!:biggrin1: