Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
vaghti ye race ro entekhab mikoni ghesmate bala samte rast kamelan dar morede oon race tozih mide masalan mashinet bayad clasesh beoon race bokhore regoinesh ham hamintor HP mashin ham mohemme vazne mashin va modele mashin va tedade silandr va hajme motor va sale sakhte mashin va hatta levele mashin ham mohemme. dar morede har race ye tozihe 1 khatti voojood dare. age khasti daghighan begoo koodoom race ro migi ta behet begam che mashini ro vardari. BEBAKHSID EN NEVESHTAM.

*
قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است.
سامان

لطفا راجع بش نظر بدین:
D:\Documents and Settings\amir\Desktop\207k.jpg

بچه ها می دونم در این سطح ها نیستم ولی خوب آدم باید یجا یکاری بکنه تا بقیه به وجودش پی ببرند... من تا الان برای بازی ها نقد ننوشتم... این اولین نقد من برای یک بازی هست که اون بازی هم forza2 هست... امیدوارم حداقل قابل قبول باشه :blushing:
Forza MotorSport 2
مسابقه آغاز می شود... ماشین ها با یک حرکت ناگهانی به راه می افتند و سبقت های اولیه در همان ابتدا صورت می گیرند... ماشین ها به پیچ اول می رسند و با کم کردن سرعت پیچ را رد می کنند و به سمت راست جاده می روند... آخه پیچ بعدی به سمت چپ است... رقابت نفس گیری بین نفرات اول تا سوم پدید آمده است... آن ها با فاصله ای بسیار کم از یکدیگر حرکت می کنند و مثل یک قطار پیچ ها را پشت سر هم رد می کنند... ماشین سوم در یک لحظه می خواهد از ماشین دوم سبقت بگیرد که آن ها به پیچ می رسند و راننده ی سوم نمی تواند ماشین را کنترل کند و به شدت با حصار های کنار جاده برخورد می کند و ...
بازی Forza MotorSport 2 بی شک یکی از بهترین بازی های در سبک racing کنسول xbox360 است و با گیم پلی زیبا و روان و فیزیک عالی خود شما را بر سر تلویزیون های خود میخکوب می کند....
گرافیک
گرافیکَ این بازی آنقدر زیبا هست که شما را وادار به تحسین کند ولی چیزی که شما را آزار می دهد AA نسبتا کم این بازی است (X 2 ) که فدای نگه داشتم فریم ریت بازی بر روی عدد 30 شده است. در کل گرافیک بازی بسیار زیباست و محیط ها و جاده ها به خوبی طراحی شده اند. نور پردازی بازی بسیار زیباست به خصوص درخشش نور خورشید بر روی آسفالت جاده ها و بر روی بدنه ی اتومبیل ها به خوبی چشم شما را نوازش می دهد.
گیم پلی
گیم پلی روان و فیزیک عالی ، تنها مواردی هستند که می توان به Forza2 نسبت داد. ولی ممکن است برای کسانی که آشنایی زیادی با این سبک بازی ها ندارند گیم پلی بازی کمی سخت به نظر برسد و این به دلیل واقعی بودن بسیار زیاد گیم پلی این بازی به واقعیت است. کسانی که در بازی هایی مثل nfs: carbon با سرعت 150 کیلومتر در ساعت یک پیچ 150 درجه را پشت سر می گزاشتند باید بدانند که در Forza2 اصلا از این خبر ها نیست و شما باید متناسب با درجه ی پیچ سرعت خود را به وسیله ی ترمز گرفتن کم کنید. البته بازی برای این قضیه هم فکری کرده است، به این صورت که وقتی سرعت شما برای گزشتن از یک پیج زیاد باشد، فلش هایی به رنگ زرد یا قرمز بز روی زمین به وجود می آیند که به شما این اطلاع را می دهند که سرعت شما زیاد است (زرد) یا خیلی زیاد (قرمز) ، و اگر هم سرعت شما متناسب باشد هیچ فلشی تشکیل نمی شود.
از نظر امکانات تیونینگ کردن ماشین ها شما می توانید از کوچکترین قطعه (مثل سر سیلندر) تا بزرگ ترین قطعه (مثل موتور) را تعویض بکنید. انواع رینگ ها ، لاستیک ها ، اسپویلرها ، سپرهای عقب و جلو و ... هم در بازی موجود هستند که شما می توانید به وسیله ی آن ها ماشین مورد علاقه ی خود را درست کنید.
ماشین ها از لحاظ قدرت (موتور و...) در این بازی به 10 کلاس طبقه بندی می شوند که عبارتند از: D – C – B – A – S – U – R4 – R3 – R2 – R1، که کلاس D ضعیفترین و کلاس R1 قویترین آنها هستند.
9 مسابقه ی کلی در بازی وجود دارد که هر کدام از آنها به زیر مسابقه هایی تقسیم می شوند. در اوایل بازی مسابقه ها به 2 الی3 دور (lap ) ختم می شوند ولی در مسابقه ی نهایی هر زیر مسابقه 30 دور است! وقتی شما در مسابقه ای مقامی را کسب می کنید به شما امتیاز (یا همان پول) هایی داده می شوند که با جمع کردن این امتیاز ها سطح (level ) شما بالا می رود. برای شرکت در هر مسابقه شما یا ماشین شما باید شرایط خاصی را داشته باشید مثلا برای شرکت در یک مسابقه سطح (level ) شما باید 15 و قدرت موتور ماشین شما باید مثلا 350 اسب بخار باشد. یا مثلا ماشین مورد استفاده ی شما حتما باید آلمانی و در کلاس C باشد.
از اشکالاتی که می توان به این بازی گرفت این است که تمامی مسابقات در یک نوع وضع آب و هوایی (خشک) برگزار می شوند. که از جذابیت مسابقه دادن در هوا های برفی و بارانی می کاهد.
صداگزاری
صداگزاری این بازی در بهترین کیفیت ممکن قرار دارد که از آنها می توان به ساپورت کردن سیستم دالبی یاد کرد. صدای موتور تمام ماشین ها منحصر به فرد بوده و شما با تیونینگ کردن موتور خودرو شاهد خواهید بود که صدای موتور ماشین شما هم تغییر می کند. صدا های بر خورد ماشین ها با یک دیگر یا با موانع در پیست هم به خوبی کار شده است و بسیار واقعی هستند. موزیک های متن استفاده شده در این بازی هم بسیار به حال و هوای این بازی می آید و شما زیاد از شنیدن این موزیک ها خسته نمی شوید.
داستان
این بازی با توجه به سبک خود داستان خاصی ندارد و تنها هدف شما شرکت در مسابقات و بالا بردن سطح خود و باز کردن(unlock ) ماشین های بهتر است.
نگاه کلی
Forza MotorSport 2 بدون شک یکی از بهترین بازی های در سبک خود برای کنسول xbox360 است و برای مدتی نسبتا طولانی (اگر بخواهید همه ی مسابقات را پشت سر بگزارید) شما را سرگرم می کند. استدیئوTurn 10 كه يكي از زير مجموعه هاي Microsoft ميباشد در ساخت اين بازي نقش به سزايي را ايفا کرده است. ناشر بازی هم Microsoft Game Studios است.
موفق باشید
بچه ها اگر اشکال کلی یا غلط املایی در کارم بود اول به بزرگی خودتون ببخشید بعد بهم اطلاع بدید تا درستش کنم.:blushing:

سلام بچه ها منم تازه این بازی رو گرفتم یه مدت بودجه نبود بچه ها به نظر شما یکم کم هیجان نیست بازی همش هم تو یه پیسته البته بری مسابقات مختلف فرق می کنه و خیلی ساکته بازی نظر شما هم همینه ولی dirt اند حاله خیلی خوشم اومد گرافیکشم خداست .

بچه ها من الان می خوام مثلا یک ماشین مثلا bmw بخرم ولی اگه بخرم باید ضعیف بخرم در حدود قیمت 14000 بعد اون ماشین لول لپ بشه تا بتونم ماشین هایه شاخ تری بخرم ولی این جوری ضرر می کنم چون باید کلی مسابقه برم و کلی پول خرج کنم ولی اول بازی یه هوندا میده بعد من مجبورم با اون برم و اونو لول اپ کنم و اینطوری ماشین دلخواهم رو نمی تونم بخرم به نظر شما چی کار کنم اگه ادامه بدم همه ماشین ها باز میشه و می تونم پول زیادی به دست بیارم تا همه ی ماشین های دلخواهم رو بخرم؟:(:confused:;)

یکم کم هیجان نیست بازی همش هم تو یه پیسته البته بری مسابقات مختلف فرق می کنه و خیلی ساکته بازی نظر شما هم همینه ولی dirt اند حاله خیلی خوشم اومد گرافیکشم خداست .
مثلا میخواستی کنار پیست چنتا ..... برات عربی برقصن :biggrin1:

هیجان می خواهید فقط بازی Nba 2k7
اگر هم خواستید چند تا ... براتون عربی می رقصند!

اما من هم موافقم بازی تو سبک ماشین باید تو خیابون با آهنگ راک باشه و پلیس هم دنبالت و....

سلام بچه ها منم تازه این بازی رو گرفتم یه مدت بودجه نبود بچه ها به نظر شما یکم کم هیجان نیست بازی همش هم تو یه پیسته البته بری مسابقات مختلف فرق می کنه و خیلی ساکته بازی نظر شما هم همینه ولی dirt اند حاله خیلی خوشم اومد گرافیکشم خداست .

بچه ها من الان می خوام مثلا یک ماشین مثلا bmw بخرم ولی اگه بخرم باید ضعیف بخرم در حدود قیمت 14000 بعد اون ماشین لول لپ بشه تا بتونم ماشین هایه شاخ تری بخرم ولی این جوری ضرر می کنم چون باید کلی مسابقه برم و کلی پول خرج کنم ولی اول بازی یه هوندا میده بعد من مجبورم با اون برم و اونو لول اپ کنم و اینطوری ماشین دلخواهم رو نمی تونم بخرم به نظر شما چی کار کنم اگه ادامه بدم همه ماشین ها باز میشه و می تونم پول زیادی به دست بیارم تا همه ی ماشین های دلخواهم رو بخرم؟
اينكه هيجان نداره مال اولشه كه با ماشينهاي ساده مسابقه ميدي. فكرش رو بكن داري تو بخش career تو رده ماشينهاي 10 سيلندر با يه ماشين كلاس R4 مسابقه ميدي اونم تو يه پيست پر پيچ و خم. كافيه يه لحظه پلك بزني تا مسابقه رو ببازي;)
توصيه ميكنم بغير از همون بار اول ديگه ماشين نخري. بمرور هر سري مسابقه رو كه ميبري بهت يه ماشين جايزه ميده كه با يكم level up كردن ميتوني باهاش مسابقه بعدي رو ببري. يكم جلو كه بري ماشينهايي كه بهت ميده كم كم خفن ميشن. بعدا كه خيلي امتيازت زياد شد و همچنين از شركتهاي مختلف تخفيف گرفتي ميتوني هر چي خواستي بخري.
من يه لامبورگيني خريدم با 45 درصد تخفيف:biggrin1:

بچه ها من الان می خوام مثلا یک ماشین مثلا bmw بخرم ولی اگه بخرم باید ضعیف بخرم در حدود قیمت 14000 بعد اون ماشین لول لپ بشه تا بتونم ماشین هایه شاخ تری بخرم ولی این جوری ضرر می کنم چون باید کلی مسابقه برم و کلی پول خرج کنم ولی اول بازی یه هوندا میده بعد من مجبورم با اون برم و اونو لول اپ کنم و اینطوری ماشین دلخواهم رو نمی تونم بخرم به نظر شما چی کار کنم اگه ادامه بدم همه ماشین ها باز میشه و می تونم پول زیادی به دست بیارم تا همه ی ماشین های دلخواهم رو بخرم؟:(:confused:;)
شما اول بازی هر قاره ای رو که انتخاب می کنی بیشتر ماشین های همون قاره رو بهت میده یا در هنگام خریدنشون بهت تخفیف میده... شما اگه از BMW خوشت میاد باید بازی رو با قاره ی اروپا شروع کنی ولی اگر مثل من عاشق نیسان و تویوتا هستی انتخابت آسیا هست ;)
در ضمن ماشین های خفن هر قاره فقط به کسایی داده میشن که با همون قاره بازی رو شروع کرده باشند ;)

با درود
سلام حالا نظر بدین:
آقا چه کردی :love:منو دیونه کردی :biggrin1:
اما من هم موافقم بازی تو سبک ماشین باید تو خیابون با آهنگ راک باشه و پلیس هم دنبالت و....
FM2 یک بازی تماما شبیه سازی شدس در نتیجه طرفدارن خاص خودش رو داره. درضمن بدون شک بهترین در نوع خودشه. درضمن اگه اهنگ دوست داری میتونی از موسیقی های که داخل HHD داری استفاده کنی ;)
راستش بازی رو برای چند روز از یه دوستی قرض گرفتم. تو مدت کمی که دستم بود 7 8 ساعتی بازی کردم. خیلی خداست:love:منی که از این سبک چیزی بلد نبودم ( کلا علاقه من نیستم ) رو دنبال خودش کشوند. وای به حال برو بچی که عاشق این جور برنامه ها هستن:biggrin1: اما در اولین فرست میخرمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or