Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
سلام به همه ی بروبچ گل بازی سنتر :love:
لطفا یکی که بازی رو انجام داده بیاد یه نقد مختصر و مفید از بازی بزاره و درباره ی گیم
پلی و گرافیک و چیزای دیگه ی بازی یه توضیح بده ;)

من هم forza 2 رو گرفتم.....و يه 1 ساعتی بازی کردم
گرافيک خوب کار شده ولی در حد يه شاهکار نيست...فکر هم کنم امتيازی که gamespot
به گرافيک اين بازی بده حداکثر 9 و حده ا قل 8 هست...ولی 10 امکان نداره بگيره..يکی از ضعفهای گرافيکی اين بازی نسبت به pgr3 میشه گفت.. تو نو ر پردازيها مثل pgr 3 خوب عمل نکرده....
و از نقاط قوت گرافيک بازی میشه به اسمان اشاره کرد....که گرافيکش عيناً مثل واقعيت هست
ولی يه چيزی که تعجب منو واداشته اينه که م بعيد میدونم اين بازی در 60 فريم اجرا شه
يجورايی سرعت بازی مثل pgr3 هست
از زيباهيای بازی میشه به کوچکترين برخورد ماشين با هر مانعی اشاره کرد....که عالی کار شده
gameplay بازی هم يه مقدار دشواره............در کل من فکر نمیکنم
امتياز اين بازی از 9.0 بالاتر بره....

بچه ها اون بالا يه امتياز دهي به تاپيك اضافه شده لطفا شركت كنيد فردا بازي عرضه ميشه در امريكاي شمالي .

در ضمن سايت team xbox به اين بازي امتياز 3/9 داده كه بسيار عالي هست .

كه به ترتيب :
gameplay:9/7
graphics:8/3
audio:8:3
longevity:9/9
innovation:9

ولي امتياز اصلي ما سايت gamespot هست .

تو بعضی از مراحل واقعاً گرافيک خيره کنندست........ولی همونطور که گفتم نو ر پردازی توش
ضعيفه...مثلاً انعکاس نو ر خورشيد به ماشين و شيشه های ساختمونها مثل pgr 3 نيست
ولی الان يجورايی فکر میکنم اگه گرافيک 9 بگيره عادلانه بوده و احتماله اين که 9 بگيره بيشتر
هست....

تو بعضی از مراحل واقعاً گرافيک خيره کنندست........ولی همونطور که گفتم نو ر پردازی توش
ضعيفه...مثلاً انعکاس نو ر خورشيد به ماشين و شيشه های ساختمونها مثل pgr 3 نيست
ولی الان يجورايی فکر میکنم اگه گرافيک 9 بگيره عادلانه بوده و احتماله اين که 9 بگيره بيشتر
هست....
فكر ميكني گرافيكش نسبت به gthd ضعيفتره؟نسبت به test drive چطور؟طراحيه ماشيناش چطور؟

FMS يك بازي خوش ساخت بود. من كه شماره 1 بازي رو داشتم و خيلي هم حال ميداد. چند روز ديگه 2 رو ميگيرم بعد نظر ميدم. ولي نظر اطلي رو بايد برادرم بده كه تخصوصش اتومبيل راني هست ( از هر نوعش ):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or