Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
فرداNEXTGENمیاره من میگیرم
مگه با اونی که تو liveدادن فرق داره؟؟

مطمئن باش نسخه اصلی از نظر گرافیکی تغییرات زیادی داره چون تو نسخه دمو برای کم شدن حجم از دیتل و گرافیک کم میکنن حتی بافت صدا رو هم کم میکنن تا حجمش بیاد پایین;)

مطمئن باش نسخه اصلی از نظر گرافیکی تغییرات زیادی داره چون تو نسخه دمو برای کم شدن حجم از دیتل و گرافیک کم میکنن حتی بافت صدا رو هم کم میکنن تا حجمش بیاد پایین;)
رضا جان دمو یه تیکه از بازیه که میدن بیرون ملت بیشتر با بازی اشنا بشن!
مطمئن باش گرافیک بازی همون دمویی هست که بازی کردی...

رضا جان دمو یه تیکه از بازیه که میدن بیرون ملت بیشتر با بازی اشنا بشن!
مطمئن باش گرافیک بازی همون دمویی هست که بازی کردی...

امین جان حرفت درست اما با اون حجم پایین آخه نمیشه مطمئن بود اما میدونم از نظر گرافیکی خوب نشد منو راضی نکرد:(( اما فیریک:love:

آقا ما بالاخره Forza 2 نسخه J رو گرفتیم (داغه داغه ، دیشب اومد )
خداییش دیگه مایکرو سافت شاهکار زده
البته من نرسیدم زیاد بازی کنم ولی از نگاه اول خیلی عالی به نظر میرسه
این بازی به قیمت مناسب برای بچه های بازی سنتر رایت میشه
اگه خواستین PM بدین
kaletopol@yahoo.com
موفق باشین

من چیزی که باچشم خودم دیدم نشستم بازی کردم و احساسکردم رو ول کنم بچسبم به تریلر و دمویی که یک شبکه تلویزیونی پخش کرده؟
آقا بی ادب نشه.اگر یادتون دمو NFS carbonبرای PC که اومد گرافیک قشنگی نداشت و پر بود از باگ.وقتی که رانندگی می کردی اسپویلر کوتا و بلند میشد.اگر توجه کرده باشید.ولی وقتی بازی اومد عقیده من عوض شد و اون باگ هایی رو که تو دمو داشت هم دیگه نداشت.حالا باید بشینیم تا پس فردا که بازی بیاد اون موقع تصمیم گیری کنید.:confused:

اون دمو هایی که شما ها بازی کردید هنوز گرافیکش کامل نشده و به گفته سازندگان بازی در اون دمو هنوز تکنیک HDR و Car's Shading در بازی فعال نشده و در نسخه اصلی گرافیک بازی پیشرفت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or