Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
من چیزی که باچشم خودم دیدم نشستم بازی کردم و احساسکردم رو ول کنم بچسبم به تریلر و دمویی که یک شبکه تلویزیونی پخش کرده؟

جناب واکاشیزوما شما اطمینان دارید نسخه دمویی رو که بازی کردید تمام جزئیات رو داشته و گرافیک کاملی به شما ارائه داده شبکه game one یک شبکه معمولی نیست مطمئن باش از اون دمویی که شما بازی کردید معتبرتره 20 روزه دیگه بهت ثابت میشه ;)

سلام.
من هم ذموی بازی رو دانلود کردم و چند ساعتی بازی کردم. حالا نظرمو میگم.
از نظر گرافیک میتونم بگم خوب بود مثلا 8 از 10. نه میشه گفت فوق تصور بود و نه میشه گفت گرافیکش پائین بود. کسائی که میگن گرافیک این بازی پائینه یا مثلا درحده PS2 هست فکرکنم یه کم بیش از حد کم لطف هستن. شاید واقعا گرافیک بازی اون چیزی نبود که طرفذاراش شبها تو خواب و رویا میدیدن و منتظرش بودن ولی بنظر من راضی کننده بود.
از لحاظ گیم پلی بنظرم عالی بود. فکر کنم تنها گیمی که بنظرم میشه با Forza در زمینه گیم پلی مقایسه کرد فقط سری GT هست. ولی بنظر من گیم پلی این بازی از لحاظ نزدیکی به واقعیت حرف اولو میزنه.
در کل من منتظرم هر چه زودتر نسخه اصلی وارد بازار بشه. یادمون باشه پیست های جدید و ماشینهای متنوع وخیلی چیزای دیگه تو تونسخه اصلی هست که باید منتظرش موند.

سلام.
من هم ذموی بازی رو دانلود کردم و چند ساعتی بازی کردم. حالا نظرمو میگم.
از نظر گرافیک میتونم بگم خوب بود مثلا 8 از 10. نه میشه گفت فوق تصور بود و نه میشه گفت گرافیکش پائین بود. کسائی که میگن گرافیک این بازی پائینه یا مثلا درحده PS2 هست فکرکنم یه کم بیش از حد کم لطف هستن. شاید واقعا گرافیک بازی اون چیزی نبود که طرفذاراش شبها تو خواب و رویا میدیدن و منتظرش بودن ولی بنظر من راضی کننده بود.
از لحاظ گیم پلی بنظرم عالی بود. فکر کنم تنها گیمی که بنظرم میشه با Forza در زمینه گیم پلی مقایسه کرد فقط سری GT هست. ولی بنظر من گیم پلی این بازی از لحاظ نزدیکی به واقعیت حرف اولو میزنه.
در کل من منتظرم هر چه زودتر نسخه اصلی وارد بازار بشه. یادمون باشه پیست های جدید و ماشینهای متنوع وخیلی چیزای دیگه تو تونسخه اصلی هست که باید منتظرش موند.
یه سوال گرافیکش به NFS:carbon میرسید یا از اون بهتر بود؟؟
از نظر صدای موتور ماشین و صدای برخورد ها چه جوری بود؟؟

یه سوال گرافیکش به NFS:carbon میرسید یا از اون بهتر بود؟؟

سلام.
فکر کنم از هیچ لحاظی نمیشه Forza رو با NFS مقایسه کرد. از لحاظ گرافیک که بنظر من از Carbon خیلی سرتر بود. کلا Carbon گرافیک خیلی بالائی نداره.
از لحاظ Music و Sound FX هم میتونم بگم تو دموش واقعا عالی بود.
کلا من از سبک Forza خیلی بیشتر حال میکنم تا سری NFS. چون Forza خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک هست. مثلا تو Forza نمیشه با 220 تا سرعت یه پیچ 90 درجه ای رو رد کنی کاری که تو NFS براحتی با یه دستی کشیدن میشه انجام داد. ممکنه بعضی ها با سبک NFS بیشتر حال کنن.
خلاصه اینکه هنوز منتظریم تا Froza 2 رلیز بشه.

از افكت هاي گرافيكي به كار رفته در Forza 2 ميتوان به Motion Blur , HDR اشاره كرد. بازي نيز قرار است در 60 فرم در ثانيه با رزولوشن 720P اجرا شود که بسیار خوب است. گرافيك در اين بازي نقش به سزايي دارد همانطور كه ميدانيد با يك بازي نسل سوم طرف هستيم، پس از نظر گرافيكي همانند سري قبلي بازي هاي رالي ماكروسافت كمبودي نخواهد داشت.

تغيير جو آب و هوا، رد لاستيك ها، افكت هاي نور بر روي شيشه كه گاهي اوقات باعث آزار چشم گيمر ميشود، طراحي بدنه اتومبيل ها از مدل واقعي آن، رنگ بندي كاملا طبيعي اشيا و ... همه و همه بیانگر یه گرافیک قابل قبول در این بازی می باشند.

در بخش صدا گزاري اين بازي بسيار كار شده تا حدي كه ضبط صداي اين بازي به مدت 100 روز به طول انجاميده و این براي صدا گزاري يك بازي بسيار عالي ميباشد.

طبق بيان Turn 10 شما با تغيير صداي اتومبيل خود ميتوانيد متوجه مشكل موتور شويد اين مشكل ميتواند از تنظيم نبودن كاربراتور يا جابجايي اگزوز در اثر ضربات پي در پي به وجود آمده باشد.

Turn 10 اعلام كرده: ما براي اينكه صداي واقعي را در بازي به كار ببريم به هيچ وجه از افكت هاي كامپيوتري استفاده نكرده ايم فقط صدا هاي واقعي را با تجهيزات پيشرفته از محيط ضبط كرده ايم، ما بر اين اعتقاديم بازي شبيه ساز بايد نمونه اي از دنياي واقعي بدون كاستي باشد. براي اين كار بيش از 100 اتومبيل مانند تصوير زير خراب شده اند تا گيمر احساس واقعي بودن صدا را در بازي حس كند.

با سلام
آقا کسی خبر نداره Forza 2 اومده یا نه ؟
چرا این بازی رو کسی تحویل نمی گیره ؟
به نطر میاد بازی ردیفی باشه
خلاصه هر کی خبری از ریلیز این بازی داره بگه
راستی به نطرتون آپدیت جدید تو این بازی هست ؟

با سلام
آقا کسی خبر نداره Forza 2 اومده یا نه ؟
چرا این بازی رو کسی تحویل نمی گیره ؟
به نطر میاد بازی ردیفی باشه
خلاصه هر کی خبری از ریلیز این بازی داره بگه
راستی به نطرتون آپدیت جدید تو این بازی هست ؟

نسخه J , PAL رو WEST داره:love: :love: :love:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=176891#post176891
من 3 ماه تحویلش گرفتم تو امضام
looksmiley.gif

به طور قطع آپدیت جدید همراهش هست شک نکن
128fs318181.gif

خبر ریلیز بازی تو امضام هست برای نسخه
10.gif
UC

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟