Forza Horizon

آقا چه جوری میشه ماشین های فورزا 4 رو به فورزا هورایزن انتقال داد؟ اصلا میشه؟
اگر level فورزا 4 ـت 50 باشه (توی بازی باید برسه به 51 که یعنی 50 رو کامل کردی) اولین بار که بری گاراژ توی هورایزن بهت پیشنهاد میده که میخوای چندتا ماشین و فلان؟
اوکی که بکنی 7 تا ماشین بهت میده، ماشینای فورزا 4 هم نیستن صرفا !!

بوگاتی داشته باشی,تا آخرم تیونینگش کنی,نیتت پاک باشه, اتوبان خلوت باشه,تو اوج سرعتم یه شیب خوب به تورت بخوره چرا نشه
اقا به خدا من همه اینهایی که شما گفتی رو دارم مخصوصا اون نیت پاک رو :d ولی هر کاری میکنم با بوگاتی اپگرید شده نمیتونم بیشتراز 437 تا برم الان یک هفته هست که کار و زندگی رو ول کردم و چسبیدم به رکورد زدن خودم رو ..... ولی بیشتر از 437 نشد که نشد!!!!!

ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺍﻻﻥ 5ﺻﺒﺤﻪ ﻭﻟﻲ ﺩﻟﻢ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﺗﻤﻮﻣﺶ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻧﺴﻞ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﻳﻦ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺷﻴﺶ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻤﻮ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﺪﻡ ﻳﻜﻲ ﺑﻴﺎﺩ ﺍﻳﻨﻮ ﺍﺯﻡ ﺑﮕﻴﺮﻩ ﻣﻌﺘﺎﺩﺵ ﺷﺪﻡ

سلام:((
من چند روز پیش کل سیوام بر باد رفت ( همچنین سیو این ) اگه یه ادمی که سیوش رو دست بند ابی یا بعدیشه(فکر کنم نارنجی بود) اینجا بزاره برام یا پ.خ کنه ممنون میشم.[-o<

منم بازی رو تموم کردم به این زودی ها ولش نمی کنم راستی دوستان اون ماشین های قرازه که در مزرعه ها است کجا هستند تا بگیرم وایا اپگرید کردنشون مجانی؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده ، شرمنده . من یک pc باز فلک زدم که xbox ندارم فقط یک سوال که می دونم در حضور شما xbox یها گستاخیه . این بازی برا pc نمیاد ؟ آخه یک تریلر دانلود کردم کف کردم اگه کسی میدونه و بگه ممنون میشم

شرمنده ، شرمنده . من یک pc باز فلک زدم که xbox ندارم فقط یک سوال که می دونم در حضور شما xbox یها گستاخیه . این بازی برا pc نمیاد ؟ آخه یک تریلر دانلود کردم کف کردم اگه کسی میدونه و بگه ممنون میشم
خیر این بازی و سری Forza Motorsport کلا انحصاری Xbox 360 هستن;)

این دایره های کم رنگ و بزرگی که تو نقشه ظاهر میشن دقیقا برای چی هستن؟
تو اون محوطه ها یه انبار هست که تو هر کدوم یه ماشین کلاسیک پیدا میکنی. پیدا کردن انبارها هم راحته. اولیش رو پیدا کنی بقیه ش دیگه کاری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or