Forza Horizon

دوستان یه سوال دارم بدون فن بازی پاسخ بدید.
آیا کنترل این بازی هم مثل most wanted هستش؟ چون توی اون بازی با یه اشاره ماشین کلا چپ میکنه و هی تصادف میکنه و .....)x واقعا گیم پلی مزخرفی پیدا کرده
کنترل ماشبن توی هورایزن همون جوریه یا از اون بهتره.
گرافیکم مشخصه هورایزن بهتره.

نه عامو !!
MOST WANTED کنار این زباله هست !!

دوستان یه سوال دارم بدون فن بازی پاسخ بدید.
آیا کنترل این بازی هم مثل most wanted هستش؟ چون توی اون بازی با یه اشاره ماشین کلا چپ میکنه و هی تصادف میکنه و .....)x واقعا گیم پلی مزخرفی پیدا کرده
کنترل ماشبن توی هورایزن همون جوریه یا از اون بهتره.
گرافیکم مشخصه هورایزن بهتره.

ببین Forza Motorsport 4 بازی کردی ؟ همه چیز مثل همون یعنی فیزیک و هندلینگ اما روونتر شده . کلا خیلی لذت بخشه . البته میتونی تنظیمات بازی رو هرجور که دوست داری تغییر بدی
هر ماشینی هم فیزیک و هندلینگ مخصوص به خودش رو داره . کلا شک نکن ازش لذت میبری

darius who ? :d

تا الان تو صداهایی که شنیدم گوش خراشترین و در عین حال گوش نوازترین (!) صدا مربوط به دوتا فراری یعنی 599XX و FXX بوده, واقعا معرکه هستن.

سیستم خرید و فروش رو احیانا از مملکت خودمون اقتباس نگرفتن؟ چقدر بز خره! قشنگ نصف قیمت ازت بر میداره! :d
حیف اون همه پول که دادم بابت این BMW 2013، به تف هم نمیرزه :| حالا من نمیدونم تو اون ریس Most be BMW دیگه چه مشکلی با هم پارگیاش داره که سر لانچ بعد از پیچ هر ننه قمری میاد ازت جلو میزنه
Aventader را عشق است >:d

darius who ? :d
تا الان تو صداهایی که شنیدم گوش خراشترین و در عین حال گوش نوازترین (!) صدا مربوط به دوتا فراری یعنی 599XX و FXX بوده, واقعا معرکه هستن.
اتفاقا ماشین نباید جیغ بزنه، باید داد بکشه :d
موستانگ، داج وایبر ..
فراری و لامبو و پورش و اینها همه جیغ میکشن اکثرا

بعد از تموم کردن Papularity و رسوندنش به 1، بازم می‌شه ادامه داد و از یک هم پایین تر می‌میره؟!:دی
اچیو هم بهش می‌ده؟!:دی
من الان رسیدم به پاپیولاریتی 1 ولی بازم می‌شه امتیاز گرفت و انگار می‌خواد از اون یک هم کمتر بشه:دی

نوشته شده توسط Jeff Hardy!:
بعد از تموم کردن Papularity و رسوندنش به 1، بازم می‌شه ادامه داد و از یک هم پایین تر می‌میره؟!:دی
من الان رسیدم به پاپیولاریتی 1 ولی بازم می‌شه امتیاز گرفت و انگار می‌خواد از اون یک هم کمتر بشه:دی

پاپیولاریتی یک هم خطش تا آخر پر میشه.ولی با این تفاوت که خیلی آهسته پر میشه.مثلا اگه 3000 امتیاز زنجیروار بگیری خطش فقط یه ذره بیشتر میشه.ولی خب منتظر اچیومنت براش نباش.

دوباره که پرش کنی بهت 500000 cr میده. یا همون پول فورزا.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

فرمون ایکس نخر که مثل من پشیمون میشی

من فورزا 4 رو با فرمون اصلی ایکس باکس بازی میکنم خیلی حال میده
البته تنظیمات حتما باید رو حالت آسونش باشه تا بشه کنترل کرد ماشین رو
کنترل کشش و abs و اینا روشن باشه
توی هریزون هم همین طور
من دوست داشتم

من امروز کینکتم وصل بود داشتم هورایزن بازی میکردم که دیدم زیره نقشه تو بازی میگه بگیم GPS ، بعد من گفتم و این نقشه کوچیکه توی بازی ( پایین سمت چپ ) یه مقدار مایل شد و خیلی هم بزرگ شده ( بزرگ منظورم اینه که خیلی زوم شده ، اصلا جلوی مسیر معلوم نیستش ) تو آپشن رفتم که دوباره به حالت اول برشگردونم نشد ،
کسی میدونه چه جوری کوچیکش کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or