Forza Horizon

فقط یه مشکل داره اونم اینه که به نظرم زیاد شارپ نیست. یه مقدار رنگ کلی بازی نسبت به فورتزا 4 کدر تره و اون حالت براقی و کنتراست بالای فورتزا 4 رو نداره.

دقیقا . ولی بعضی ها تو کتشون نمیره :دی:دی

اون Mustangـه روی رجه ی Insane اذیت میکنه . کلا رو این درجه خیلی سخت میشه اول شد
امروز فقط نشستم مپ بای رو گشتم . 20 دور زدم فکر کنم واقعا حال میده . بازی کامل بیاد فقط میرم تو کار ولگردی . هیچی به اندازه ولگردی حال نمیده مخصوصا اگه شب باشه
واقعا آدم دلش نمیاد از نمای داخل برونه . فیزیک فوق العاده ی ماشین + محیط های بسیار زیبا مجبورت میکنن از بیرون رانندگی کنی
صداگذاری بازی واقعا فوق العادست . وقتی توی خاکی رانندگی میکنی صدای خاک و سنگ ریزه ها خیلی عالیه حس شدیدا خوبی میده
راستی یکی در مورد دود لاستیک و این چیزا پرسیده بود به نظر من خیلی عالیه حالا نمیدونم شما دقیقا چجوری دوست دارین :d

من کنسولم جیتگ نیست میخوام این دمو رو بازی کنم چیکار کنم؟! ببخشین اگه جای بدی سوال کردم...

یادمه سر فیفا 13-PES2013 و RE6 دمو رو دیسک میومد و می شد راحت بازی کرد و بدون هیچ مشکلی فقط دیسک تو دستگاه باید میبود همین :دی حالا نمیدونم برای FH هم میاد یا نه :-/

یادمه سر فیفا 13-PES2013 و RE6 دمو رو دیسک میومد و می شد راحت بازی کرد و بدون هیچ مشکلی فقط دیسک تو دستگاه باید میبود همین :دی حالا نمیدونم برای FH هم میاد یا نه :-/

چنين چيزي نيست ، از روي فلش مموري هم راحت بدون مشكل اجرا مي شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or