Forza Horizon

بدترین حالتی که پیش میاد برام زمانیکه که بازی رو سفارش میدم و انتظار برای رسیدن بازی کلافم میکنه.
واقعا چی میشد این ارشد نبود و ما راحت بدون عذاب وجدان بازی می کردیم! :(

من دارم بازی می کنم. به نظرم عالیه. فرمون محشره. سر پیچ قشنگ میشه مانور داد.....
فردا صبح می ذارم واسه فروش تو فروشگام. مطمئنم می ترکونه. بچه عای رشت، فردا دارن....
ولی کاملاً تم باری Dirt رو داره. کافیه فقط چند دقیقه بازی کنید تا منوها، رنگ ها و بقیه چیزها، همه شما رو به یاد Dirt میندازه.
تو یک کلام بگم عالیه و ارزش بازی کردن داره.
فعلاً هم که با نصب 97% مشکل نداشته. حدوداً 15دقیقه بازی کردم و فعلاً خبری از ارور نبوده.

رانندگی در شب = فوق العاده
دریفت، برن اوت، جی ترن و همه حرکات جالب = دارای امتیاز
اُپن ورد بسیار عالی
نمی دونم چرا همش من رو به یاد NGS Underground 1-2 میندازه....

================> عالی، محشر، خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
دلم آب افتاد فورزا قبلی کولا ری... تو حالمون نزاشت بازی کنیم لا مصب lt3 کردم دیگه اجرا نکرد. امیدوارم این یکی دیوونه بازی در نیاره.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

من دارم بازی می کنم. به نظرم عالیه. فرمون محشره. سر پیچ قشنگ میشه مانور داد.....
فردا صبح می ذارم واسه فروش تو فروشگام. مطمئنم می ترکونه. بچه عای رشت، فردا دارن....
ولی کاملاً تم باری Dirt رو داره. کافیه فقط چند دقیقه بازی کنید تا منوها، رنگ ها و بقیه چیزها، همه شما رو به یاد Dirt میندازه.
تو یک کلام بگم عالیه و ارزش بازی کردن داره.
فعلاً هم که با نصب 97% مشکل نداشته. حدوداً 15دقیقه بازی کردم و فعلاً خبری از ارور نبوده.

پس دیسک های 97% مشکلی نداره؟ مثل Forza قبلیه نیست که دیسک هاش باید 100% باشه؟

l9382_318893_2376593396942.jpg

1965 MINI Cooper S

2012 Jeep Grand Cherokee SRT8

2010 Lexus LF-A

http://www.youtube.com/watch?v=SQGS6XuDq-g&feature=g-high-u

خیلی عالی بود ببنید حتما

آخرین ویرایش:
میگم نظرتون چیه یه تاپیک بزنم با عنوانه : "بحث و تبادل نظر در مورد فروشگاه ها و همچنین کمک برای تصمیم گیریه خرید دیسک های 97% یا برنر مکس و بحث در مورد نصب پک های HD و اعلام شروع دانلود بازیها و مقدار درصد دانلودشون"

اینجوری دیگه الکی تاپیک های مخصوص خود بازی بحثای دیگه توش صورت نمی گیره :d اینجوری باز میبینی یکی تو تاپیک کامنت گذاشته و کلی باز میکنی تاپیک رو یهو اینچیزا رو نمیبینی و میدونی راجب بازی صحبت شده . به قرعان :d

ای بابا خوب فروم برای همین کاره دیگه !:دی
الان خوبه من 4 تومن کرایه ماشین بدم برم اونجا بعد ببینم بازی نیومده باز 4 تومن بدم برگدم ؟:دی
اگر قرار باشه فقط بحث تخصصی تو تاپیک ها باشه که همه فرار میکنن ...
خوب دقیقا واسه همین میخوام این تاپیک رو بزنم که اونجا برین بپرسین که 4 تومن کرایه ماشین ندین ببینین نیومده که 4 تومن بدین برگردین :d

آخرین ویرایش:
میگم نظرتون چیه یه تاپیک بزنم با عنوانه : "بحث و تبادل نظر در مورد فروشگاه ها و همچنین کمک برای تصمیم گیریه خرید دیسک های 97% یا برنر مکس و بحث در مورد نصب پک های HD"

اینجوری دیگه الکی تاپیک های مخصوص خود بازی بحثای دیگه توش صورت نمی گیره :d
ای بابا خوب فروم برای همین کاره دیگه !:دی
الان خوبه من 4 تومن کرایه ماشین بدم برم اونجا بعد ببینم بازی نیومده باز 4 تومن بدم برگدم ؟:دی
اگر قرار باشه فقط بحث تخصصی تو تاپیک ها باشه که همه فرار میکنن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or