13l@CK کاربر سایت Dec 31, 2012 #1 سلام به همه ی دوستان لایو باز. این تاپیک رو ایجاد کردم که هرکس که فورزا آنلاین بازی میکنه گیمر تگشو بگه که با هم بازی کنیم . من که از بازی کردم با خارجی ها خسته شدم. اینم گیمر تگ من تو فورزا :erfanh اینم گیمر تگ من توی cod:erfankiller بسم الله شروع کنید.
سلام به همه ی دوستان لایو باز. این تاپیک رو ایجاد کردم که هرکس که فورزا آنلاین بازی میکنه گیمر تگشو بگه که با هم بازی کنیم . من که از بازی کردم با خارجی ها خسته شدم. اینم گیمر تگ من تو فورزا :erfanh اینم گیمر تگ من توی cod:erfankiller بسم الله شروع کنید.
13l@CK کاربر سایت Dec 31, 2012 #7 نوشته شده توسط The Eagle: این بوگاتی پست اول رینگاش ماله خودشه؟ منم هستم.Skym4n 2012 بیشتر... نه داداش رینگاشو عوض کرده.رینگاشو رنگ هم نمیشه کرد فقط باید بگردی مشکی پیدا کنی.من این بوگاتیرو واس خودم اسکی رفتم.یه اونتادور درست کردم حال کنی رو درش نوشتم میگ میگ ممنون از همه دوستان.
نوشته شده توسط The Eagle: این بوگاتی پست اول رینگاش ماله خودشه؟ منم هستم.Skym4n 2012 بیشتر... نه داداش رینگاشو عوض کرده.رینگاشو رنگ هم نمیشه کرد فقط باید بگردی مشکی پیدا کنی.من این بوگاتیرو واس خودم اسکی رفتم.یه اونتادور درست کردم حال کنی رو درش نوشتم میگ میگ ممنون از همه دوستان.