Forza Horizon : Top Record

با بوگاتی 437 تا بیشتر نتونستم برم .
البته هنوز دستکاریش نکردم.
شما با چه ماشینی رکورد زدی ؟

منم 436 تا اخرش با بوگاتی زدم . نمیدونم با چه ماشینی میرن. خواهشا بگید با چه ماشینی میزنید رکوردو :d

بابا به خدا با بوگاتی رکورد میزنیم :d

بابا چرا رکورد سرعت رو میزارید؟سرعت که حال نمیده.بیاید High skill chain رو بزارید.همین الان 335 هزارتا زدم:dعکسش هم حال ندارم بزارم.ایشااله فردا شب میزارم.

High skill chain رو با بازی زیاد میشه راحت رکوردش رو زد ، فکر کنم همون سرعت بهتر باشه (مجبور میشی ماشین های مختلف رو و با روش های مختلف اسپرت کنی بیاری)

دوستانی که رکورد میزدید،حداقل یه اشاره کوچیک میکردید که دارید با بوگاتی قدیمیه رکورد میزنید!با ویرون سوپر اسپرت بیشتر از 438 نمیشه رفت(من نتونستم!)ولی با بوگاتی قدیمیه تا 443 رفتم..........

دوستانی که رکورد میزدید،حداقل یه اشاره کوچیک میکردید که دارید با بوگاتی قدیمیه رکورد میزنید!با ویرون سوپر اسپرت بیشتر از 438 نمیشه رفت(من نتونستم!)ولی با بوگاتی قدیمیه تا 443 رفتم..........
مگه ویرون سوپر اسپرت هم داره :-o
چنده منم مبخوام
اصلن الان میرم پای ایکس باکس تا نخرمش ول نمیکنم
من رکوردم 239.9 مایل بر ساعته

دوستان میشه راهنمایی کنید چطوری واحد سرعتو از مایل به کیلومتر تبدیل کنم
هرچی گشتم گزینه ای ندیدذم
راستی بالاخره لول 3 رو گرفتم و یه دوج چلنجر هم از اون یارو پر مدعای بی عرضه

اگه پایه رقابت هستین به نظرم هر هفته با یه نوع کلاس یا یه مدل ماشین مسابقه سرعت بذاریم و آخر هفته اعلام کنیم. برنده هر فهته هم میتونه کلاس یا ماشین هفته بعدی رو مشخص کنه. اگه نه که هیچی :d

من که رکوردم 376هست بوگاتی قدیمیه دیگه چیه؟
به بوگاتی هست که توی یکی از Barn ها بهت میده.باید بگیریش بعد موتورش رو عوض کنی و تمام وسایلی که برای آپگرید داره رو بخری.با اون میشه باای 440 رفت...

به بوگاتی هست که توی یکی از Barn ها بهت میده.باید بگیریش بعد موتورش رو عوض کنی و تمام وسایلی که برای آپگرید داره رو بخری.با اون میشه باای 440 رفت...
میتونی اونجا رو روی نقشه نشون بدی؟
همونه که باید با سرعت از جلوی دوربین باهاش رد شیم؟

بابا چرا رکورد سرعت رو میزارید؟سرعت که حال نمیده.
صد هزار در صد موافق بات!!!اما یکم دیگه.....:study:
بیاید High skill chain رو بزارید.همین الان 335 هزارتا زدم:dعکسش هم حال ندارم بزارم.ایشااله فردا شب میزارم.

:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
میدونستی تو باگی!؟:praying::praying::praying::praying::praying::praying:
:دی
10 روز گذشت عکس نگذاشتی:-"
اگه پایه رقابت هستین به نظرم هر هفته با یه نوع کلاس یا یه مدل ماشین مسابقه سرعت بذاریم و آخر هفته اعلام کنیم. برنده هر فهته هم میتونه کلاس یا ماشین هفته بعدی رو مشخص کنه. اگه نه که هیچی
yahoo_4.gif

ایده خوبیه،بد نیست فقط چطوری تاپ اسپید رو مشخص کنیم!؟:-/با عکس/:)
آخه Stats که فقط خفن ترین اسپید رو میگذاره:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or