Forza Horizon | Photo Mode

دوستان چطور ماشين بخرم يا انتخاب كنم دو هفته س دارم بايه فراري سرميكنم ازچشمم افتاده
اول اینکه جای پرسیدن این سوال اینجا نیست، برو تو تاپیک زیر:
http://forum.bazicenter.com/thread58390/
ولی برا اینکه دست خالی نری باید بری تو میدون اصلی قسمت Auto Show اونجا میتونی ماشین بخری

دوستان چطور ماشين بخرم يا انتخاب كنم دو هفته س دارم بايه فراري سرميكنم ازچشمم افتاده
برای ماشین هم میتونی به H ها مراجعه کنی هم به paint shop هم به گاراژ و برای خرید هم توی فستیوال داخل auto show شرکت های مختلف هستن و میتونی ماشین هات رو هم بفروشی

آقا من کلی عکس گرفتم حالا نمیدونم چجوری بزارم رو سایت....با ایکس باکس که لایو بن شدم..پپس چجوری؟؟ از تلویزیون با دوربین عکس بگیرم!؟ :))

آقا من کلی عکس گرفتم حالا نمیدونم چجوری بزارم رو سایت....با ایکس باکس که لایو بن شدم..پپس چجوری؟؟ از تلویزیون با دوربین عکس بگیرم!؟ :))
اگه یه محبتی میکردی حداقل پست اول تاپیکو میخوندی جواب سوالتو میگرفتی، حالا عکساتو بذار ببینیم چجوریه؟:d

بچه ها چرا دیگه ادامه نمیدید؟ ساکت شده چقدر اینجا... اینم از کار من البته با دوربین گرفتم... راستی با لایو که میرم تو قیمت دیزاین یکسری طراحی از کاربرای دیگه دنیا دیدم شاخ در آوردم اونها جطوری درست میکنن؟ من که هرچی تو این قسمت دیزاین بالا پایین کردم اون امکاناتی که روی ماشین دیگران هست رو نمیبینم باید کار خاصی کرد؟

viewer.php
e4371_Untitled_DxO_2.jpg

بچه ها چرا دیگه ادامه نمیدید؟ ساکت شده چقدر اینجا... اینم از کار من البته با دوربین گرفتم... راستی با لایو که میرم تو قیمت دیزاین یکسری طراحی از کاربرای دیگه دنیا دیدم شاخ در آوردم اونها جطوری درست میکنن؟ من که هرچی تو این قسمت دیزاین بالا پایین کردم اون امکاناتی که روی ماشین دیگران هست رو نمیبینم باید کار خاصی کرد؟

viewer.php
e4371_Untitled_DxO_2.jpg
باید حوصله کنی
یه جورایی صبر ایوب و عمر نوح میخواد
مثلا طرح پرچم ایرانی من روی ماشین 1 ساعت کامل وقت برد تا "الله" به اون تمیزی روش بسازم
باید کلی بالا پایین و چپ و راست میکردیم

تاپیکو بکشم بالا. :d چند وقت بود حوصله پاک کردن عکسای قبلی و آپلود عکسای جدید رو نداشتم. :|:d دیروز بالاخره اراده کردم و رفتم پاکشون کردم. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or