Forza Horizon | Photo Mode

خب یکی پلیس ایرانم بسازه دیگه :d

خب بازی ماشین پلیس های ایرانو نداره فورتزا4بنز رو داشت ولی این اونم نداره.اینو قبلا ساخته بودم ولی کاملش نکردم
20007963044103937123.jpg

حیف نمی تونم به ایکس باکس لایو وصل شم ماشینامو ببینید دوستان چون من اصلا به لایو وصل نمیشم اگر می خواهید با گوشی ام عکس بگیرم به چشم کیفیت دوربینم بالا است عکسامو بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حیف نمی تونم به ایکس باکس لایو وصل شم ماشینامو ببینید دوستان چون من اصلا به لایو وصل نمیشم اگر می خواهید با گوشی ام عکس بگیرم به چشم کیفیت دوربینم بالا است عکسامو بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با فلش عکساتو از کنسولت بکش بیرون
ما عکس کوچیکم قبول داریم.

یادش بخیر با بچه ها رفته بودیم Online Free Foaming کلی لذتشو بردیم :d

اون لامبورگینی اولی از سمت راست منم! :d
فک کنم همینجا بود که من هی جای اینکه از جلوی دوربین رد شم، از بغلش رد میشدم! :">
یادش بخیر این جمله معروف فردین تو اون اتوبان: "بچه‌ها دنده 5 برین تا 350 پر کنید فقط" یه 2 ساعتی ما رو علاف کرد!

اون لامبورگینی اولی از سمت راست منم! :d
فک کنم همینجا بود که من هی جای اینکه از جلوی دوربین رد شم، از بغلش رد میشدم! :">
یادش بخیر این جمله معروف فردین تو اون اتوبان: "بچه‌ها دنده 5 برین تا 350 پر کنید فقط" یه 2 ساعتی ما رو علاف کرد!

سر این عکس گرفتن چقدر اعصابش خورد شد . هِی میگفت تکون نخورین ما دور در جا میزدیم :))
اون دنده 5 که خدا بود . هِی تکرار میکرد . عجب پشت کاری داشتیم اما در آخر ضایع شدیم :d

امیدوارم تاپیک نخوابه تازه داره خوش میگذره
3nvlkqnl98xyl7jwde5b.jpg
2e008qm4jhhjq3r6bhw.jpg
xdvm3vdoifsobxjynxrh.jpg

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

آقایونی که vinyl group طراحی میکنن یا جایی رو سراغ دارن که از اینا داره بیزحمت لینک بدن ما هم دانلود کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or