Forza Horizon | Photo Mode

دوستان به نظرم بهتره برای اینکه خلاقیت بچه ها فقط در یک عکس گذاشتن محدود نشه، مسابقاتی رو به صورت نظر سنجی برگزار کنیم و هر کس به سلیقه ی خودش بهترین عکسش رو قرار بده به عنوان کاندیدا و اون تصاویر رو جمع میکنیم و در پست اول قرار میدیم و این مسابقات تکرار میشه و هر سری تصاویر جدید تا به یک برنده میرسه. نظرتون رو همینجا اعلام کنید.

دوستان به نظرم بهتره برای اینکه خلاقیت بچه ها فقط در یک عکس گذاشتن محدود نشه، مسابقاتی رو به صورت نظر سنجی برگزار کنیم و هر کس به سلیقه ی خودش بهترین عکسش رو قرار بده به عنوان کاندیدا و اون تصاویر رو جمع میکنیم و در پست اول قرار میدیم و این مسابقات تکرار میشه و هر سری تصاویر جدید تا به یک برنده میرسه. نظرتون رو همینجا اعلام کنید
منم بانظر شما کاملا موافقم، از مسئولین تقاضا دارم این مسابقه رو راه بندازن چون واقعا به فوران خلاقیت و نمایش استعدادهای عکاسی کمک میکنه.

دوستان به نظرم بهتره برای اینکه خلاقیت بچه ها فقط در یک عکس گذاشتن محدود نشه، مسابقاتی رو به صورت نظر سنجی برگزار کنیم و هر کس به سلیقه ی خودش بهترین عکسش رو قرار بده به عنوان کاندیدا و اون تصاویر رو جمع میکنیم و در پست اول قرار میدیم و این مسابقات تکرار میشه و هر سری تصاویر جدید تا به یک برنده میرسه. نظرتون رو همینجا اعلام کنید.
-----
دمت گرم داداش عجب فکری اگه بشه چی میشه!

اقا چرا کسی جواب مارو نمیده چه طوری لگو اساسین یا بازی ای دیگه رو ماشین حک کنم لطفا راهنماییم کنید
باید بری تو Paint بعد Design Creator رو انتخاب کنی، Add Decal رو بزن و بقیش معلومه، خودت باید هر طدحی که میخوایی ور طراحی کنی.

مسابقه ایده خیلی خوبیه !
فقط به نظرم بهتره اسم شرکت کننده ها مشخص نباشه. یعنی دوستان عکس مورد نظر خودشون رو به شما بدن و شما هم بدون اسم شرکت کننده ، عکس ها رو اینجا بذاری. بعد براشون نظرسنجی میزنم و هرکدوم که برنده شد ، اسمش هم مشخص میشه ! :دی
از این جهت میگم که خیلی ها ناخودآگاه به عکس هایی که برای دوستشون هست رأی میدن و آدم ممکنه به صورت غیر ارادی چشمش سریع بخوره به یه id و رأی رو به اون بده ! :دی این طوری در حق بعضی ها بی انصافی میشه ، ولی اگه هیچ اسمی مشخص نباشه میشه بهتر نظرسنجی کرد.

اقا چرا کسی جواب مارو نمیده چه طوری لگو اساسین یا بازی ای دیگه رو ماشین حک کنم لطفا راهنماییم کنید
میدونم باورش در لحظه اول سخته (برای من و بقیه هم همین طور بوده :دی) ولی تمام این لوگوها و پلاکی که دوستمون درست کرده و بقیه طرح ها ، فقط با همون شکل های ساده داخل ادیتور درست میشن. یعنی هیچ شکلی از قبل آماده نیست و نمیشه از جایی به داخل بازی انتقال داد. باید خودتون شکل مورد نظر رو با کنار هم قرار دادن دایره و مستطیل و بقیه چیزهای ساده درست کنین ! :دی

آریا ایده ی بسیار عالی بود.ممنون.حتما اجرا میشه.:دی

-
سایز مهم نیست اما در زیبا جلوه دادن عکس تاثیر زیادی داره.

دوستان تصاویر رو پ.خ کنند و به هیچ وجه در تاپیک قرار ندند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or